University of Saint Mary

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perinne

Leavenworthin sisaret perustivat vuonna 1923 University of Saint Mary jolla on pitkät perinteet akateemisesta huippuosaamisesta. Saint Mary on tiukka yhteisö, jossa henkilökohtainen huomio arvostetaan ja kasvua mitataan yli prosentilla palkkaluokassa.

USM keskittyy sekä opiskelijoiden että yhteiskunnan tarpeiden täyttämiseen - perustamalla akateemisia ohjelmia, joissa tarkoitus, maailmanlaajuinen vaikutus ja pitkäaikainen menestys hallitsevat heidän olemassaoloa. Opiskelijat innoittavat seuraamaan unelmiaan ja löytämään potentiaalinsa - valitsemalla yli 30 pääaineen, alaikäisen ja keskittymän joukosta; kahdeksan jatko-ohjelmaa, mukaan lukien USM: n uusin: Master of Science in Athletic Training; yhdessä fysioterapian tohtorin kanssa.

Tehtävä

University of Saint Mary kouluttaa eri taustoista opiskelijoita ymmärtämään Jumalan antaman potentiaalin ja valmistaa heitä arvokeskeiseen elämään ja uraan, jotka myötävaikuttavat globaalin yhteiskuntamme hyvinvointiin.

Säätiö vapaataiteessa

Taideopetukseen sitoutunut ydinopetussuunnitelma on suunniteltu luomaan tutkinnon suorittaneiden tietämyksen laajuus. USM on yksi 700: sta itsenäisten korkeakoulujen jäsenyliopistosta, joka tukee kansallista puolustusohjelmaa, joka edistää vapaiden taiteiden ymmärtämistä ja itsenäisen korkeakoulutuksen tehokkuutta.

Sijainnit

Leavenworth

Osoite
South 4th Street,4100
66048 Leavenworth, Kansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin