Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alliantin kansainvälisen yliopiston vieraanvaraisuudenhallinnan instituutti tarjoaa ainutlaatuisen vieraanvaraisuuden koulutuksen, joka keskittyy amerikkalaiseen johtamiseen. Koulutuksen laatu yhdistettynä ainutlaatuisiin palkkatyöskentelymahdollisuuksiin joihinkin maailman ylellisimpiin hotelleihin tekee näistä ohjelmista askeleen brändävalle kansainväliselle uralle.

Los Angeles on yksi maan monipuolisimmista ja aktiivisimmista kaupungeista ja maailman viihdepääomasta.97809_BannerHotels1.jpg

Los Angeles on usein tunnettu sen alkukirjaimilla, Los Angelesissa ja lempinimeltään City of Angels. Los Angeles on maailmanlaajuinen liike, kansainvälinen kauppa, viihde, kulttuuri, media, muoti, tiede, teknologia ja koulutus.

Los Angeles on sijoittunut kolmanneksi rikkaimmaksi kaupungiksi ja viidenneksi tehokkaimmaksi ja vaikutusvaltaisemmaksi kaupungiksi maailmassa, vain New York Cityn Yhdysvalloissa. Ylellisimmät hotellimerkit löytyvät Los Angelesiin ja sen ympäristöön.

Kandidaatin ja MBA keskittyy Hospitality Management tarjotaan kautta Vatel Institute of Hospitality Management Alliant International University.

Alliantin Los Angelesin kampus sijaitsee Alhambrassa Los Angelesin läänissä San Gabrielin alueella. Kahdeksan kilometrin päässä keskustan keskustasta, Los Angelesin kampus antaa opiskelijoille välittömän pääsyn rönsyileviin metropoleihin. Los Angelesin ohjelmat eivät ehkä ole kaikkien opiskelijoiden saatavilla. Pyydä lisätietoja ilmoittautumisasiantuntijasta.97819_Group2photoshooting.jpg

Kampuksen ympäröivä alue on dynaaminen keskittyminen viihteeseen, liike-elämään ja teollisuuteen. Kaksi kolmasosaa valtion 100 suurimmasta yrityksestä on pääkonttori tässä ympyrässä.

Kampuksella on 23 luokkahuonetta, videoneuvotteluhuone, integroitu atk-luokka, atk-laboratorio, ryhmätyötilat ja kaksi opiskelijalukkoa. Yli 600 opiskelijaa on ilmoittautunut vuosittain monissa kouluissa ja ohjelmissa.

Alliant International University on saavuttanut korkeimman akkreditointitason Yhdysvalloissa; WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , alueellinen akkreditointielin, jonka Yhdysvaltain opetusministeriö ja sama virasto ovat tunnustaneet, kuten muiden Stanfordin, USC: n ja UCLA: n akkreditoinnit.

Vatelin ja Alliantin tehtävänä on kouluttaa johtajien ja johtajien seuraava sukupolvi maailman suurimmalle ja vilkkaimmalle teollisuudelle. Tavoitteenamme on saavuttaa huippuosaaminen opetuksessa, vahvat yhteistyöt vieraanvaraisuusalan johtajien kanssa, todelliset käytännön kokemukset ja arvokas kansainvälinen altistuminen.

Käytännön työkokemus on olennainen osa akateemisia ohjelmia ja tarjoaa kokonaisvaltaista ymmärtämystä vieraanvaraisuudesta, mikä vahvistaa kunkin opiskelijan ammatillisten tavoitteiden määrittelyä ja saavuttamista.

Opiskelijat etenevät jokaisen ohjelmaan ryhmissä, joissa on ryhmiä räätälöityjä kursseja. Kohorttirakenne varmistaa, että opiskelijat saavat tarvitsemansa luokat ajoissa.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Meidän tiedekunnan jäsenet ovat johtamiskoulutuksen asiantuntijoita ja pyrimme valmistamaan opiskelijoita menestyksekkään uran kansainväliseen vieraanvaraisuuden hallintaan.

Vatel USA on National Admission Counselling -yhdistyksen (NACAC) jäsen ja on sitoutunut hyvien toimintatapojen periaatteisiin.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
CA 90010 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: