University of Utah College of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävänanto

Valmistaa opiskelijoita johtotehtäviin ja ammatilliseen käytäntöön akateemisessa ympäristössä, teollisuudessa ja hallituksessa; parantaa tuottavuutta, terveyttä, turvallisuutta ja nautintoa ihmiselämästä huippututkimuksella; kannustaa ja kasvattaa taloutta tarjoamalla päteviä insinööritoimijoita ja siirtämällä teknillisen korkeakoulun tutkimuksessa kehitettyjä tekniikoita yksityiselle sektorille.

Korkeakoulujen rankingit

American Society of Engineering Educationin (ASEE) tuorein raportti sijoittaa Utahin yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun 71. sijalle 310 koulusta perustutkinnon suorittaneiden koossa. ASEE sijoittaa myös Utah Engineering:

Vuositutkimusmenoista 27/251 koulua

37. 264 koulusta tenure-track-tiedekuntien lukumäärälle

40. 215 koulusta tohtorintutkintojen määrässä

Vahvuus numeroina

Huolesta Yhdysvaltojen globaalista kilpailukyvystä on tullut kansallinen prioriteetti, ja sen myötä pyrkimykset lisätä insinööri- ja tietojenkäsittelytieteen tutkintoja hakevien yhdysvaltalaisten opiskelijoiden määrää. Tarve on niin tärkeä, että kongressi hyväksyi America COMPETES -lain (Mahdollisuuksien luominen merkityksellisen teknologian, koulutuksen ja tieteen huippuosaamisen edistämiseksi) lain, jolla hyväksyttiin 43,3 miljardin dollarin liittovaltion menot tieteen, tekniikan, matematiikan ja teknologian tutkimus- ja koulutusohjelmiin. Kahdenpuolueinen lakiehdotus hyväksyttiin senaatissa yksimielisesti ja parlamentissa ylivoimaisella marginaalilla 367–57. Entinen presidentti Bush allekirjoitti lakiesityksen 9. elokuuta 2007.

Utahin yliopistossa olemme keskittyneet tähän kysymykseen yli vuosikymmenen ajan, mikä on johtanut osavaltion pyrkimyksiin lisätä insinööri- ja tietojenkäsittelytieteen tutkintoja valtion, alueellisen ja kansallisen talouden kasvun tukemiseksi. Ponnistelumme tuottavat tulosta. Toukokuussa 2018 College myönsi 1144 tutkintoa (716 BS, 354 MS, 114 Ph.D.)

Lisäksi tiedekunta on kasvattanut tekniikkaan liittyvän tutkimuksen 97 miljoonaan dollariin (alipalkinnoilla) vuonna 2019, mikä on 288 prosentin nousu vuodesta 2002. Tämä asettaa korkeakoulumme maan 50 parhaan insinööritieteellisen yliopiston joukkoon tutkimuksen tuottavuuden suhteen.

Sijainnit

Salt Lake City

Osoite
Presidents' Circle,201
84112 Salt Lake City, Utah, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin