Yale University School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yalen johtamiskoulun tehtävänä on kouluttaa johtajia yrityksiä ja yhteiskuntaa varten.

Etsimme opiskelijoita, jotka välittävät syvästi maailmamme ongelmista. Varustamme heidät tietoon, resursseihin ja verkostoihin positiivisen ja kunnianhimoisen muutoksen saavuttamiseksi - olipa kyse yrityksen perustamisesta, joka voi muotoilla markkinansa uudelleen, edistämällä kauaskantoisia ja tiukasti harkittuja poliittisia aloitteita tai ohjaamalla monikansallista yritystä tietoisesti ja kunnioittaen sen vaikutuksia työntekijöihin, yhteisöihin ja ympäristöön.

Yale SOM: sta löydät yhteisön, joka on sitoutunut ymmärtämään, miten vastata yhteiskuntamme merkittävimpiin haasteisiin, ottamalla yhteyttä samanhenkisiin, motivoituneisiin kollegoihin, tutkimalla akateemisen stipendin viimeisimpiä ideoita ja käsittelemällä ongelmia sekä kynnyksellämme että edelleen kaukaisilla mantereilla. Koulutusohjelmamme ja -aloitteemme keskittyvät liiketoiminnan ja yhteiskunnan risteyksessä oleviin asioihin, mukaan lukien kestävyys, varainhoito, terveydenhuolto, koulutus, taloudellinen vakaus, naisten rooli liiketoiminnassa ja globaali johtajuus.

Opiskelijamme hyötyvät olemisesta ympäristössä, jossa johtavat ajattelijat kamppailevat kaikkien näiden pääaiheiden kanssa ja kehittävät kriittisen edun ymmärtämällä, miten liike ja yhteiskunta ovat niin usein yhteydessä toisiinsa ja toisistaan riippuvaisia.

Sijainnit

New Haven

Osoite
Whitney Avenue,165
06511 New Haven, Connecticut, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin