University of New Mexico School of Architecture and Planning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Arkkitehtuurikoulu sijaitsee historiallisen tien 66 varrella Albuquerquen sydämessä ja tarjoaa näkymät länteen Rio Grande -joen laaksoon ja itään Sandia-vuorille. Albuquerque / Santa Fe käsittää New Mexico -kaupunginosan suurimman pääkaupunkiseudun, jonka asukasluku on noin 900 000, laajemmassa yhteydessä, johon kuuluu satoja vuosia sitten syntyneitä maaseutukyliä, 22 Pueblo-yhteisöä ja Navajo Nation.

SA + P tunnetaan hyvin yhteyksistään alueelle ja ymmärretään arvon sujuminen suoraan valtion ja alueen suunnittelun ja kehityksen keskeisissä kysymyksissä, mukaan lukien kriittiset kysymykset kestävyydestä ja terveiden yhteisöjen suunnittelusta / suunnittelusta. Koululla on vahva maine opettaa ja tarjota ammattitaitoista tietoa siitä, miten historia, kulttuuri ja fyysinen ympäristö muokkaavat (ja muotoillaan) aluetta. Tiedekunnan jäsenet ovat aktiivisesti mukana julkisissa virastoissa, kansalaisjärjestöissä, valtion lisensointilautakunnissa ja yhteisöorganisaatioissa samalla kun he osallistuvat ammatillisiin järjestöihimme.

Historia

Arkkitehtuurin ja suunnittelun korkeakoulu on yksi New Mexico -yliopiston yhdeksästä koulusta / korkeakoulusta ja ylläpitää vahvoja historiallisia siteitä sekä teknillisen korkeakoulun että kuvataideakatemian kanssa. Ensimmäinen arkkitehtuurin ammattitutkinto akkreditoitiin vuonna 1967, ja arkkitehtuurin maisteriohjelma sai ensimmäisen akkreditoinnin vuonna 1968. Vuonna 1975 Arkkitehtuurin ja suunnittelun korkeakoulu nimitettiin lähes autonomiseksi ammattikouluksi yhdessä oikeustieteiden ja lääketieteen korkeakoulujen kanssa , Tekniikka ja hoitotyö.

Koulun yhteisö- ja aluesuunnitteluohjelma perustettiin vuonna 1980. Se on yksi akateemisista yksiköistä poikkitieteellisessä vesivarojen hallinnon maisterissa ja sillä on aktiivinen rooli kaupungin yhteisöllisissä kysymyksissä. Uusin koulutusohjelma, Maisema-arkkitehtuurin maisteri, perustettiin vuonna 1999.

Akateemisten ohjelmien lisäksi koulu on ollut aktiivinen osavaltioiden ja paikallisten organisaatioiden suunnittelussa ja kehittämisessä osavaltiossa. Vuodesta 1969 suunnittelu- ja suunnittelupalvelukeskus (DPAC) on tarjonnut suunnittelua, suunnittelua ja ympäristötutkimusta koskevia yhteisöpalveluja New Mexico -kaupungeille.

Sijainnit

Albuquerque

Osoite
87106 Albuquerque, Uusi Meksiko, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin