Winthrop University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Winthrop on julkinen ja kattava yliopisto, joka on US News & World Reportin 8. sijalla eteläisten julkisten yliopistojen joukossa ja alueen 25 parhaan julkisen ja yksityisen laitoksen joukossa. Koulutuksellisella kokemuksella, joka sekoittaa vapaita taiteita, ammatillisia ohjelmia, globaalia tietoisuutta ja kansalaisyhteiskuntaa, Winthrop auttaa sinua kehittämään tietoja, taitoja ja arvoja, jotka rikastuttavat elämääsi ja valmistavat sinua tulevaisuuden pitoihin.

Vuonna 1886 perustettu Winthrop tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkintoja sekä kampuksella että online-ohjelmina. Historiallinen ja luonnonkaunis kampuksemme sijaitsee Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa, vain 20 minuuttia Charlottesta etelään. Perinteemme kansallisen tason akateemikoista, yleisurheilun mestaruudesta ja opiskelijakeskeisistä saavutuksista luovat kampusyhteisön, joka tunnetaan monimuotoisuudestaan, huippuosaamisestaan ja perheilmapiiristään.

Winthrop University on akkreditoinut eteläisen korkeakoulujen ja koulujen korkeakoulujen toimikunnan myöntämän ylioppilastutkinnon, maisterin ja erikoistumisen. Ota yhteyttä Winthrop University akkreditointia koskeviin kysymyksiin Etelä-korkeakoulujen ja koulujen koulujen toimikunnassa numerolla 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita 404-679-4500.

Historia ja perinteet

Vuonna 1886 presidentti David Bancroft Johnson vetoaa menestyksekkäästi Bostonin filantrooppiin Robert C. Winthropiin ja Peabody-rahastoon siemenrahoista opettajien koulutuskoulun perustamiseksi. Winthrop avasi ovensa 21 opiskelijalle Columbiassa, SC, käyttämällä lainattua, yhden huoneen rakennusta. Koulu sai pian valtionapua ja muutti pysyvään Rock Hill -kotiinsa vuonna 1895. Se laajensi tehtäväänsä ajan myötä tullakseen kattavaksi instituutioksi. Winthrop aloitti yliopiston nimeämisen vuonna 1992. Tutustu vasemmalla oleviin linkkeihin saadaksesi lisätietoja Winthropin rikkaasta historiasta, sen merkittävistä perinteistä ja muusta.

Sijainnit

Rock Hill

Osoite
Oakland Avenue,701
29730 Rock Hill, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin