University of Utah Health

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja University of Utah Health

University of Utah Health on taloudellinen moottori toisin kuin mikään muu Utahissa. Yli 14 000 tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa se on yksi valtion suurimmista työnantajista ja maksaa miljoonia dollareita nettoverotuloja Utahiin vuosittain. Mutta University of Utah Health ylittää taseen. Sen lopulliseen linjaan sisältyy Utahin asukkaiden terveys ja hyvinvointi kaikissa osavaltioissa ja kaikilla elämänaloilla.

University of Utah Health on ainoa yliopiston terveydenhuoltojärjestelmä Utahin osavaltiossa, ja se tarjoaa potilashoitoa Utahin, Idahon, Wyomingin, Montanan ja suuren osan Nevadasta. Se on myös koulutuskenttä suurimmalle osalle Utahin lääkäreitä, sairaanhoitajia, apteekkereita, terapeutteja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia.

Tehtävämme

University of Utah Health palvelee Utahin ja sen ulkopuolella olevia ihmisiä parantamalla jatkuvasti yksilöiden ja yhteisöjen terveyttä ja elämänlaatua. Tämä saavutetaan huippuosaamisella potilaiden hoidossa, koulutuksessa ja tutkimuksessa. jokainen on elintärkeä tehtävällemme ja jokainen tekee toisistaan vahvempia.

  • Tarjoamme myötätuntoista hoitoa ilman kompromisseja.
  • Koulutamme tutkijoita ja terveydenhuollon ammattilaisia tulevaisuutta varten.
  • Teemme tutkimusta tiedon ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Sijainnit

Salt Lake City

Osoite
Presidents' Circle,201
84112 Salt Lake City, Utah, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin