Weill Cornell Medicine Graduate School of Medical Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Weill Cornell Medicine juhlii 20 vuoden huippuosaamista Weill Cornell Medicine -palvelusta Vimeossa.

Visio

Tavoitteenamme on kouluttaa seuraavan sukupolven tieteelliset johtajat biolääketieteellisessä tutkimuksessa:

  • Opiskelijoiden sijoittaminen tekemään innovatiivisia tieteellisiä löytöjä.
  • Näytetään heille, kuinka työskennellä laboratorioissa, paikallisissa ja globaaleissa tutkijoiden yhteisöissä, tieteen ollessa silta kansallisen, kulttuurisen, poliittisen, uskonnollisen ja etnisen identiteetin yli.
  • Yhdistämällä heidät taitaviin mentoreihin, jotka ohjaavat heitä itsenäisyyteen ja tukevat heitä sen jälkeen.
  • Varustetaan heidät kilpailemaan biolääketieteellisessä työvoimassa ja siihen liittyvillä aloilla, joilla on vahvat taidot monitieteiseen teknologiaan tietojen analysoinnissa, visualisoinnissa ja tilastollisessa arvioinnissa; ja kirjallisessa ja suullisessa viestinnässä.
  • Niissä kehitetään tottumuksia elinikäiseen oppimiseen, joka kasvaa syvemmällä ja laajemmalla.
  • Juurruttamalla niihin etiikan, rehellisyyden ja tarkkuuden periaatteet tutkimuksessa.
  • Valmistellaan heitä ilmaisemaan, puolustamaan ja osoittamaan näyttöön perustuvan päättelyn arvo kansalaiselämässä ja julkisessa politiikassa.

128714_pexels-photo-1170979.jpegEVG-valokuvat / Pexels

Koulun historia

Yli puolen vuosisadan ajan WCGS on keskittynyt valmistamaan opiskelijoitaan biolääketieteen uraan. Tutkijakoulun tiedekunnassa on tänään yli 250, ja yli 1000 opiskelijaa on ansainnut Cornellin yliopiston tohtorin tutkinnon koulusta.

Vuoteen 2008 mennessä WCGS-ilmoittautuminen oli kasvanut yli 400 tohtoriksi. opiskelijoiden lukumäärä, mikä kertoo kaksinkertaistuneesta ilmoittautumisesta 10 vuoden aikana. Koulu tarjoaa nyt seitsemän opinto-ohjelmaa ennakko-opiskelijoille, jotka edustavat lääketieteellisen korkeakoulun ja SKI: n sitoutumista tarjoamaan poikkeuksellista koulutusta biolääketieteen tutkijoille.

Science Outreach Weill Cornell Graduate Schoolissa

Weill Cornell Graduate School (WCGS) edistää yleistä tietoisuutta tiedosta ja ymmärrystä tiedeyhteistyöaloitteiden avulla. Osallistumalla tiedekasvatukseen ja mentorointiin laajemmassa yhteisössä WCGS-opiskelijat, tiedekunnat ja henkilökunta auttavat levittämään innostusta STEM-kentistä New Yorkin alueen nuorten keskuudessa.

Sijainnit

New York

Osoite
1300 York Ave. Box 65
10065 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: