University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

USC: n julkisen politiikan Sol Price -koulu kuuluu jatkuvasti maan kymmenen parhaan tutkijakoulun joukkoon USA: n uutisten ja World Reportin mukaan ja sitoutuu ratkaisemaan joitain kriittisimmistä kysymyksistä, joita nykyinen maailma kohtaa. Hintakoulun opettajat, opiskelijat ja alumnit pyrkivät parantamaan ihmisten ja heidän yhteisöidensä elämänlaatua sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla käyttämällä monitieteistä ja monialaista lähestymistapaa julkisen ongelmanratkaisuun.

Tehtävässä

USC Price -opiskelijat ovat tehtävänä saada aikaan rohkeita visioita. Syvästi sitoutuneina maailmanlaajuisina kansalaisina he kysyvät vaikeita kysymyksiä, haastavat pitkäaikaisia vastauksia ja tarttuvat jokaiseen esteeseen uutena tilaisuutena. Ennen kaikkea he ovat omien alojensa johtajia, jotka hyödyntävät hintaastetta saadakseen aikaan muutoksen.

Hintaopiskelijat ovat tunnettuja asiantuntemuksestaan, alaansa panostamisen syvyydestä, suhteistaan politiikan johtajiin paikallisella, osavaltion, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä heidän työstään saatavasta käytännöllisestä tiedosta. Olemme ylpeitä siitä, että tiedekunnalla on laaja ja monipuolinen akateeminen tausta - mukaan lukien taloustiede, kansainväliset suhteet, organisaatiokäyttäytyminen, filosofia, valtiotiede, psykologia, sosiologia, sosiaalinen etiikka ja muut -, jotka lisäävät heidän stipendinsään Hintakoulun keskeisillä akateemisilla alueilla.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
Childs Way,650
90089 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin