University of Texas Arlington

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme Mavericks

Arlingtonin Texasin yliopisto, joka on kukoistavan Pohjois-Texasin alueen sydämessä, kasvattaa mieltä ympäristössä, joka arvostaa huippuosaamista, innovaatioita ja monimuotoisuutta. UTA on sitoutunut edistämään elinikäisiä oppijoita ja kriittisiä ajattelijoita, joita alueemme ja kansakuntamme vaativat.


Maailmanluokan huippuosaamisen yliopisto

UTA on kasvava Carnegie Research-1 "korkein tutkimustoiminta" -voima, joka on sitoutunut elämää parantavaan keksintöön, innovatiivisiin opetuksiin ja huolehtimaan yhteisön sitoutumisesta.

Yhdysvaltain uutiset ja World Reportin “parhaiden tutkijakoulujen sijoitukset sisältävät yli 20 jatko-ohjelmaa UTA: ssa. Korkeasti arvostellut akateemiset ohjelmasimme houkuttelevat parhaita ja kirkkaimpia tutkijoita yli 100 maasta, ja tiedekuntamme ja opiskelijamme saavat jatkuvasti kansallista ja kansainvälistä tunnustusta saavutuksistaan. Koska UTA on maan kuudennein monimuotoisin yliopisto, se ylpeilee kulttuurin osallisuudesta ja mahdollisuuksista.

Näiden suositusten syvyys korostaa UTA: n asemaa ensisijaisena paikkana älyllisille harrastuksille ja positiivisen muutoksen ohjaajalle.

Huipputekniset palvelut

Lisää resursseja. Vähemmän kilpailua.

Meillä on joitain uskomattomimmista oppimisympäristöistä Texas University University -järjestelmässä. Pian tänne tulleet opiskelijat ymmärtävät, että heillä on pääsy kaikkeen. Taiteilijoista, jotka esittävät työtään UTA: n galleriassa, älykkään sairaalan hätätilanteisiin vastaaviin tuleviin sairaanhoitajiin tai uusien tieteen ja lääketieteen aloitteiden löytämiseen uuteen Science Engineering Innovation Research -rakennukseen. Opiskelijamme saavat mahdollisuuden työskennellä tiloissa, jotka hämärtävät rajan oppimansa maailman ja sen, jonka he auttavat muotoilemaan, välillä.


Alumniimme ovat maailman johtajia

Yhdistämme opiskelijat urallaan. Annamme tiedekunnallemme jatkaa heidän etujaan. Ja toimitamme maailmalle tuoreita ideoita ja määrätietoista kykyä. Mikä tekee kaikki nämä asiat mahdolliseksi, on vahva keskusorganisaatiomme, joka toimii tehokkaasti, selkeästi ja rehellisesti.

Yliopiston yli 220 000 alumnista ovat astronautit, sairaanhoitajat, opettajat, yrittäjät, taiteilijat, pormestarit, tutkijat ja eräät Dallas-Fort Worthin alueen suurimmista vaikuttajista. Hoito-, innostumis- ja anteliaalla tuellaan he auttavat UTA: ta saavuttamaan tehtävänsä, joka antaa opiskelijoille ja tiedekunnalle mahdollisuuden muuttaa maailmaa rohkeilla ratkaisuilla ja globaaleilla vaikutuksilla.

UTA-tutkinnon suorittaneiden vuosittainen taloudellinen vaikutus on 20,7 miljardia dollaria Teksasin osavaltiolle ja 16,1 miljardia dollaria Pohjois-Texasiin. Alumnimme työskentelevät kaikissa 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500 -yrityksessä. Emme seuraa maailmaa, etenemme sen mukaisesti standardimme.

Sijainnit

Arlington

Osoite
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, Yhdysvallat