Webber International University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

 1. huhtikuuta 1927 Grace Knight ja Roger W. Babson perustettu yliopisto, joka oli tehdä sukunimi niiden tyttärentytär, Camilla Grace Webber. Roger Babson tunnetaan parhaiten panoksestaan ​​aloilla taloustieteen ja rahoitus, johon sisältyi laitoksissa Babson Oikeustapauskokoelma ja laatija useita liiketoimintaan julkaisuja ja kirjoja. Yksi hänen lukuisat yksityiset avustukset olivat perustaminen useiden korkeakoulujen ja palvelun useita hallitusjäsenyyksiä sekä lahjoitusvarat useita hyväntekeväisyyteen säätiöt.

Webber oli alun perin perustettu naisten college, yksinomaisena tarkoituksena opettaa naisten yritystoiminnasta. Se oli ensimmäinen koulu rahdattu koulutus- ja hyväntekeväisyys osavaltion lakeja Floridan kuin voittoa tavoittelematon järjestö.

Ensimmäinen ehdot Babson Park kampuksella alkoi seuraavan tammikuun rakennuksessa nyt kutsutaan Old Main, kun taas lasku luokat pidettiin Boston Hotel Lennox. Opiskelijat kursseilla tällä tavalla, kunnes 1940, kun Babson Park tuli yliopiston pysyvä kampuksella.

Vuonna 1950 esillä Lakeside kampuksella valmistui kanssa omistautumista Grace Knight Babson Memorial Student Center ja asuntola, jonka jälkeen McConnell luokkahuoneen rakennus ja Michael Parkhurst Webber auditorio / Gymnasium.

Webber tuli akkreditoitu komissiot oppilaitoksissa Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa (SAC) vuonna 1969. Syyskuussa 1971 ensimmäinen miehistä otettiin College. Lisää kasvua kampuksen tapahtui 1970-luvulla lisäämällä Camilla Asuntola ja George W Jenkins virkistysalue. Dedications Kirjaston monimutkainen merkitty juhla kollegion 50 vuotta vuonna 1978.

1980-luvulla Sabbagh Athletic Center lisättiin tarjoavat erinomaiset tilat lentopallo ja koripallo.

1990 on nähnyt kehityksen aikuinen ohjelma opiskelijoille yli 25 kanssa kahden vuoden aiempien yliopiston kokemus. Opiskelijat palvelut ovat Parantaa loppuunsaattamisen Doc Dockery Ylioppilaskunnan joka taloa herra O: n Snackbaari, kappeli, peli huonetta, sekä koppi, yliopiston kirjakauppa.

Intercollegiate yleisurheilu on laajennettu 1990-luvulla. Webber on jäsenenä NAIA ja Florida Sun konferenssissa. Webber naiset osallistuvat intercollegiate tasolla jalkapallo, lentopallo, tennis, nopeasti piki softball, maastojuoksu, golf, yleisurheilu, kun Webber miehet kilpailevat maastojuoksu, jalkapallo, koripallo, tennis, baseball, golf, seurata ja kenttä ja jalkapallo.

Vuonna 2002 Rex R. Yentes Conference Center avattiin. Uusi rakennuksessa tietokone luokassa, tietokone työhuone, Career Services Center, hakutoimistojen ja 325 paikkainen auditorio. Lisäksi syksyllä 2001 yliopiston avasi uuden kuntokeskus urheilullinen koulutus laitos ja uusittu urheilutiloissa.

Vuonna 2002, Webber lisäsi intercollegiate jalkapallo sen urheilullinen ohjelma. Webber Warrior jalkapallojoukkue kilpaili ensimmäisessä täysi kausi vuonna 2003. Jalkapallo pukuhuoneessa ja lisäksi kuntosali valmistui kesällä 2003 yhdessä käytännön kenttä lyhyen matkan päässä pääkampuksella. Myös kesällä 2003, 500 paikkainen stadion ja täydellinen valaistus lisättiin baseball kenttä.

Syksyllä 2003 Computer Information Systems merkittävä lisättiin akateemista tarjoukset. Lisäämällä uusia merkittäviä, tietokone mini-lab avattiin kesällä 2004.

Webber jatkaa levittää ihanteita visioi sen perustajat, rakennettu vankka perintö kokemusta ja tietoa, Webber valmistelee huomisen yritysjohtajia vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin tiputtamalla halu innovatiivisiin ajatuksiin ja luova saavutus.

Tehtävä

Yliopiston tehtävänä on tarjota opiskelijoille erilaisia ​​liiketoiminnan, taiteet ja tieteet, ja pre-ammatillinen opinto-ohjelmiin, jotka luovat elämää muuttaa koulutusmahdollisuuksia joka on käytännön kannekirjelmässään, maailmanlaajuinen ulottuvuus ja monialainen sen yleisen koulutus ydin. Opiskelija hankkii perusteellista tietoa ja asiantuntemusta valitsemaansa opintolinjan, tasapainottavat laajempaa tietämystä politiikan eri tieteenalojen. Erityistä huomiota kiinnitetään parantamisesta suullinen ja kirjallinen, ja kriittisen ajattelun taitoja.

University palkinnot astetta kandidaatin ja maisterin tasolla paikoissa Floridassa ja Pohjois-Carolinassa sekä vuoden osakkuusyrityksen tasolla Floridassa. Perinteinen luokkahuone, verkossa, ja hybridi oppimisympäristöt ovat käytettävissä. Mahdollisuuksia on opiskelijoille hyödyntää kursseja ja opinto-ohjelmiin molemmissa paikoissa kautta online-kursseja ja / tai asumiskaudet joko kampuksella. Webberin ohjelmat Floridassa keskitytään maailmanlaajuista liiketoimintaa ympäristöä, ja korostaa osaamisen kehittäminen hallinnossa ja strategiseen suunnitteluun, sovelletaan nykyaikaisen liiketoiminnan käytäntöjä, ja yrittäjyyttä. St. Andrews haara kampuksella North Carolina tarjoaa valikoiman perinteisiä taiteet ja tieteet ja ennalta ammatillinen opinto-ohjelmiin.

Hallinnollista lupaa: 17 marraskuu 2011 hyväksynyt Webber ja St. Andrews hallitusten valtuutetut: 19 joulukuu 2011 Tarkistettu: helmikuu 2014

Akkreditointi

Alueelliset Akkreditointi

Webber International University (mukaan lukien sen sivuliike kampuksilla, St. Andrews University ja St. Andrews @ Sandhills) on akkreditoitu Etelä Association of yliopistoissa ja kouluissa komission Korkeakoulut myöntää astetta osakkuusyrityksen, kandidaatin ja maisterin tasolla. Yhteyttä komissioon Korkeakoulut klo 1866 Etelä Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, soita 404-679-4500 tai siirry http://www.sacscoc.org kysyttävää akkreditointia Webber International University.

Normaali tiedustelut yliopistosta, kuten pääsyvaatimukset, taloudellinen tuki, opetusohjelmia, jne, tulee osoittaa suoraan yliopistolle, eikä komission toimistoon. Komissio on otettava yhteyttä vain, jos on näyttöä siitä, että näyttää tukevan toimielimen merkittävä noudattamatta jättäminen vaatimuksen tai standardin.

Bachelor of Science in Business Administration pääaineinaan:

 • kirjanpito
 • atk tietojärjestelmät
 • Konserniviestintä
 • rahoittaa
 • Hospitality Tourism Management
 • johto
 • markkinointi
 • Rikosoikeus Management
 • Sport Business Management

Kandidaatin General Business Studies

Liikkeenjohdon maisteri

 • Lisäksi perinteisen MBA, Webber tarjoaa MBA seuraavina pitoisuuksina:
 • kirjanpito
 • kansainvälisen liiketoiminnan
 • Rikosoikeus Management
 • Sport Business Management

Faktoja Webber!

 • Webber International University viralliset koulunsa värit
 • Alueellisesti akkreditoitu ja valtion lupa.
 • IACBE Accredited.
 • Yksityinen, Independent, neljän vuoden yhteiskoulu Business University, plus MBA.
 • Perustettu vuonna 1927.
 • 40 minuutin päässä Disney World välillä Lake Wales ja Frostproof.
 • 110 Acre kampuksella rajojen kaunis Crooked Lake.
 • Kampuksella residencies.
 • Opiskelijat 22 valtiota ja 36 maassa.
 • 90% meidän opiskelijat saavat tietyntyyppinen avustuksina tai stipendeinä.
 • Kirjattu Princeton Review kuin "Best in Kaakkois" ja "Best Value" college.

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin