Wilmington University College of Health Professions

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wilmingtonin yliopisto on porttisi akateemiseen ja ammatilliseen menestykseen terveydenhuollon alalla! Terveysalan ammattikorkeakoulun ohjelmat ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että tarjoamme VAIN tutkinto-ohjelmia RN: lle. Alustavaa valmistelua rekisteröidyksi sairaanhoitajaksi ei tarjota. Kunnioitamme aikaisempaa oppimistasi ja siksi meillä on liberaali siirtoluottopolitiikka. Koska palvelemme työskenteleviä ammattilaisia, tarjoamme joustavia aikatauluja, joiden avulla voit tasapainottaa työhaasteet, henkilökohtaiset ja koulutukselliset sitoumukset.

Terveystieteiden kandidaatin tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka etsivät terveydenhuollon rooleja ja / tai Pathway jatko-opiskeluun. Tämä kandidaatin tutkinto on kollegion VAIN neljän vuoden tutkinto-ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita harjoittelemaan johtajina, kouluttajina tai erilaisina muihin terveydenhuollon kliinisiin tehtäviin. Opiskelijat, joilla on liitännäistutkinto liittoutuneessa terveys- tai terveystieteessä, voivat jatkaa kandidaatin tutkintoa terveystieteessä.

Monipuolinen opiskelijakuntamme heijastaa globaalia yhteisöämme. Tiedekunnan jäsenet edistävät huippuosaamisyhteisöä, jossa opiskelijat arvostavat laatua, osuvuutta ja elinikäistä oppimista. Opiskelijat ja alumnit ilmoittavat jatkuvasti tyytyväisyydestä oppimiskokemuksiin ja heidän työnantajansa kertovat parantuneesta ammatillisesta käytännöstä. Olemme ylpeitä opiskelijoistamme ja alumneistamme, jotka ovat todella aktiivisia johtajia erilaisissa hoito- ja terveystieteellisissä rooleissaan ja vapaaehtoistyössä.

Ensimmäisen luokan RN-BSN-opiskelijat aloittivat opintonsa vuonna 1986 ja valmistuivat vuonna 1988. Olemme muuttuneet paljon yli 30 vuoden aikana vastaamaan opiskelijoiden tarpeita. Tänään tarjoamme:

Kasvokkaat ja hybridit (osa kasvotusten ja osa verkossa) BSN-kurssit Delawaressa (New Castle, Brandywine, Dover ja Georgetown) ja New Jerseyssä (Burlington, Cumberland, Gloucester).

Verkkokurssit alkoivat tammikuussa 2009.

RN - BSN Pathways -ohjelma rekisteröidyille sairaanhoitajille, joilla on kandidaatin tutkinto toisella alalla.

Yliopistotodistusvaihtoehdot ikääntymisen ja hyvinvoinnin, terveystietotekniikan, latinalaisamerikkalaisen kulttuurin, terveyden edistämisen erikoistuneilla aloilla: kunto, monitieteinen hoidon hallinta ja palliatiivinen hoito ja elämän loppu.

Ylioppilastutkinnon suorittaneiden lakisairaanhoitajakonsulttitodistus rekisteröidyille sairaanhoitajille, jotka ovat suorittaneet BSN-tutkinnon ja haluavat tätä opinto-opetusta etäopetuksen avulla. Viimeisten 25 vuoden aikana jatko-ohjelmamme ovat kasvaneet sisällyttämään:

Sairaanhoitaja: Family NP ja Post-Grad Family NP -sertifikaatti (aktiivinen), Aikuisten / Gerontologinen NP (asteittainen käytöstä poistaminen).

Hoitotyön johtajuus: sairaanhoitajakouluttaja, sairaanhoitajajohtaja, lakimieshoitajakonsultti ja kansanterveys. Kaksoistutkinnot liiketoiminnan ja hoitotyön johtajuudella.

Henkilökohtaisia ja hybridisiä MSN-johtajuuskursseja tarjotaan Delawaressa (Wilson Graduate Center, Brandywine, Dover ja Georgetown) ja New Jerseyssä (Cumberland) sekä 100% verkossa

MSN Nurse Practitioner -ohjelmia tarjotaan Wilsonin tutkijakeskuksen, Brandywinen ja Georgetownin sivustoissa Delawaressa.

Jatko-psykiatrisen mielenterveyden ammattilaisen todistus on 100% verkossa

Vuonna 2005 lisäsimme Allied Health -tutkinto-ohjelman. Vastauksena yhteisön tarpeisiin ja terveydenhuollon roolin kehittymiseen siirrymme terveystieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelmaan; valmistuminen ja nelivuotinen. Tämän ohjelman kohokohtia ovat:

Kurssit tarjosivat kasvokkain, hybridinä ja 100% verkossa.

Työn integroitu oppiminen (WIL) Kokemus opetustyössä, joka liittyy opiskelijan pääalueeseen.

Mahdollisuus jatkaa jatko-opiskelua edistyäkseen nykyisessä urassasi tai vaihtaaksesi uraa.

Nopeutettu polku MSM: ään tai MBA: hon terveydenhuollon hallinnossa

Vuonna 2013 käynnistimme DNP (Doctor of Nursing Practice) -tutkinto-ohjelman, jonka ensimmäinen opiskelijaryhmä valmistui toukokuussa 2015.

Kehittynyt käytäntö tai sairaanhoitajan johtajuuden keskittyminen

Kurssit tarjosivat 100% verkossa tai viikonloppuintensiivisenä hybridinä Brandywinen kampuksellamme

Nopeutetun Pathway vaihtoehdot sisältävät: MSN: stä DNP: hen, yhdistetystä DNP: stä ja MBA: sta terveydenhuollon hallinnossa, DNP: stä tohtoriin ja yhdistetyn post-master-NP-sertifikaatin ja DNP: n kahdella erikoisalalla (perhe- ja psykiatrinen mielenterveys)

Näkemys

Terveysalan ammattikorkeakoulu (COHP) vaikuttaa positiivisesti väestön terveyteen tarjoamalla innovatiivisia opetussuunnitelmia ja ammattienvälisiä käytäntöjä. Ohjelmamme heijastavat dynaamisen kiinnostuksen kohteemme ja odotamme uusia tutkimusalueita. Valmistuneet ovat tehokkaita johtajia, taitavia kouluttajia ja asiantuntija-ammattilaisia, jotka palvelevat terveydenhuollon tulevaisuuden muutosagentteina.

Sijainnit

Wilmington Manor

Osoite
19720 Wilmington Manor, Delaware, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: