University of North Dakota College of Engineering and Mines

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja UND: stä

Pohjois-Dakotan yliopisto on aina ollut aikaansa edellä.

Vuonna 1883 perustettu kuusi vuotta ennen valtion perustamista UND antoi Pohjois-Dakotalle nimensä, kun entiset Dakotan alueet jakautuivat kahteen erilliseen osavaltioon. Nykyään UND on kiireinen 521 hehtaarin kampus, valtion suurin. Olemme nousseet suunnittelijoiden, lääketieteen, ilmailun ja miehittämättömien ilmajärjestelmien uudistajaksi.

 • Sijainti: Grand Forks, Pohjois-Dakota
 • Ilmoittautuminen: 13 581
 • Työntekijöitä: 2 369
 • Akkreditointi: Korkeamman oppimisen toimikunta
 • Carnegie-luokittelu: RU H (tutkimusyliopistot - korkea aktiivisuus)

Tietoja UND: stä

 • 225+ opintoalaa, mukaan lukien kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto
 • 38%: n lisäys 4-vuotiaissa tutkinnon suorittaneissa viimeisen 3 vuoden aikana
 • 24 Keskimääräinen luokan koko
 • 17 NCAA-divisioonan I yleisurheilujoukkuetta
 • 13% alhaisempi lukukausimaksu kuin vastaavat oppilaitokset 11 osavaltion alueella
 • Yli 240 opiskelijaklubia ja -organisaatiota
 • 4 # Kansallisen armeijan ystävällisin koulu

Tiedot toimitti University Analytics & Planning.

Parhaimman arvon yliopisto

Jokainen akkreditoitu korkeakoulu tai yliopisto tarjoaa koulutusta, mutta jokainen koulu ei valmistele oppilaita vaikuttamaan todellisesti UND: n toimintaan. UND: tä pidetään yhä yhtenä maan parhaista akateemisista ja tutkimuslaitoksista. Itse asiassa Kansallinen tiedesäätiö on UND # 151: n kansakunnassa.

Olemme johdonmukaisesti parhaiden joukossa koulutuksen laadun, kohtuuhintaisuuden ja uratulosten suhteen. Voit etsiä sinua kiinnostavia hakuja yli 225 akateemisen ohjelman tietokannastamme.

Tutustu kampuksella

Muutaman kerran historian aikana UND on kokenut niin laajan fyysisen muutoksen. Chester Fritz -kirjastossamme tehdään suuria remontteja, samoin kuin UND: n ensimmäisen presidentin historiallisessa kodissa, josta tulee kutsuva uusi kihlajakeskus jatko-opiskelijoille. Myös aivan uuden Memorial Unionin valmistelu on käynnissä.

Mahdollisuuden moottori

Ainoana valtion yliopistona, jolla on jatko-, laki- ja lääketieteellisiä kouluja, UND johtaa edelleen alueen lääkäreitä, lakimiehiä, insinöörejä, tutkijoita ja liike-elämän ammattilaisia.

 • UND-liiketoiminnasta luotu 3 126 toissijaista työpaikkaa
 • 300 miljoonaa dollaria UND-tutkimuksen vuotuinen valtionlaajuinen taloudellinen vaikutus

"Kaukana ja paras elämän tarjoama palkinto on mahdollisuus tehdä kovaa työtä tekemisen arvoinen työ."

Yhdysvaltain presidentti Theodore Roosevelt

Tietoja UND College of Engineering & Minesista

Koulutamme tietotekniikan, tekniikan ja geologian maailmanluokan johtajia.

Tieto johtamaan. Vaikutustaidot.

Valmistuneillamme on merkitystä, ne ovat kilpailukykyisiä globaaleilla markkinoilla ja myötävaikuttavat valtioomme, kansakuntaamme ja maailmaa. UND CEM -opiskelijat voivat odottaa monenlaisia mahdollisuuksia korkean kysynnän uralla.

Ohjelmamme

Insinööritieteiden ja kaivosten korkeakoulussa on seitsemän osastoa, joilla on useita todistuksia suuria, alaikäisiä, yhdistettyjä tutkintoja ja jatko-ohjelmia. Monet ohjelmistamme ovat saatavilla verkossa, ja US News & World Report on tunnustanut ne parhaiksi online-suunnitteluohjelmiksi.

Olemme erittäin ylpeitä opiskelijoistamme, alumneistamme ja kansallisesti akkreditoiduista ohjelmistamme. Olemme ylpeitä opiskelijoiden käytettävissä olevista ensiluokkaisista palveluista ja tekniikasta.

Oikea tutkimus. Oikeat tulokset.

Meillä on koti monille keskuksille ja instituutteille, joissa tekniikan tutkijat yhdistävät tieteenaloja ja jakavat näkemyksiä löytön kauimpana reunana. Edistynyt opiskelijakoulutus ja syvät suhteemme alan tärkeimpiin kumppaneihin vahvistavat entisestään asemaamme älykkäinä johtajina.

Näkemyksemme

Visiomme perustuu kuuteen rakennuspalikkaan.

 1. Valmistuneet: Tuotamme valmistuneita, jotka edistävät yhteiskuntaa, ovat kilpailukykyisiä dynaamisilla globaaleilla markkinoilla ja myötävaikuttavat Pohjois-Dakotan, kansakunnan ja maailman taloudelliseen kehitykseen.
 2. Koulutus: Tarjoamme opiskelijoille henkilökohtaisen koulutuksen, joka edistää innovaatioita ja korostaa teknisiä, johtajuus- ja yrittäjyystaitoja.
 3. Tutkimus: Meitä tunnustetaan kansainvälisesti huippuosaamisesta tutkimuksessa, joka edistää löytöjä, palvelee yhteiskunnallisia tarpeita ja kannustaa teknologiansiirtoa.
 4. Työympäristö: Edistämme inspiroivaa, tukevaa, korkean suorituskyvyn ja tiimipohjaista työympäristöä.
 5. Yhteisö: Autamme yhteisöä edistämään tekniikkaa ja innovaatioita, inspiroimaan nuoria mieliä, auttamaan alueellista taloutta menestymään ja osoittamaan kansalaisvastuuta.
 6. Alumni: Edistämme alumniemme saavutuksia, osallistamme heitä koulualoitteisiin ja toimimme resurssina heidän menestyksensä edistämisessä.

VR oil drilling demonstration

Akkreditointi

Kaikki perustutkinnon suorittaneet insinööriohjelmat sekä tietojenkäsittelytiede on ABET: n Engineering Accreditation Commissionin (EAC) akkreditoima, ja niitä tukevat erityiset tiedekunnat, pienet luokkakoot ja hyvin varustetut laboratoriot.

Online-ohjelmat

Online-toimitusmoodimme tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa suurin osa perustutkintoa suorittavista kursseista akkreditoiduissa perustutkinto-ohjelmissa verkossa.

Useimmissa ohjelmissa opiskelijoiden on täytettävä laboratoriotarpeensa nopeutetuilla kesäkursseilla UND: ssä. Koska online-opiskelijamme kokevat samoja luentoja ja työselostusvaatimuksia kuin kampuksen opiskelijamme, pidämme tätä koulutuskokemusta olennaisesti samanarvoisena ja online-tutkinnon suorittaneet saavat samat akkreditoidut tutkinnot kuin kampuksen opiskelijat.

Sijainnit

Grand Forks

Osoite
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, Pohjois-Dakota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin