Westcliff University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Westcliff University perustettiin tarjoamaan laadukasta koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat siirtyä nopeasti kasvaville liiketoiminnan ja koulutuksen aloille. Westcliff University , joka sai alun perin hyväksynnän yksityisen postikoulutuksen toimiston kanssa vuonna 1993 (www.bppe.ca.gov), tarjoaa erilaisia ohjelmia kauppakorkeakoulussa ja koulutusopistossa. Westcliff University opetussuunnitelma koostuu liiketalouden ja koulutuksen jatko- ja jatkotutkinto-ohjelmista sekä muista todistusohjelmista.

Vaikka jotkut koulut opettavat vain teoreettisia käsitteitä, Westcliff University valmistelee opiskelijoita käytännön ja teoreettisille elementeille, joita nykyään tarvitaan työmarkkinoilla. Westcliff University tarjoaa kokopäiväisesti työskenteleville opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittautua innovatiivisiin verkko- ja hybridi-etäopetuskursseihin, jotka ovat käteviä ja edullisia.

Westcliff University korostaa opiskelijoiden henkilökohtaisen, akateemisen ja ammatillisen valmistamisen tärkeyttä. Ohjelmiensa innovatiivisuuden, ajantasaisuuden ja laadun varmistamiseksi yliopistolla on hallintoneuvoston jäsenten ja ohjelman neuvoa-antavan toimikunnan jäsenten opastusta ja asiantuntemusta, johon kuuluu avainjohtajia organisaatioista, kuten Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Kalifornian yliopiston presidentin kanslia, samoin kuin muut paikalliset ja kansalliset yritykset ja organisaatiot.

Sijainnit

Irvine

Westcliff University

Osoite
92612 Irvine, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 888-491-8686