Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hospitality Management -instituutti Allian International University tarjoaa ainutlaatuisen vieraanvaraisuuden koulutuksen, joka keskittyy amerikkalaiseen johtamiseen. Koulutuksen laatu yhdistettynä palkattuihin harjoitteluvaihtoehtoihin joissakin maailman ylellisimmistä hotelleista tekee näistä ohjelmista askeleen brändävalle kansainväliselle uralle.

San Diegon henkeäsalpaavat maisemat ja vertaansa vailla oleva ilmasto tekevät siitä valtion ja maan halutuimmista lomapaikoista, ja yli 3 miljoonaa ihmistä on onnekas kutsumaan sitä kotiin - mikä tekee siitä ihanteellisen sijainnin lopulliselle ristikkäisyydelle.

Yksi Amerikan perheystävällisimmistä kaupungeista, San Diego on lomailijan paratiisi, jossa ympärivuotiset lämpötilat 70-luvulla ja lähes jatkuva auringonpaiste. Sunbathers ja surffaajat ovat taatusti löytää täydellinen ranta, ja foodies löytää herkkuja käsityöläisten panimoissa, paikallisia bistroja ja gourmet-ravintoloita.

La Jollan leikkimökin Broadwayn jännityksestä pikku-italialaiseen tunnelmaan Gaslamp Quarterin uusille kauniille San Diegossa on jokaiselle jotakin.

Kandidaatin ja MBA keskittymistä Hospitality ja Management tarjotaan Vatel Institute of Hospitality Management Alliant International University of San Diego. Campus on kätkeytyneenä Scripps Ranchin puiden reunustamille rinteille. Vain 10 mailin päässä rannalta ja 15 kilometriä keskustasta koilliseen, sijainti tarjoaa parhaan "America's Finest City" on tarjota.

San Diegon kampuksella on useita luokkahuoneita, luentosali ja urheilukeskus. Alliant-rakennuksissa on myös useita kokoushuoneita, kaksi atk-labsia, videoneuvottelutilat, WiFi kampuksen yli ja runsaasti luonnonkaunis paikkoja opiskelua varten. Kampuksen ydin on äskettäin uusittu Walterin kirjasto, joka on vuorattu joidenkin yliopiston merkittävimpien avustajien, kuten Abraham Maslowin ja Carl Rogersin bannereihin.

Noin 1 200 jatko-opiskelijaa ja 150 perusopiskelijasta on ilmoittautunut vuosittain useisiin kouluihin ja ohjelmiin.

Tavoitteenamme on kouluttaa seuraavan sukupolven johtajia ja johtajia maailman suurimmalle ja vilkkaimmalle teollisuudelle. Tavoitteenamme on saavuttaa huippuosaaminen opetuksessa, vahvat yhteistyöt vieraanvaraisuusalan johtajien kanssa, todelliset käytännön kokemukset ja arvokas kansainvälinen altistuminen.

Opiskelijat etenevät jokaisen ohjelmaan ryhmissä, joissa on ryhmiä räätälöityjä kursseja. Kohorttirakenne varmistaa, että opiskelijat saavat tarvitsemansa luokat ajoissa.

Meidän tiedekunnan jäsenet ovat johtamiskoulutuksen asiantuntijoita ja pyrimme valmistamaan opiskelijoita menestyksekkään uran kansainväliseen vieraanvaraisuuden hallintaan.

Käytännön työkokemus on olennainen osa akateemisia ohjelmia ja tarjoaa kokonaisvaltaista ymmärtämystä vieraanvaraisuudesta, mikä vahvistaa kunkin opiskelijan ammatillisten tavoitteiden määrittelyä ja saavuttamista.

Alliant International University on akkreditoitu WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , alueellisen akkreditointielimen, jonka Yhdysvaltain opetusministeriö ja sama virasto ovat tunnustaneet muiden tunnustettujen Kalifornian ja Länsi-Yhdysvaltain koulujen akkreditoituna, kuten Stanford, USC ja UCLA .

Vatel USA on National Admission Counselling -yhdistyksen (NACAC) jäsen, ja se sitoutuu Hyvän käytännön periaatteisiin.

Sijainnit

San Diego

Osoite
520 West Ash Street
CA 92101 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin