Worcester Polytechnic Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja WPI: stä

Worcester Polytechnic Institute perustettiin vuonna 1865 luomaan ja välittämään uusimmat tieteen ja tekniikan tuntemus yhteiskunnan kannalta eniten hyötyvillä tavoilla.

Nykyään WPI on vankka perustajajoukkonsa ansiosta, joka tarjoaa tasapainoa teorian ja harjoituksen kanssa, filosofia, jota kuvasimme edellä olevien kahden alkuperäisen rakennuksen tornit.

WPI: n 14 akateemisella osastolla on yli 50 perustutkinta- ja jatkotutkinto-ohjelmaa tieteen, tekniikan, liiketalouden, yhteiskuntatieteiden, humanististen ja taiteellisten tutkinto-ohjelmien kanssa, jotka johtavat kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoihin.

Yliopiston opetussuunnitelmassa on joustava, tarkka, projektipohjainen ja maailmanlaajuisesti sitoutunut ohjelma, jonka tavoitteena on laadukas kokemus ja myönteinen vaikutus yhteisöihin, joihin se tekee. WPI: n tiedekunnan jäsenet - äskettäin sijoittui parhaan joukkoon kansakunnalle laadun ja esteettömyyden puolesta Wall Street Journalin raportin mukaan - työskentelevät opiskelijoiden kanssa monitieteellisestä tutkimuksesta, joka etsii ratkaisuja tärkeisiin ja sosiaalisesti merkittäviin ongelmiin sekä kampuksella että yli 40 projektikeskuksessa koko Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella sekä Euroopassa.

Tutkijatohtoreita ovat muun muassa robotiikka, materiaalitiede, tietoturva, oppimistiede ja teknologia. WPI panostaa tutkimukseen kriittisillä aloilla etsimällä ratkaisuja tärkeisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin ongelmiin monilla eri aloilla, kuten palontorjuntasuunnittelussa, biotieteissä ja biotekniikassa, energia- ja tietotieteissä.

 • 4 337 AMMATILLISET OPISKELIJAT
 • 2 091 OPINNÄYTETTY
 • 50 OHJELMAOHJELMIA
 • 45 GLOBAL PROJECT CENTERS SEITSEMÄISISSÄ SISÄLLÖISSÄ

Historia

WPI: n perustajat halusivat luoda uudenlaisen yliopiston, joka auttaisi valmistamaan uuden ammattitason insinöörejä, tutkijoita ja yrittäjiä polttoaineena tämän uuden ajan. Heillä oli erilaisia ​​ajatuksia siitä, miten parhaiten koulutettaisiin teknologia-alan ammattilaisia ​​ja yhdistettäisiin heidän visioitaan, syntyi uusi, vaikuttava korkea-asteen malli.

Pioneer projektipohjaisessa koulutuksessa

WPI oli yksi Yhdysvaltojen ensimmäisistä yliopistoista sisällyttämään projektipohjaisen oppimisen perusopetuksensa ohjelmaan, mikä edellytti opiskelijoiden soveltavan hankittuja taitojaan, osaamistaan ​​ja kykyjään kehittää ratkaisuja todellisiin ongelmiin. Nyt WPI auttaa muita korkeakouluja ja yliopistoja toteuttamaan kokeellista oppimista omissa opetussuunnitelmissaan.

Kampustamme

Jos haluat tietää, mikä WPI on kyse, sinun on kokea se ensin. WPI: n viehättävä kampus, joka sijaitsee syrjäisellä kukkuloilla, ei näytä tai tuntuu kaupunkioppilaitokselta. Mutta vain alas "Hill", vilkas college kaupunki odottaa, mukavuudet, mahdollisuudet ja vilkas kulttuuri kohtaus voisi odottaa New England toisen suurimman kaupungin.

vuotuinen

Fromcoming to QuadFest to TouchTomorrow, yliopisto järjestää useita vuosittaisia ​​tapahtumia, seremonioita, urheilukilpailuja ja koulutusohjelmia, jotka juhlivat saavutuksia, kunniaperinteitä ja herättävät ylpeyttä, kouluelämää ja yhteisöä WPI: ssä.

# 8

 • 25 LIIKKEESEEN, JOTKA EHKÄISYYHTEISSA YLITTÄVÄ TAPAHTUMAT
 • CNBC (2018)

# 1

 • FACULTY, joka parhaiten yhdistää TUTKIMUS JA OPETUS
 • WALL STREET JOURNAL / TIMES KORKEA KOULUTUS (2016)

TOP 25

 • VAPAA LIIKKUVAT
 • FORBES (2018)

# 5

 • BEST-RUN COLLEGES
 • PRINCETON REVIEW (2019)

Sijainnit

Worcester

Osoite
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin