Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa

Tervetuloa UNT College of Engineeringiin, joka on nuori ja elinvoimainen korkeakoulu (R1). Korkeakoulu käy läpi muutosvaiheen, jossa vuonna 2019 lisätään yhdeksän toimihenkilöä / hallinto-ohjelmaa ja kaksi opettajakoulutuksen ulkopuolista tiedekunnan jäsentä, ja aikoo jatkaa laajentumistaan seuraavien 4-5 vuoden aikana.

Johtajana tutkimuksessa ja koulutuksessa korkeakoulu on perustanut tutkimuksen huippuosaamisen klustereita, kuten lisäaineiden valmistusta, kyberturvallisuutta ja biotekniikkaa. Yliopisto toimii myös hallituksen kanssa erilaisissa valtiollisissa ja kansallisissa aloitteissa, mukaan lukien kansallisen puolustuksen, vastausten analysoinnin ja ydinjätehuollon tutkimukset. Yhteistyömme pelkästään ilmavoimien ja armeijan tutkimuslaboratorioiden kanssa tuetaan 5 miljoonan dollarin vuosittaisella tutkimusapurahalla.

UNT Engineeringissä on yli 4 000 opiskelijaa, joista noin 250 osallistuu tohtoriohjelmiin. Kaiken kaikkiaan Engineering College tarjoaa 4 tohtorin, 7 maisterin ja 10 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa biolääketieteellisessä tekniikassa, tietojenkäsittelytieteessä, tietotekniikassa, tietotekniikassa, sähkötekniikassa, materiaalitieteessä ja -tekniikassa, mekaanisessa ja energiatekniikassa, rakennusteknologiassa ja mekaanisessa tekniikassa. tekniikka, joka valmistaa oppilaitamme kilpailemaan nykypäivän globaaleilla markkinoilla. Lisäksi kollegio on perustanut useita 3 2 koulutusohjelmaa Intian ja Kiinan yliopistojen kanssa.

Kumppanina paikallisyhteisön kanssa korkeakoulu tekee yhteistyötä yli 20 Dallas Metroplex -yhtiön kanssa tutkimus- ja vanhempien suunnittelukiviprojektien kautta. Lisäksi UNT STEM @ thePark -aloitteenamme tuodaan K-12-opiskelijat eri puolilta DFW: tä yhdessä UNT Engineeringin opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa saadakseen lisää tietoa tieteestä, teknologiasta, tekniikasta ja matematiikasta.

UNT: n teknillisen korkeakoulun tehtävänä on vaikuttaa myönteisesti sekä opiskelijoiden elämään että Dallas Metroplexiin, Texasin osavaltioon, Yhdysvaltoihin ja maailmanlaajuisesti. Kehotan teitä liittymään meihin, kun teemme myönteisiä vaikutuksia.

Akkreditointi

ABET Engineering Accreditation

  • Tietotekniikka
  • Sähkötekniikka
  • Materiaalitekniikka ja -tekniikka
  • Mekaaninen ja energiatekniikka

ABET Tietojenkäsittelytieteen akkreditointi

  • Tietokone Tiede
  • Tietotekniikka

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Rakennustekniikka
  • Sähkötekniikka
  • Mekaaninen tekniikka

Tehtävä

UNT: n teknillisen korkeakoulun tehtävänä on hyödyntää mahdollisuuksia innovointiin ja huippuosaamiseen opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa. Tämä saavutetaan strategisen liiton avulla kaikkien yliopiston vaalipiireissä, Texasin osavaltiossa ja valtiossa. Mukana oleviin vaalipiireihin kuuluvat erityisesti perustutkinto- ja jatko-opiskelijat sekä akateemiset yksiköt ja teollisuus, erityisesti Pohjois-Teksasissa, taloudellisen kehityksen edistämiseksi ja akateemisesti monipuolisen ympäristön edistämiseksi.

Näkemys

Teknillisen korkeakoulun visio on saada korkealaatuisia opetus- ja monitieteisiä tutkimusohjelmia Pohjois-Teksasissa ja muualla: strategisesti valituilla tekniikan aloilla, tekniikan tekniikassa ja tietotekniikassa, jotka palvelevat yhteisöä, teollisuutta ja ammattia; älyllisesti stimuloivassa ja monipuolisessa ympäristössä; sekä teollisuuden ja taloudellisen kehityksen tukemiseksi.

Strateginen suunnitelma

Strategisessa suunnitelmassa esitetään strategioita, toimia ja mittareita, joilla kehitetään perustutkinto- ja jatko-ohjelmia ja tehostetaan UNT: n teknisen korkeakoulun (CENG) tutkimusta, mainetta ja edistystä sen nykyisestä tilasta vuonna 2014 sen haluttuun tilaan vuonna 2019, joka on sopusoinnussa sen kanssa. korkeakoulutehtävä ja vuoden 2014 opetussuunnitelma.

Discovery Park

Pohjois-Texasin alueen suurin tutkimuspuisto, jossa on lähes 300 hehtaarin tilaa, joka on omistettu tieteen, teknologian ja tekniikan alalle, UNT: n Discovery Park sijaitsee 5 kilometriä pohjoiseen UNT: n pääkampuksesta Dentonissa, Texasissa. Siihen kuuluu 590 000 neliöjalkainen rakennus, jota käyttävät teknillisen korkeakoulun, Informaatiokollegion ja tieto- ja tietoturvakeskuksen toimisto, ja se tukee interaktiivista ja monialaista STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) tutkimusta, koulutusta ja koulutusta. hyödyttää opiskelijoita, tiedekuntaa ja yhteisöä ja laajentaa taloudellista kehitystä kehittämällä alan ja yliopiston kumppanuuksia.

UNT: n Discovery Parkissa on useita huippuluokan tutkimuslaboratorioita, kuten Materiaalitutkimuslaitos (MRF), jossa on suuritehoiset mikroskoopit kolmiulotteiseen karakterisointiin ja prosessointiin, sekä kasvihuonekompleksi, ilmasto-ohjattu laitos, joka on varustettu laajennettavissa oleva infrastruktuuri, joka sopii erilaisiin kasvuolosuhteisiin, mukaan lukien korkeat katot sokeriruokon ja muiden korkeiden kasvien kasvattamiseen.

Discovery Park on lähellä Interstate 35 -aluetta, ja sitä ympäröi suuri pysäköintialue. Se on myös kampuksen bussilla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University of North Texas College of Engineering

Missä teet merkin tulevissa innovaatioissa? Autatko tarjoamaan puhtaampaa ja kestävämpää energiaa, parantamaan ihmisten terveyttä tai kehittämään parempia tekniikoita maa ... [+]

Missä teet merkin tulevissa innovaatioissa? Autatko tarjoamaan puhtaampaa ja kestävämpää energiaa, parantamaan ihmisten terveyttä tai kehittämään parempia tekniikoita maa- ja lentoliikenteessä tai jopa avaruuden tutkimuksessa?

Suunnittelet koulutusohjelmasi suurimman professorin ja neuvoa-antavan komitean avustuksella ja hyväksynnällä. Valmistuminen edellyttää B-keskiarvon saamista kaikissa kursseissa.

Opinnäytetyön vaihtoehto

24 opintoviikkoa jatko-opintoja. Mekaanisen ja energiatekniikan laitoksen tarjoamista kursseista on valittava vähintään 18 luotto tuntia. Jäljellä olevat kurssit voidaan valita muilta osastoilta tiedekunnan neuvonantajan hyväksynnällä.6 opintotuntia opinnäytetyössä. Tarvitaan suullinen esitys väitöskirjasta. Päätökseen opinnäytetyön hyväksymisestä tekee neuvoa-antava komitea.... [-]
Yhdysvallat Denton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of North Texas College of Engineering

Pohjois-Texasin yliopiston teknisen teknologian laitos tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia käytännön kokemusta suunnittelutekniikasta ja teknisistä tutkimuksista ja va ... [+]

Pohjois-Texasin yliopiston teknisen teknologian laitos tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia käytännön kokemusta suunnittelutekniikasta ja teknisistä tutkimuksista ja valmistautuu suunnittelemaan, rakentamaan, testaamaan, käyttämään ja ylläpitämään erilaisia järjestelmiä ja prosesseja. Osastomme on ainoa laatuaan Dallas-Fort Worthin alueella ja tarjoaa kursseja, jotka johtavat tekniikan maisteriin.

Ohjelmaasi suunnitellaan suuren professorin tai neuvonantajan johdolla jatko-opintojen ensimmäisen lukukauden aikana. Kun tutkinto-oppilas hyväksyy tutkintasuunnitelman, sinut hyväksytään ehdokkaaksi.

Opinnäytetyön vaihtoehto... [-]

Yhdysvallat Denton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of North Texas College of Engineering

Biolääketieteelliset materiaalit, metallit, polymeerit, lasit, elektroniikka: materiaalien insinöörit ja tutkijat testaavat ja parantavat kaikkia päivittäin elintärkeitä ... [+]

Biolääketieteelliset materiaalit, metallit, polymeerit, lasit, elektroniikka: materiaalien insinöörit ja tutkijat testaavat ja parantavat kaikkia päivittäin elintärkeitä ongelmia ja kehittyvää teknologiaa. Mistä annat panoksesi?

Pohjois-Texasin yliopiston materiaalitieteiden ja tekniikan laitos tarjoaa kursseja, jotka johtavat materiaalitieteen ja -tekniikan maisteriksi. Opiskelijat valitsevat jonkin seuraavista vaihtoehdoista.

Opinnäytetyön vaihtoehto

12 opintopistettä peruskursseista12 opintotuntia valittavia2 opintojaksoa materiaalitieteen ja -tekniikan seminaarikurssista6 opintotuntia opinnäytetyöstä... [-]
Yhdysvallat Denton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of North Texas College of Engineering

Missä haluaisit tutkinnon suorittavan sinut? Haluatko kehittää trailblaisen, älykkään langattoman anturiverkon, joka pystyy tunnistamaan biologiset tai kemialliset tekijä ... [+]

Missä haluaisit tutkinnon suorittavan sinut? Haluatko kehittää trailblaisen, älykkään langattoman anturiverkon, joka pystyy tunnistamaan biologiset tai kemialliset tekijät? Uusi tapa hallita ääni-signaaleja puheessa, ultraäänellä, kuulolaitteissa tai musiikissa? Tai jotain aivan uutta?

Jotta saat sähkötekniikan maisterin, valitset jonkin seuraavista.

Opinnäytetyön vaihtoehto

24 vaadittua sähkötekniikan kurssia6 opintopistettä opinnäytetyön kurssin aikana

Opinnäytetyön vaihtoehto

33 vaadittua sähkötekniikan kurssia3 opintopistettä ohjattua opintojaksoaGraduate Opportunities... [-]
Yhdysvallat Denton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of North Texas College of Engineering

Pohjois-Texasin yliopiston tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitos tarjoaa kursseja, jotka johtavat tietojenkäsittelytieteen maisteriksi. ... [+]

Pohjois-Texasin yliopiston tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitos tarjoaa kursseja, jotka johtavat tietojenkäsittelytieteen maisteriksi.

Sinulla on kaksi mahdollisuutta ansaita maisterin tutkinto.

Opinnäytetyö vaatii 30 opintotuntia kursseista, mukaan lukien 6 opinnotuntia.Opinnäytetyö -vaihtoehto edellyttää 36 opintotuntia kursseista. Tähän voi sisältyä 3 opintotuntia projektista tai 6 luotto tuntia ongelmasta tutkielman sijasta.

Voit valita erikoistumisalueen yhteistyössä suuren professorin ja jatko-koordinaattorin kanssa.

Graduate Opportunities

Voit työskennellä tiiviissä yhteistyössä erottuvien tiedekunnan jäsenten kanssa, jotta voit ratkaista monimutkaisia ongelmia, joita yritykset ja kuluttajat kohtaavat. Laitoksella on työsuhde paikallisten ja kansallisten yritysten kanssa, ja sen teollisuusneuvosto koostuu korkean teknologian yritysten edustajista.... [-]

Yhdysvallat Denton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of North Texas College of Engineering

Pohjois-Texasin yliopiston tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitos tarjoaa kursseja, jotka johtavat tietojenkäsittelytieteen maisteriksi. ... [+]

Pohjois-Texasin yliopiston tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitos tarjoaa kursseja, jotka johtavat tietojenkäsittelytieteen maisteriksi.

Sinulla on kaksi mahdollisuutta ansaita maisterin tutkinto.

Opinnäytetyö vaatii 30 opintotuntia kursseista, mukaan lukien 6 opinnotuntia.Opinnäytetyö -vaihtoehto edellyttää 36 opintotuntia kursseista. Tähän voi sisältyä 3 opintotuntia projektista tai 6 luotto tuntia ongelmasta tutkielman sijasta.

Voit valita erikoistumisalueen yhteistyössä suuren professorin ja jatko-koordinaattorin kanssa.

Graduate Opportunities

Voit työskennellä tiiviissä yhteistyössä erottuvien tiedekunnan jäsenten kanssa, jotta voit ratkaista monimutkaisia ongelmia, joita yritykset ja kuluttajat kohtaavat. Laitoksella on työsuhde paikallisten ja kansallisten yritysten kanssa, ja sen teollisuusneuvosto koostuu korkean teknologian yritysten edustajista.... [-]

Yhdysvallat Denton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Yhdysvallat