Western Kentucky University College of Education and Behavioral Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Länsi-Kentuckyn yliopistoon (WKU), Hilltoppersin kotiin. Meidän kukkulan kampuksemme on kauneuden ja ystävällisyyden paikka. WKU sijaitsee Bowling Greenissä, Kentuckyssä, kaupungissa, jonka asukasluku on yli 60 000, noin 110 mailia Louisvillesta etelään ja 65 mailia Nashvillesta pohjoiseen. WKU: n alueelliset kampukset sijaitsevat Glasgow'ssa, Owensborossa ja Elizabethtown-Fort Knoxissa. Varaa kierros tai käy virtuaalikierroksellamme nähdäksesi erottuva maamerkki kukkulalla, josta on näkymät kaupunkiin.

WKU: n perustutkinto-osasto tarjoaa nelivuotiset ohjelmat, jotka johtavat kandidaatin, kuvataiteen, poikkitieteiden kandidaatin, luonnontieteiden kandidaatin, hoitotyön kandidaatin, musiikin kandidaatin ja sosiaalityön kandidaatin tutkintoihin astetta. Käytettävissä on yhdeksänkymmentäkolme (93) ylioppilastutkintoon johtavaa akateemista pääopiskelijaa ja seitsemänkymmentäseitsemän (77) akateemista alaikäistä. Useat ammattimaiset ja ammattia edeltävät neuvontaradat tarjoavat lisävaihtoehtoja.

Länsi-Kentuckyn yliopisto (WKU) valmistaa kaikentyyppisiä opiskelijoita tuottaviksi, sitoutuneiksi ja sosiaalisesti vastuullisiksi globaalin yhteiskunnan kansalaisjohtajiksi. Yliopisto tarjoaa tutkimus-, palvelu- ja elinikäisen oppimismahdollisuuden opiskelijoilleen, tiedekunnilleen ja muille osa-alueilleen. WKU rikastuttaa sen ulottuvilla olevien ihmisten elämänlaatua.

WKU: n koulutus- ja käyttäytymistieteiden korkeakoulu tarjoaa tutkinto-opintoja neuvonnasta ja opiskelija-asioista, koulutusjohtajuudesta, organisaation johtajuudesta, sotatieteestä, psykologiasta, työvoimahallinnosta ja koulutuksesta.

Sijainnit

Bowling Green

Osoite
42101 Bowling Green, Kentucky, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin