Villanova University M. Louise Fitzpatrick College of Nursing

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vahvan vapaataiteen säätiön pohjalta Villanova Nursing -opiskelijat nousevat poikkeuksellisen valmistautuneiksi sairaanhoitajiksi muokkaavien oppimismenetelmien avulla luokkahuoneessa, tutkimusmahdollisuuksien ja monipuolisten kliinisten kokemusten avulla simulointilaboratorioissa, monitoimitaloissa, sairaaloissa ja klinikoilla. Näiden ainutlaatuisten ja vakuuttavien oppimiskokemusten takia National League for Nursing nimittää Villanova Nursingin johdonmukaisesti hoitotyön koulutuksen huippukeskukseksi.

Neljän vuoden perustutkinto-ohjelma haastaa opiskelijat olemaan itsenäisiä ajattelijoita ja ongelmanratkaisijoita. Opiskelijat valmistuvat hoitamaan, löytämään, tutkimaan ja johtamaan.

Opiskelijamme ovat urheilijoita, Special Olympics ja Habitat for Humanity vapaaehtoisia, opiskelijahallituksen puheenjohtaja ja NROTC-johtajia. Jotkut ansaitsevat alaikäisiä muilla aloilla. He yhdistävät voimansa kollegoiden kuten insinööri- ja luonnontieteiden opiskelijoiden kanssa suurten ongelmien ratkaisemiseksi. He tekevät yhteistyötä tiedekunnan mentoreiden kanssa tutkimuksen tekemiseksi ja heillä on mahdollisuus matkustaa melkein jokaiseen maanosaan uppoutuen kulttuurikokemuksiin, joissa he voivat opettaa, hoitaa ja edistää terveyttä sekä kasvaa globaalissa perspektiivissään.

Jokainen opiskelija tuo oman kokemuksensa ja intohimonsa ohjelmaan, mikä parantaa heidän koulutustaan rakentaessaan uraansa hoitotyössä.

Sijainnit

Villanova

Osoite
Lancaster Avenue,800
19085 Villanova, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: