Western State Colorado University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ole johtaja. Ole vuorikiipeilijä.

Länsi-Coloradon yliopisto edistää polkua tarkoituksenmukaiseen tulevaisuuteen toteuttamalla opiskelijoiden potentiaalit etsimättä huippuosaamista ja yksilöllisyyttä.

Ero on tulos.

Westernillä opiskelijoillemme annetaan tarvittavaa ammatillista ohjausta ja tukea, jotta voidaan kehittää todellisia taitoja, jotka johtavat menestyvään uraan. Erittäin henkilökohtainen ohjelmasi keskittyy kehittyvien ammattilaisten ympärille, jotka ovat valmiita vastaamaan nykyaikaisen työpaikan vaatimuksiin.

Erityisen yhdistelmämme akateemisten ansioiden, käytännön tutkimusmahdollisuuksien ja osallistavan opiskelijakokemuksen kautta tarjoamme koulutuksen, joka vastaa paremmin markkinoiden vaatimuksia.

Missä akateeminen kurinalaisuus kohtaa kunnioittavan seikkailun.

Kalliovuorten sydämessä sijaitseva Länsi-Colorado-yliopisto tarjoaa laajan ulkotutkimuslaboratorion, jolla on ennennäkemättömät mahdollisuudet opiskelijoille oppia ja saada käytännön kokemusta. Suunnittele professorin kanssa seurataksesi ilvettä, osallistuaksesi arkeologiseen kaivaukseen, liittyä robottiikkajoukkoon luodaksesi oman koneesi tai tutustua aivan uusiin laboratorioihin Paul M. Radyn tietotekniikan ja tekniikan koulussa. Katso tarkemmin ja näet, mikä tekee länsimaista niin erityisen paikan.

Sijainnit

Gunnison

Osoite
Western Way,1
81231 Gunnison, Colorado, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin