Yeshiva University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yeshiva University Mordecai D. ja Monique C. Katz -koulu antavat opiskelijoille mahdollisuuden edistää henkistä ja ammatillista harrastustaan ​​ja tulla osaksi yhdysvaltalaisia ​​US-uutis- ja maailmanraporttien top 80 yliopistoja ja Top 5 New York City. Katz-koulu on sitoutunut tarjoamaan maailmanluokan koulutusta uusilla ja laajenevilla aloilla, yhdistämään opiskelijat ajatusjohtajien ja työnantajien kanssa New Yorkissa ja sen ulkopuolella sekä luomaan esimerkillisen opiskelijan ja tiedekunnan kokemuksen.

Ohjelmistomme ovat STEM, data ja muotoilu, terveystieteet ja vastaavat kehittyvät ja laajentavat ammatit, joita teknologian innovaatiot muuntavat. Yeshiva University on akateeminen voimakeskus, ja pyydämme teitä liittymään meihin.

Poikkeuksellinen koulutus

Olipa kampuksella tai verkossa, kursseja opettaa poikkeuksellinen ryhmä kokopäiväistä ja harjoittaja tiedekunnan jokaisen sitoutunut laadun opetuksen periaatteita. Kokeiden ja tenttien sijaan kurssit ovat usein projektipohjaisia, joten opiskelijoille arvioidaan, mitä he rakentavat ja tekevät. Tämän seurauksena opiskelijat siirtyvät työhön, joka antaa heille kilpailuetua työmarkkinoilla. Tiedekunta tunnustaa myös tekniikan kriittisen roolin mahdollistaa digitaalisesti yhdistetyt ja datakasvatut organisaatiot ja sisällyttää siten uusimmat ohjelmistot ja laboratoriotarvikkeet kursseilleen.

Yeshiva University" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

Kokemus, joka koskee

Haastamme jokaisen oppilaamme ja opettajamme johtamaan arvoja - ystävällisyyttä, rehellisyyttä, anteliaisuutta, eheyttä ja oikeudenmukaisuutta muiden kanssa - ja jättämään maailman hieman paremmin kuin he löysivät. Olemme sitoutuneet uskomaan, että se ei ole vain määränpää, vaan se, että arvot tuodaan matkaan.


Sijainnit

New York

Katz School Office of Enrollment

Osoite
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 (917) 326-4870