University of New Mexico School of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

1960-luvun alussa tienraivaaja lääketieteen kouluttajien ryhmä, joka palkattiin eri puolilta Yhdysvaltoja, teki rohkean kokeen. He kokoontuivat luomaan lääketieteellisen koulun valtioon, jota ympäröi endeeminen köyhyys ja pelottavat maantieteelliset esteet.

Nykyään uudet meksikolaiset ovat oikeutetusti ylpeitä lääketieteellisestä koulustaan, joka on niin paljon velkaa näiden koulutuspioneerien ennakoinnista, näkemyksestä ja rohkeudesta. Yhä uudelleen opimme heidän pelottomasta status quon kyseenalaistamisesta ja heidän pakotuksestaan kysyä: "Miksi?" Ne ovat meille kuvakkeita, mutta aikanaan he selvästi halusivat olla ikonoklasteja.

Heidän luomaa koulua juhlitaan lääketieteellisen koulutuksen innovaatioistaan, ja se on ansainnut maineen siitä, että lääkäreiden moninaisuus on asetettu etusijalle. Sen maaseutu- ja perhelääketieteen ohjelmat ovat kansallisesti tunnustettuja, ja uraauurtava BA / MD-ohjelma on tarjonnut uuden Pathway opiskelijoille kaikkialta New Mexicosta jatkaakseen lääketieteellistä uraa.

Mahdollisuuden lupauksen täyttäminen

Vuonna 1964 perustajillamme oli käsitys arvosta, jonka lääketieteellinen koulu voisi tuoda valtiollemme. He ymmärsivät, että New Mexicon rikkaat ja elävät kulttuurit olivat korvaamaton voimavara kaikille. Heidän kompaktinsa valtion kanssa tarjosi uusille meksikolaisille suuremman mahdollisuuden saada lääketieteellistä koulutusta ja samalla auttaa lievittämään vakavaa lääketieteellistä puutetta suuressa osassa osavaltiota.

Olemme onnistuneet hyvin täyttämään nuo lupaukset. Yli 40 prosenttia New Mexicon lääkäreistä on valmistunut koulustamme ja sen residenssiohjelmista. Painotamme edelleen valtion asukkaiden pääsyä maahan. New Mexicon osavaltio tukee meitä julkisella rahoituksella, kuten se on ollut alusta alkaen. Kuten alussa, lähetystyömme haasteet ovat jatkuvia.

Monipuolisen joukkueen toimittaminen monipuoliseen valtioon

Sen lisäksi, että kouluttaja ja tutkimusohjelmamme saavuttavat kansallisen tunnustuksen, lääketieteellisestä tiedekunnasta on tullut merkittävä osa New Mexicon osavaltion terveydenhuollon infrastruktuuria, ja sillä on ohjelmia 141 yhteisössä. Palveluntarjoajamme toimittavat UNM: n terveysjärjestelmän kautta kattavat terveyspalvelut New Mexico -keskukseen ja palvelevat koko osavaltiota tason 1 traumojen ja monien aikuisten ja lasten erikoislääkäreiden ja kirurgisten palveluiden neuvontakeskuksena.

Sijainnit

Albuquerque

Osoite
Camino de Salud,2425
87106 Albuquerque, Uusi Meksiko, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin