University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Motto: Yhdistä - Muunna - Menesty

Tieteet tarjoavat mahdollisuuden tutkimiseen ja löytämiseen etsimällä uutta tietoa, ymmärtää järjestelmiä fyysisessä ja luonnollisessa maailmassa sekä parantaa ihmisen tilaa. Maailman edessä olevien haasteiden edessä ei ole koskaan ollut parempaa aikaa jatkaa luonnontieteiden, terveydenhuollon tai urheilun opiskelua. Tutkijoilla, teknikkoilla ja hoitajilla on suuri kysyntä. Luonnontieteiden ja terveystieteiden korkeakoulu tarjoaa tiukkoja ja laadukkaita opetussuunnitelmia, joiden tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Opinto-osastot

  • Biologia
  • Kemia, biokemia ja fysiikka
  • Terveystieteet ja ihmisen suorituskyky
  • Sairaanhoito
  • Lääkäri avustava lääketiede
  • Urheilun hallinta

Tiedekuntamme ovat erinomaisia opettajia sekä luokkahuoneessa että työskentelevät opiskelijoiden kanssa yksilöllisesti. TY on panostanut voimakkaasti yliopistomme opetus- ja tutkimustilojen sekä laboratorioiden kehittämiseen. Tiedekunta, ei jatko-opiskelija, opettaa kaikkia laboratoriopohjaisia kursseja kaikilla osastoillamme.

Yliopistomme kehittää jatkuvasti suhteita organisaatioihin laajemmalla Tampa Bayn alueella ja muualla tarjotakseen opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa harjoittelua, tehdä vapaaehtoistyötä tai olla vuorovaikutuksessa valitsemallaan alalla työskentelevien ammattilaisten kanssa. Jokainen osasto tarjoaa myös ulkomailla opiskelevia kursseja, joita opiskelijat voivat suorittaa opintojen suorittamiseksi.

Tehtävänanto

Luonnontieteiden ja terveystieteiden korkeakoulu (CNHS) tarjoaa tiukan ja laadukkaan opetussuunnitelman, jolla valmistellaan monipuolista opiskelijaväestöä nopeaan tieteen, terveydenhuollon ja urheilun opiskeluun. Tiedekunta ja henkilökunta tarjoavat muuttuvan koulutuksen, joka on upotettu kunnioitus- ja positiivisuuskulttuuriin, joka valmistelee opiskelijoita kohtaamaan haasteita ja mahdollisuuksia. Kumppanuuksien, yhteistyön ja yhteyksien kautta tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat harjoittavat tutkimusta, kliinistä käytäntöä ja stipendejä, vuorovaikutteista ja kokemuksellista tutkimusta sekä työharjoitteluvaihtoehtoja menestymisen edistämiseksi.

Sijainnit

Tampa

The University of Tampa

Osoite
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 813-253-3333

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin