University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MIKSI HRT

Living Laboratory

Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration tarjoaa ensi-ilta perustutkintoa ravitsemisalan koulutus. Meidän poikkeuksellinen maisterin tutkinto-ohjelma on vain yksi Louisianan osavaltiossa. Kokemuksemme on maalattu kankaalle kaupungin New Orleans - elävä vieraanvaraisuus laboratoriossa. Näetkö itsesi tässä kuvassa?

Pohditaan mahdollisuuksia!

French Quarter, Mardi Gras, jazz ja perintö festivaaleilla, suuria urheilutapahtumia! Ei ole paikkaa kuin New Orleans! Useimmat suuret hotelliketjut ovat edustettuina kaupungin ja metro alue tarjoaa monenlaisia ​​mahdollisuuksia, hotellit, ravintolat, ruoka-palveluyritykset, yksityisissä kerhoissa, matkanjärjestäjiä, ja yleissopimus palveluyrityksille. New Ventures hotellihuoneissa, riverboats ja maa-kasinot, sekä ainutlaatuisuus ja viehätys Ranskan Quarter, maailmanluokan ruokaa, suurin pitoisuus kuuluisa keittiömestarit yhdessä kaupungissa, ja jazz-musiikki tekevät New Orleans suurin "elävä laboratorio "vieraanvaraisuudesta ja matkailun hallinta maassa.

Olevia Pride

Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration - Olemme nimeltään School: Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration.

  • Meillä on vain maisterin tutkinto Hospitality ja Matkailun hallinto Louisianan osavaltiossa.
  • School of HRT on akkreditoitu AACSB.
  • Yhdeksänkymmentä prosenttia kaikista opiskelijoista pitää koko-tai osa-aikaisia ​​työpaikkoja, jotka liittyvät suoraan heidän ammattinsa.
  • Meidän tiedekunta on merkittävä kokemus alalta lukien pääjohtaja, divisioonan johtaja, ja toiset.

Sijainnit

New Orleans

The University of New Orleans

Osoite
University of New Orleans
2000 Lakeshore Dr, New Orleans

LA 70148, New Orleans, Louisiana, Yhdysvallat
Puhelin
+1 504-280-6000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin