Lue virallinen kuvaus

Olemme Mavericks

Koulutusjohtaja kehittämässä Pohjois-Texasin alueen sydän, Arlingtonin Texasin yliopisto ruokkii mieltään ympäristössä, joka arvostaa huippuosaamista, kekseliäisyyttä ja monimuotoisuutta. UTA on sitoutunut tuottamaan elinikäisiä oppijoita ja kriittisiä ajattelijoita alueemme ja kansakysymyksiimme.


Erilaisen yliopiston

UTA on kasvava Carnegie Research-1 "korkein tutkimustoiminta" -voima, joka on sitoutunut elämää parantavaan keksintöön, innovatiivisiin opetuksiin ja huolehtimaan yhteisön sitoutumisesta.

Erinomaisuus ja saavutukset ovat runsaasti Arlingtonin Texasin yliopistossa. Korkeasti arvostetut akateemiset ohjelmamme houkuttelevat parhaita ja kirkkaita tutkijoita ympäri maailmaa, ja tiedekunta ja opiskelijat saavat jatkuvasti kansallista ja kansainvälistä tunnustusta saavutuksistaan. Näiden tunnustusten leveys ja syvyys korostavat UTA: n asemaa henkisen harrastustoiminnan eturintamassa paikassa ja positiivisen muutoksen kuljettajana.


Yliopistoluettelot

 • UTA sai R-1: Korkeakouluopetuksen korkeakoulututkinnon Carnegie-luokituksen korkeimman tutkintonimikkeen, joka on Yhdysvaltojen huippututkimusyliopistojen lopullinen luettelo. Tämä asettaa yliopiston elite-ryhmään 115 laitokselle, mukaan lukien Harvard, MIT ja Johns Hopkins.
 • Yhdysvaltain uutiset
 • Yhdysvaltain uutiset
 • Mukaan Military Times, UTA riveissä nro 12 vuonna 2018 "Paras eläinlääkärit: Korkeakoulut" lista, korkein neljän vuoden Texas University.
 • UTA on Victory Media -yhdistysryhmä nro 9, joka on 2018 sotilasystävällinen yliopisto, joka arvioi korkeakouluopetusta näyttelemään johtavia käytäntöjä sotilasopiskelijoiden rekrytoinnissa ja tukemisessa.
 • Yliopisto hyppäsi 16 pistettä kansallisesti ja kolme kohtaa maailmanlaajuisesti 2018-19 Center for World University rankingissa. UTA on 150. kansallisesti ja 558. maailmassa.
 • Princeton Review nimitti UTA: n "Best of the West" -nimeksi vuoden 2019 parhaissa korkeakouluissaan: alueittain alueittain.
 • Erilaiset: Korkeakouluopetuksen kysymykset ovat UTA: n joukossa maan korkeimpien yliopistojen kesken vähemmistöosakkaiden tutkintojen antamiseksi. Vuoden 2017 osalta UTA oli Teksasissa nro 1 afrikkalais-amerikkalaisten opiskelijoiden kandidaatin ja maisterin tutkintoihin, Pohjois-Teksasissa nro 1 ja maakunnassa nro 12 latinalaisamerikkalaisille jatko-opiskelijoille, Pohjois-Texasissa ja maassa nro 18 latinalaisamerikkalaisille opiskelijoille nro 1 Pohjois-Texasissa ja Teksasissa nro 2 maisteritutkintoina kaikille vähemmistöopiskelijoille ja n: o 21 maakunnissa kandidaatin ja maisterin tutkinnoille kaikki vähemmistöopiskelijat.
 • College Factual sijoittui UTA: n parissa 15 prosentissa Yhdysvaltain korkeakouluista ja yliopistoista veteraaniystävällisyydelle. Sijoitus perustuu veteraanien, aktiiviväestön sotilashenkilöiden ja heidän perheidensä koulutustuloksiin.
 • Sotilaskoulutus
 • Winds of Change -lehti nimesi UTA: n vuoden 2017-18 listalle 200 korkeakouluopiskelijasta, jotka harjoittavat STEM-tutkintotodistuksia, kolmannen peräkkäisen vuoden ajan.
 • UTA on nro 9 Great Value Colleges'n 2017-18-luokassa "50 parhaasta aikuiskoulutuksesta".
 • Forbes sijoittui UTA nro 191: lle vuoden 2018 Best Value Colleges -luettelossaan.
 • UTA nimitettiin Latino Leaders -lehden parhaille Latinos-kouluiksi.
 • Brookings-instituutin raportti rankkaa Texasin yliopistoa Arlingtonissa maan kansallisten julkisten yliopistojen joukossa korkealaatuisen korkeakoulututkinnon tarjoamiseksi opiskelijoille kaikista tulotasoista.
 • Naisten matematiikan yhdistys on kunnioittanut UTA: n AWM-opiskelijaryhmää vuonna 2017, ja sen perustama kansallinen palkinto varainhankinnasta ja kestävyydestä.
 • Vuonna 2018 UTA nimettiin yksi parhaista online-oppilaitoksista, jotka eivät ole perinteisiä opiskelijoita OnlineColleges.com. Se tuli numeroon 8 luettelossa.
 • UTA sijoittui Sierra, Sierra Clubin kansallisen aikakauslehden joukkoon vuonna 2017 maan parhaimmista "Cool Schools". Sierra arvioi vuosittain kouluja monista kestävän kehityksen mittayksiköistä, kuten kuljetuksista, jätteiden hävittämisestä, energiasta, elintarvikkeista ja kampuksen innovaatiosta.
 • American Society of Civil Engineersin rakennesuunnitteluinstituutti kunnioitti UTA: n ASCE: n jatko-opiskelijaryhmää vuoden 2010 jatko-opiskelijaryhmänä vuonna 2017.
 • Hispanic Network Magazine sijoittui UTA: n joukkoon maan parhaille parhaista kouluista vuonna 2017.
 • Carnegie-säätiö nimitettiin Carnegie-säätiön 2010-2011 Carnegie Community Engaged Campusiksi opettamisen edistämiseksi yhteisölle ja julkiselle koulujärjestelmälle.
 • Princeton Review sisälsi UTA: n listalla "The Best 381 Colleges: 2017 Edition".
 • ValueColleges.com sijoitti UTA: n vuoden 507 parhaan Best Value Graduate Schoolin joukkoon. Arvioijat sanoivat, että UTA: n sijainti antaa opiskelijoille pääsyn johonkin maan johtavista talouskeskuksista.
 • Maailman yliopiston ranking-yksikön keskus asetti UTA: n numerolla 166 Yhdysvalloissa 2017-listallaan. Tämä on lisäys nro 175 vuonna 2016, nro 185 vuonna 2015 ja nro 196 vuonna 2014.
 • Uta tuli 36. Wall Street Journalin / Times Higher Education College -näyttelyn "Ympäristöpilariin". Pilarissa pidetään jokaisen kampuksen opiskelijavaltuutetta, joka auttaa oppilaita ymmärtämään, ovatko he löytäneet monipuolisen, ja osallistava ympäristö, kun he ovat yliopistossa.
 • UTA sijoittui nro 1 Texasissa ja kansakunnan 49-vuotiaana Washington Monthlyn 2017-luettelossa Amerikan parhaista 4-vuotiaista aikuisopiskelijoista. Lehti valitsi oppilaitokset opetusministeriön Integrated Postsecondary Education Data System -tutkimuksen ja College Scorecard -tietokannan tietojen perusteella.
 • ValueColleges.com piti UTA nro 42 luettelossaan Best Value Online-kauppakorkeakouluista vuonna 2017.
 • Times Korkeakoulu sijoittui UTA nro 126 listalleen Yhdysvaltojen parhaista yliopistoista vuonna 2018.
 • UTA on Yhdysvaltain uutisissa nro 141
 • Yhdysvaltain uutiset
 • UTA on yksi vain 63 laitoksesta valtakunnallisesti nimeltään Phi Theta Kappalan 2017 Transfer Honor Roll, joka tunnustaa huippuosaamisen yhteisön college siirto Pathways .
 • UTA sijoittui nro 8 ValueColleges.comin parhaiden online-korkeakoulujen Texasissa.

State-of-the-art-kampus Pohjois-Texasin sydämessä

Kun yhä useammat kampus-asukkaat ovat, UTA on tullut ensimmäisen vaihtoehdon yliopisto opiskelijoille etsivät vilkas college kokemus. Opiskelijamme osallistuvat voimakkaaseen yhteistyöhankkeeseen, joka valmistaa heidät tulemaan johtajien seuraavaksi sukupolvelta.

laitteisto

Lisää resursseja. Vähemmän kilpailua.

Meillä on joitakin uskomattomia oppimisympäristöjä University of Texas -järjestelmässä. Ja tänne tulevat opiskelijat pian ymmärtävät, että heillä on käytössään kaikki. Taiteilijoilta, jotka esittelevät työstään galleriassa UTA: ssa tuleville sairaanhoitajille, jotka vastaavat hätätilanteisiin Smart-sairaalassa, opiskelijamme saavat mahdollisuuden työskennellä sellaisissa tiloissa, jotka hämärtävät riviä maailmasta, johon he oppivat, ja ne, .


Alumnimme tekevät historiaa

Noin 65 prosenttia yliopiston 210 000 alumniistä asuu Pohjois-Teksasissa ja osallistuu alueen 12,8 miljardin dollarin vuotuiseen taloudelliseen vaikutukseen.


Johtajuus

Yhdistämme opiskelijat uraansa. Annamme tiedekunnalle mahdollisuuden jatkaa etujaan. Ja toimitamme maailmalle tuoreita ideoita ja määrätietoisia lahjakkuuksia. Se, mikä tekee niistä kaikki mahdolliseksi, on vahva keskeinen organisaatio, joka toimii tehokkaasti, selkeästi ja rehellisesti.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Texas Arlington

Master of Construction Management -aste on monitieteinen ohjelma, joka keskittyy rakennushankkeiden hallintaan. Se sisältää arkkitehtuurin, liiketoiminnan ja johtamisen v ... [+]

Master of Construction Management -aste on monitieteinen ohjelma, joka keskittyy rakennushankkeiden hallintaan. Se sisältää arkkitehtuurin, liiketoiminnan ja johtamisen valinnaisia ​​kursseja. Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu pääasiassa hakijoille, joilla on perustutkinto maa- ja vesirakennustekniikan alalla, mutta opiskelijat, joilla on erilaisia ​​perustutkintoja, voivat osallistua ohjelmaan valitsemalla kohdennetut tasoituskurssit.

Rakennustyömaan johto

Rakennustekniikan, rahoituksen ja menetelmien edistysaskeleet korostavat rakennushankkeiden moitteetonta ja järjestelmällistä hallintaa. Organisaatiorakenteet, liiketoimintamallit ja kyky toteuttaa uusia tekniikoita käytännössä edellyttävät edistyneitä opintoja rakennushallinnossa. Rakennustekniikan maisterin tutkinto tarjoaa monitieteellisiä tutkimuksia kaupallisissa, asuinrakennuksissa, raskas / maantieteellisissä ja teollisissa sovelluksissa, joilla käsitellään laajaa haasteita rakentamisen hallinta-alalla.... [-]

Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Texas Arlington

Rakennustekniikan jatko-opiskelijan tavoitteena on valmistaa opiskelijoita jatkuvaan ammatilliseen ja tieteelliseen kehittämiseen niiden teknisten etujen mukaisesti. Opis ... [+]

Tavoite

Rakennustekniikan jatko-opiskelijan tavoitteena on valmistaa opiskelijoita jatkuvaan ammatilliseen ja tieteelliseen kehittämiseen niiden teknisten etujen mukaisesti. Opiskelijat suunnittelevat opinto-ohjelmiaan tietyn alueen tiedekunnan neuvonantajan kanssa tietyllä maa- ja vesirakennustekniikan alalla. Tyypilliset ohjelmat ja tutkimusalueet ovat:

Rakennustekniikka ja -hallinta;Ympäristö (veden ja ilman laadunvalvonta sekä kiinteiden ja vaarallisten aineiden valvonta);Geotekniset (maamekaniikka ja säätiöt);Infrastruktuuri Järjestelmäteollisuus ja -hallinta;Rakenteet ja sovellettu mekaniikka;Liikenne (liikennesuunnittelu, valtatiet, lentokentät ja kauttakulku);Vesivarat (hydrologia ja hydrauliikka)opetussuunnitelmaRakennustekniikka ja hallintaalue... [-]
Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Master of Science in Business Analytics on suunniteltu valmistelemaan tutkinnon tunnistaa ja toteuttaa mahdollisuuksia strategiseen käyttöön liiketoiminnan analytiikka pa ... [+]

Master of Science in Business Analytics on suunniteltu valmistelemaan tutkinnon tunnistaa ja toteuttaa mahdollisuuksia strategiseen käyttöön liiketoiminnan analytiikka painottaen liiketoimintaa. Opiskelija saa tietoa liiketoiminnan laaja-alaisista tieteenaloista ja toiminnoista sekä liiketoiminnan analytiikan erikoistumisesta ja siihen liittyvästä osaamisalueesta. Intensiivinen opetussuunnitelma, joka kattaa liiketoimintatiedon, tiedonhankinnan, ekonometrian, markkinointitutkimuksen ja tilastolliset tekniikat, valmistaa opiskelijoita uranäkymiin liiketoimintaanalyysin alalla.

MSBA-ohjelma on suunniteltu yhdessä toimialan paneelin kanssa, joka koostuu alueen parhaimmista yrityksistä. Master of Science in Business Analytics, valmistuneet... [-]

Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Insinöörinhallintaohjelma tarjotaan monitieteisenä ohjelmana, joka yhdistää insinööripalvelut ja liiketoimintakonseptit. Opetussuunnitelma valmistelee kokenut ammatti-ins ... [+]

Insinöörinhallintaohjelma tarjotaan monitieteisenä ohjelmana, joka yhdistää insinööripalvelut ja liiketoimintakonseptit. Opetussuunnitelma valmistelee kokenut ammatti-insinööri tai tiedemies, jolla on johtava asema yritysten teknisten resurssien, ihmisten, teknologian ja prosessien suunnittelussa, kehittämisessä ja hallinnassa. Valmistuneet hankkivat käsityksen siitä, miten käyttää teknistä perustaa organisaation operatiivisten, strategisten ja kilpailukykyisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä ohjelma tarjotaan yhteistyössä College of Business Administrationn kanssa.

Pääsyvaatimukset

MS-ohjelmien hakijoilla on oltava asianmukaiset ylioppilastutkintotodistukset, ja heidän on täytettävä alla kuvatut ehdottomat valintaperusteet. Hakijat, jotka eivät täytä kaikkia kriteerejä, voivat saada koeajan tai väliaikaisen hyväksynnän.... [-]

Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Valmistunut ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen esimerkiksi seuraavilla tavoilla: opetuskursseja teknisen pätevyyden lisäämiseksi mekaanisen tekniik ... [+]

Valmistunut ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen esimerkiksi seuraavilla tavoilla: opetuskursseja teknisen pätevyyden lisäämiseksi mekaanisen tekniikan aloilla; koulutusta erilaisten kokemusten avulla suunnittelussa, kehityksessä, tutkimuksessa, kokeissa ja / tai analyysissä yhdessä tiedekunnan ja vertaisryhmien kanssa; erikoistumisopinnot, jotka vaaditaan ammattialan ammattialaan liittyviksi ura-aloiksi; ohjattu henkilökohtainen opinnot tiedekunnan valvonnassa; ja tukevat kurssit ohjelmista, jotka johtavat ura-alueisiin, jotka edellyttävät tieteidenvälistä osaamista.

Opiskelija, jolla on tiedekunnan neuvonantajan apu, suunnittelee ohjelman, joka vastaa hänen teknisiä etujaan ja käytettävissä olevia palveluja ja kurssitarjontaa. Yleensä ohjelmat luokitellaan seuraavasti:... [-]

Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Kurssitarjonta antaa opiskelijalle mahdollisuuden laajentaa ja tehostaa tietämystään useilla sähkötekniikan aloilla. Opiskelija voi tiedekunnan neuvonantajan avulla suunn ... [+]

Kurssitarjonta antaa opiskelijalle mahdollisuuden laajentaa ja tehostaa tietämystään useilla sähkötekniikan aloilla. Opiskelija voi tiedekunnan neuvonantajan avulla suunnitella ohjelmaa mistä tahansa sähköalan erikoistumisalueista tai tieteen ja tekniikan osastojen tarjonnasta.

Jatko-opiskelu ja -tutkimus tarjotaan seuraavilla aloilla:

Digitaaliset ja mikroprosessorit / ohjainjärjestelmätSolid-state-laitteet, piirit ja järjestelmätJärjestelmät ja hallintalaitteetSähkömagneettiset kentät ja sovelluksetDigitaalinen signaali ja kuvankäsittelyTietoliikenne- ja tietojärjestelmätPower SystemsOptiset laitteet ja järjestelmätNanoteknologia ja MEMS - materiaalit ja laitteetUusiutuvan energian järjestelmät ja ajoneuvotekniikka... [-]
Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Tietojenkäsittelyn jatko-opintojen tarkoituksena on helpottaa opiskelijan jatkuvaa ammattitason ja tieteellisen kehittymistä. Master of Science (MSc) -ohjelma on suunnite ... [+]

Computer Sc (CS) -oppilaitosten tavoitteena on helpottaa opiskelijan jatkuvaa ammattimaista ja tieteellistä kehitystä. Master of Science (MSc) -ohjelma on suunniteltu laajentamaan opiskelijan tietämystä ja korostamaan tiettyä keskittymiskenttää.

Tyypillisiä keskittymisalueita ovat:

TietojärjestelmätÄlykkäät järjestelmätOhjelmistotuotantoTietokantaCommunicationsopetussuunnitelma

Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto-opinnot tarjoavat tietotekniikan ammatillisen kehityksen. Strukturoitu vaihtoehto edellyttää 36 luotto tuntia.

Pakolliset kurssit

CSE 5311: kehittyneet algoritmitCSE 5301: Tietojen analysointi ja mallinnustekniikat, taiCSE 5306: Käyttöjärjestelmät II taiCSE 5317: kääntäjien suunnittelu ja rakentaminen... [-]
Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Tietojenkäsittelytieteen diplomi-insinöörin tavoitteena on antaa päteville opiskelijoille sekä yleinen liiketoiminnan tuntemus että tietojärjestelmien erityisosaaminen. O ... [+]

Tietojärjestelmän ura voi olla jännittävä ja haastava. IS on kasvava kenttä, jossa on monia mahdollisuuksia. IS-tutkinnon suorittaneiden palkat ovat korkeampia kuin tyypilliset yritysjohtajat sekä kandidaatin että korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Tietojenkäsittelytieteen Master of Science on suunniteltu tarjoamaan tutkinnon sekä yleistä tietoa liiketoiminnan ja erikoistunut tietämys tietojärjestelmien. Opiskelijat altistuvat lukuisten tietojärjestelmäalueiden teoriaa, tutkimusta ja käytännön sovelluksia varten, mukaan lukien hallintainformaatiot, tietokannan hallintajärjestelmät, järjestelmien analysointi ja suunnittelu sekä tietoliikenne; ja voi ottaa valinnaisia ​​yleisiä järjestelmäkäsitteitä, sähköistä kaupankäyntiä, liiketoiminnan analytiikkaa, ongelmanmuodostusta, tietojenkäsittelytieteitä, johtamistieteitä, tutkimusta ja muita vastaavia aloja. Ohjelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita tietojärjestelmiin urallaan liike- ja teollisuustoiminnassa sekä julkisissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.MSIS-ohjelman tyypillinen opetussuunnitelma on:BSTAT 5325 Advanced StatisticsINSY 5337 Data Warehousing ja Business IntelligenceINSY 5339 Data MiningINSY 5376 Big Data tai INSY 5377 Web Analytics tai INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 ProjektinhallintaINSY 5375 Tietotekniikan hallintaValitut aukioloajat, jotka hyväksyttiin Graduate Advisor **MSIS-ohjelma sallii joustavuuden valinnassa ja vauhdissa ohjelman kautta. Kaikki kurssit tarjotaan iltaisin pääkampuksella Arlingtonissa, Texasissa.** Niille opiskelijoille, joilla ei ole riittävästi IT-kursseja INSY 5309, INSY 5335 ja INSY 5341 vaaditaan valinnaisiksi.PääsyvaatimuksetTietojenkäsittelytieteen MS-opinto-ohjelma (MSIS) pääsee suorittaneen yleisten pääsyvaatimusten täyttämiseen, jotka on määritelty Graduate Catalogissa Graduate Admissions Requirements and Procedures -ohjelmaan.Laitoksella on kaksi vaihtoehtoista ehtoa, joiden perusteella hakijoiden on ehdoitta hyväksyttävä ilman yksikön jatko-opintokomitean lausuntoa. MSIS Graduate Advisor arvioi kaikki sovellukset ja määrittää, täyttävätkö ne pääsyn johonkin näistä kahdesta kriteeristä. Hakijat, jotka eivät täytä jotain seuraavista edellytyksistä ehdoitta ottamista varten, lähetetään osastotieteen tutkijakoulutuskomitealle harkittavaksi.Ehdoton pääsy ilman komitean tarkistustaHakijat voivat saada ehdoton maahanpääsyn ilman, että osastokomitean on tarkistettava, jos he täyttävät jonkin seuraavista kahdesta ehdottamattomasta hyväksymisedellytyksestä:Aseta #... [-]
Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Tietotekniikan jatko-ohjelmien (CpE) tarkoituksena on helpottaa opiskelijan jatkuvaa ammatillista ja tieteellistä kehitystä. Master of Science (MSc) -ohjelma on suunnitel ... [+]

Tietotekniikan jatko-ohjelmien (CpE) tarkoituksena on helpottaa opiskelijan jatkuvaa ammatillista ja tieteellistä kehitystä. Master of Science (MSc) -ohjelma on suunniteltu laajentamaan opiskelijan tietämystä ja korostamaan tiettyä keskittymiskenttää.

Tyypillisiä keskittymisalueita ovat:

TietojärjestelmätÄlykkäät järjestelmätOhjelmistotuotantoTietokantaCommunicationsopetussuunnitelma

Pakolliset kurssit

CSE 5311: kehittyneet algoritmitCSE 5301: Tietojen analysointi ja mallinnustekniikat, taiCSE 5306: Käyttöjärjestelmät II taiCSE 5317: kääntäjien suunnittelu ja rakentaminen

Laaja kursseja

Leveä kursseja pidetään mitä tahansa CSE-kurssia, joka ei ole opiskelijan tärkeimmillä aloilla. Jokainen leveyskurssi pitäisi olla eri tutkimusalalla, jos mahdollista. Structured Option -opiskelijat valitsevat kolmelle laajuiselle kurssille.... [-]

Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Texas Arlington

Teollisuustekniikan ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijalle perustavaa laatua olevaa osaamista useilla teollisuudenalojen aloilla. Opiskelija voi harjoittaa laaja ... [+]

Teollisuustekniikan jatko-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijalle perustavanlaatuista tietoa teollisuustekniikan eri osa-alueilta ja tilaisuuden korostaa tietyllä alueella. Master-tutkinto-opiskelija voi erikoistua mihin tahansa teollisuustekniikkaan, kuten yleiseen teollisuustekniikkaan, toiminnan tutkimukseen ja sovellettuihin tilastoihin, valmistusjärjestelmiin, logistiikkaan, yritysjärjestelmiin, yritysjohtamiseen ja ergonomiaan.

Teollisuustekniikan maisterin tutkinto on tutkimuslähtöinen ohjelma, joka koostuu opinnäytetyöstä, opinnäytetyövaihtoehdosta ja opinnäytetyöstä.

MSc-tutkinto vaatii 30 tuntia jatkotutkintotodistusta ylioppilastutkinnon jälkeen. Ohjelma sisältää kursseja kuten:... [-]

Yhdysvallat Arlington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Turn it up