University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa meistä

UW Tacoman kauppakorkeakoulun tavoitteena on tarjota asiaankuuluva, sovellettava ja oikea-aikainen koulutus, joka kääntyy heti työvoimaan tällä alueella ja sen ulkopuolella. Olemme ylpeitä siitä, että voimme työskennellä ja oppia täällä ja kutsua sinut mukaan. Koe ero, jonka UW Tacoma Business -tutkinto voi tehdä tulevaisuudessa.

Perustutkintoa omaava opetussuunnitelma keskittyy viestinnän, kvantitatiivisen analyysin, taloudellisten taitojen, strategisen ajattelun, etiikan ja yritystoiminnan oppimistuloksiin yhteiskunnassa, globaalin tietoisuuden, ryhmätyön, tekniikan ja ammattitaitoon; osaamiset, jotka South Sound -yrityksen johtajat ovat tunnustaneet välttämättömäksi menestyvälle uralle liiketoiminnassa. BABA tarjoaa keskittynyttä opiskelua kirjanpidossa, rahoituksessa, johtamisessa, markkinoinnissa ja yleisessä liiketoiminnassa. Harjoitteluvaihtoehtojen avulla opiskelijat voivat soveltaa luokassa opittuja taitoja reaalimaailman työtilanteisiin samalla kun he saavat arvokasta kokemusta.

MBA-opetussuunnitelma tarjoaa nykyisille ja tuleville johtajille tarvittavat tiedot menestyäkseen yhä dynaamisemmassa ja monimutkaisemmassa 2000-luvun yritysympäristössä. Ohjelma integroi johtamis-, teknologiset, analyyttiset, ihmissuhde- ja viestintätaidot. Opiskelija oppii arvioimaan suuntauksia tänään ' s nopeatempoisessa liiketoimintaympäristö sekä kehittää ja toteuttaa muutoksia tehokkaasti. Osa-aikainen iltaohjelma on tarkoitettu työskenteleville aikuisille, joilla on kiireinen elämä ja tarve tasapainottaa koulu, työ ja henkilökohtainen elämä.

Milgard-kirjanpitäjän maisteriohjelma (MAC) on suunniteltu vahvistamaan kirjanpidon uraa käytännöllisellä ja tutkimuspohjaisella opetussuunnitelmalla julkisen, yritys-, julkisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin kirjanpidossa. Ohjelmamme täyttää lukuvuoden vaatimuksen istua CPA-kokeeseen - monet MAC-opiskelijoistamme! Kätevästi tarjolla olevat arkipäivän illat, kurssimme on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus saada macc-tutkintonsa yhdeksässä kuukaudessa.

Tehtävämme

Milgard-kauppakorkeakoulu viljelee yritysjohtajia edistyksellisellä ja henkilökohtaisesti saatavissa olevalla koulutuksella, monipuolisella tieteellisellä tutkimuksella ja innovatiivisella yhteisötoiminnalla edistäen samalla sosiaalista vastuuta. Me inspiroimme opiskelijoita elinikäisiksi oppijoiksi.

Näkemyksemme

Milgard-kauppakorkeakoulu muuttaa yhteisöjämme innovatiivisella ajattelulla, myötätuntoisella johtamisella ja esimerkillisellä sidosryhmien sitoutumisella.

Strategiset tavoitteet

  • Käytä tehokkaita käytäntöjä (https://www.aacu.org/leap/hips) saavuttaaksesi lupaus opiskelijoille muuttavasta oppimiskokemuksesta
  • Luo ja levitä tietoa monipuolisen henkisen panoksen avulla
  • Tarjoa erottuvia ohjelmia ja keskuksia, jotka vastaavat yhteisön tarpeisiin ja markkinoiden vaatimuksiin
  • Valmista opiskelijat mielekkäelle ja menestyvälle uralle
  • Viljele alumneja toimimaan suurlähettilääinä, jotka tukevat liike-elämää, toisiaan ja koulua
  • Sijoita sijoitus tiedekunnan jäseniin ja henkilöstöön optimoidaksesi uransa ja kouluun osallistumisen mahdollisuudet
  • Vahvista osallistavaa kulttuuria, joka perustuu luottamukseen, kunnioitukseen, yhteistyöhön ja rakentavaan vuoropuheluun

Sijainnit

Tacoma

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Puhelin
253.692.4400

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin