University of Utah

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailman suurien haasteiden ratkaiseminen.

Nykyään meillä on edessään suuria globaaleja haasteita, ilmastonmuutos, luonnonvarojen käyttö, ympäristön pilaantuminen ja kunnostaminen, energian kehitys ja kestävyys. Maan tutkijat ja insinöörit ovat eturintamassa näiden monimutkaisten ongelmien ratkaisemisessa, kun he pyrkivät ymmärtämään oman planeettamme, mukaan lukien sen geologian, ilmakehän ja vesistöjen, alkuperää, muutosta ja vastuullista käyttöä sekä niiden välisiä suhteita.

Tämä ainutlaatuinen korkeakoulu yhdistää maatieteiden ja tekniikan alojen välisen rajapinnan, joka tarjoaa laajan valikoiman jännittäviä tutkimus- ja koulutuskokemuksia kahdenkymmenenkolmen hyväksytyn maatieteiden, geologian, geofysiikan, geologisen tekniikan, kaivosteollisuuden, metallurgisen tekniikan, materiaalitiede ja tekniikka, maapallon luonnonvarojen hallinta ja ilmakehätieteet.

Tietoja meidän College

Mineraalien ja energian rikkaalla maantieteellisellä alueella sijaitseva Kaivos- ja maatieteiden korkeakoulu tarjoaa tutkimus- ja tutkimusympäristön, joka ulottuu kaukana kampuksen rajoista. Utahin mineraalivarojen vuoksi korkeakoulu on keskeisessä asemassa kehittäessään aluetta, joka on entistä tärkeämpi kansakunnan kaivos- ja energia tulevaisuuden kannalta.

Yliopisto koostuu neljästä akateemisesta laitoksesta, jotka tarjoavat kuusi pää- ja neljä ylioppilastutkintoa sekä jatkotutkintoa. Kaikilla tiedekunnilla on tohtorintutkinto, vähintään yhdellä kolmanneksella on merkittävää kokemusta teollisuudesta ja monilla on siteet teollisuuteen. Opettamisen lisäksi tiedekunnat harjoittavat monenlaista tutkimustoimintaa. Jatko-opiskelijat ja jotkut opiskelijat osallistuvat myös tutkimukseen.

Kaivos- ja maateknisen korkeakoulun hallussa ovat Frederick A. Sutton -rakennus, William C. Browning -rakennus, Mineral Processing Lab (rakennus 58), Hedco Building (rakennus 57), hiontalaboratorio ja kaivosjärjestelmien tutkimuslaboratorio (Building 59), ja Intermountain-verkoston tieteellinen laskentakeskus.

124435_124254_SouthAfrica20171.png

Tehtävänanto

  • Kouluttaa ja valmistaa ammattimaisia maan tiedemiehiä, geologisia insinöörejä ja maatieteellisiä opettajia, meteorologia ja ilmakehän tutkijoita, fysikaalisia ja kaivannaisteollisuuden metalleja, mineraalierotuksen asiantuntijoita ja kaivosinsinöörejä.
  • Harjoittaa tieteellistä tutkimusta geologiassa, geofysiikassa, geologisessa tekniikassa, meteorologiassa, fysikaalisessa ja kaivannaisen metallurgiassa, mineraalien erottelussa ja kaivosteollisuudessa.
  • Levittää vasta hankittua tietoa julkaisemalla ajoissa tiedekunnan ja opiskelijoiden alkuperäiset tutkimukset kaikilla edellä mainituilla aloilla.
  • Kouluttaa yliopistoyhteisöä ja yleisöä maan maapallon koostumuksesta ja rakenteesta, sitä muovaavista prosesseista sekä sen historiasta ja tulevaisuudesta.
  • Tarjoaa ammattitaitoista palvelua tarjoamalla tietoa luonnonvaroista, luonnonvarojen louhintamenetelmistä, teollisuuden turvallisuudesta, metallien louhimisesta ja muuntamisesta, geologisista vaaroista, ympäristöstä ja kestävästä maasta.

Arvolaskelma

Arvostamme:

  • - huippuosaaminen opetuksessa, opiskelijoiden sitoutumisessa ja kansalaisuudessa, ja -
  • vaikuttava tieteellinen tutkimus, joka antaa tietoa politiikasta ja edistää ymmärrystämme maasta ja sen resursseista ympäristö- ja taloudellisen turvallisuuden parantamiseksi.

Yliopisto pyrkii olemaan kampuksen johtaja turvallisuuden, jatkuvan arvioinnin, monimuotoisuuden ja osallisuuden, yhteistyön ja kollegiaalisuuden suhteen.

Sidosryhmien sitoutuminen

  • Yliopisto kouluttaa ja valmistelee ammattimaisia maan tutkijoita, ilmakehän tutkijoita, geologeja, geologisia insinöörejä, kaivosinsinöörejä, metallurgisia insinöörejä, mineraalierotuksen asiantuntijoita, fysikaalisia ja kaivannaisteollisuuden metallurgia ja maatieteiden koulutusta. Me harjoitamme tieteellistä tutkimusta geologiassa, geofysiikassa, geologisessa tekniikassa, hydrologiassa, ilmakehissä, merentakaisissa prosesseissa, fysikaalisessa ja kaivannaisen metallurgiassa, mineraalien erottelussa, kaivostekniikassa, geovarojen hallinnassa ja turvallisuudessa.
  • Levitämme äskettäin hankittua tietoa julkaisemalla hyvissä ajoin tiedekunnan ja opiskelijoiden alkuperäiset tutkimukset kaikilla edellä mainituilla aloilla. Pyrimme kouluttamaan yliopistoyhteisöä ja kansalaisia maan koostumuksesta ja rakenteesta, sitä muovaavista prosesseista sekä sen historiasta ja tulevaisuudesta.
  • Tarjoamme ammattitaitoista palvelua tarjoamalla tietoa luonnonvaroista, luonnonvarojen louhintamenetelmistä, teollisuuden turvallisuudesta, metallien louhimisesta ja muuntamisesta, geologisista vaaroista ja ympäristöprosesseista.

Sijainnit

Salt Lake City

Osoite
COLLEGE OF MINES & EARTH SCIENCES
FREDERICK ALBERT SUTTON BUILDING
115 S 1460 E, ROOM 205
SALT LAKE CITY, UT 84112-0102

Salt Lake City, Utah, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: