University of Wisconsin-Stout

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tuloksia saava yliopisto

UW-Stout on kattava, urakeskeinen ammattikorkeakoulu. Opiskelijamme, tiedekunnan henkilökunta ja henkilökunta käyttävät soveltuvaa oppimista, tieteellistä teoriaa ja tutkimusta reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseen, valtion talouden kasvattamiseen ja yhteiskunnan palvelemiseen.

Sijaitsee luonnonkaunis Menomonie, Wisconsin, meidän kampuksella on pitkä ja rikas historia tarjota erillinen joukko ohjelmia. Opiskelijamme nauttivat 98,8%: n asteesta löytää työtä tai jatkaa koulutustaan valmistuttuaan. Olemme ylpeitä valtavista teollisuuskumppanuuksistamme ja panoksestamme paikallis- ja aluetalouteen.

Talouden ajaminen eteenpäin

UW-Stoutissa edistämme kulttuuria, jossa opiskelijat saavat korvaamattomia taitoja ja tietoja. Opiskelijamme ovat 3 kertaa niin monta laboratoriota kuin luentosalit, että ne ovat uppoutuneet teollisuuden kannalta olennaiseen käytännön oppimiseen. Tämä johtuu osittain valtavasta yhteistyökumppanuudestamme kansallisesti tunnustettujen yritysten, kuten Target, Thomson Reuters, Sony ja 3M, kanssa.

Mutta hyötyä ei ole vain opiskelijoille - jokaisesta UW-Stoutiin sijoitetusta dollarista veronmaksajat saavat 3,50 dollaria taloudellista korvausta. Vuonna 2016 tilaamassa vaikutustutkimuksessa todettiin, että yliopistomme myöntää kaikkiaan 271,8 miljoonaa dollaria vuodessa alueelliseen talouteen.

Sijainnit

Menomonie

Osoite
Broadway Street South,712
54751 Menomonie, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin