Lue virallinen kuvaus

University of Virginia Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ University of Virginia Darden School of Business on yksi maailman johtavista kauppakorkeakouluista - sijoittui # 1 koulutus kokemusta Economist (2012). Darden tarjoaa kolme formaatteja sen MBA-ohjelma ( MBA , MBA johtajille ja Global MBA johtajille ), sekä FT ja Executive Education ohjelmia. Darden tarjoaa maailman paras johdon koulutus kokemuksen kautta korkean sitoutumista oppimisympäristö, joka erottuu kolme keskeistä tekijää:

Tapaustutkimusmenetelmää upottaa opiskelijoiden tosielämän liike-elämän tilanteita ulottuu teollisuuden, maiden ja tieteenalojen ja kehittää niitä täydelliseen johtajia, jotka ovat valmiita kaikkeen.

Darden n ansiokkaimmille tiedekunta - johdonmukaisesti tunnustanut Princeton Review ja Financial Times - on syvästi sitoutunut ammatillisen ja henkilökohtaista kehitystä opiskelijoiden ja avainhenkilöt. Darden professorit luoda korkea-energia, muutosjohtaminen kokemus luokkahuoneessa ja etukäteen innovatiivista ajattelua liike tutkimuksen avulla.

Tiivis yhteisö , joka koostuu opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta ja alumnit, on yksi maailman yhteistyöhön. Darden valmistuneet muodostavat maailmanlaajuisen verkoston yli 14.000 ja edelleen liitetty School koko elämänsä, antaa takaisin kautta vapaaehtoistyötä, hyväntekeväisyyden ja tutkijoita.

Darden on Graduate Business School of University of Virginia, perustettiin vuonna Charlottesville vuonna 1819 Thomas Jefferson, kolmas Yhdysvaltain presidentti ja kirjailija itsenäisyysjulistuksen. Koulu tehtävänä on parantaa maailmaa kehittämällä ja inspiroiva vastuullisten johtajien ja tietämystä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös: