Western Kentucky University Gordon Ford College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustamisestaan vuonna 1884 tähän päivään asti Gordon Ford College of Business on tarjonnut opiskelijoilleen erottuvan koulutuskokemuksen. GFCB keskittyy pyrkimyksiinsä auttaa opiskelijoita soveltamaan luokkahuoneen käsitteitä reaalimaailman liiketoimintaongelmiin ja -skenaarioihin. Ainutlaatuinen yhdistelmä luokkaopetusta ja käytännön sovelluksia takaa ainutlaatuisen opetuskokemuksen, jota ei voida helposti kopioida.

Ensimmäisestä kerrasta, kun opiskelija kävelee Grise Hall -luokkahuoneeseen, kunnes korkki ja puku on otettu käyttöön alusta alkaen, tiedekunta ja henkilökunta haastavat opiskelijat pysymään sitoutuneina, valtuutettuina ja varustettuina hyödyntämään kaikkia kollegion tarjoamia mahdollisuuksia.

Gordon Fordin kauppakorkeakoulu on vakiinnuttanut syvät juuret, jotka ovat antaneet sen kasvaa ja menestyä koko 145 vuoden historiansa ajan. Saavutukset, joita sillä on tänään, johtuvat monien tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden ja alumniin omistautumisesta ja ahkerasta työstä, jotka uskovat tehtäväänsä: olla johtava korkealaatuisen, soveltavan perustutkintoa tarjoavan liiketalouden koulutuksen tarjoaja ja valita tarpeisiin vastaavia jatko-ohjelmia liike-elämän edustajille.

Sijainnit

Bowling Green

Osoite
42101 Bowling Green, Kentucky, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin