York College of Pennsylvania (YCP)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

York College of Pennsylvania on yhteisö oppijoille ja oppimisen, jonka jäsenet jakavat yhteiset side aktiivista osallistumista akateemisen ja kampuksen elämää. Tällä York, uskomme kollegiaalinen kokemus on parhaimmillaan kokonaisvaltainen prosessi kokonaisvaltaista henkilökohtaista kehitystä, joka valmistelee tutkinnon tuottavia rooleja yhteiskunnassa, samalla helpottamaan niiden kasvua yksilöinä ja elinikäinen oppijoille. Tuntomerkki Yorkin kokemus on osaamista ammatillista valmentautumista. York on kunnianarvoisa oppilaitos, jäljittämisestä sen perintöä takaisin alkuvuosina Amerikan tasavallan. Koko pitkän historiansa Yorkin sitoutuminen on ollut tarjota laadukkaita, kohtuuhintaisia ​​koulutusohjelmia jotka valmistavat johtajia mielekästä ammatti rooleja yritysten, hallinnon, terveydenhuollon, teollisuuden, tieteen, sosiaalipalveluiden ja taiteisiin. York College on saavuttanut tunnustusta Lähi Atlantin alueella ja kansallisella tasolla huippuosaamista sen opetusohjelmia ja sen sitoutumista edullisuus. Koska suhteellisen suuri college (yli 4600 kokopäiväistä opiskelijaa), York edustaa "kultainen keskitie" korkeakoulutukseen, jossa yhdistyvät laaja akateeminen resursseja ja vapaa-ajan mahdollisuuksia hieno yliopiston kanssa yhteisöllisyyttä ja henkilökohtaista huomiota pieni College.

Meidän tehtävä York College pyrkii tarjoamaan kohtuuhintaisia ​​akateemista huippuosaamista meidän opiskelijat:

Tarjoaa yli 50 ylioppilastutkinnon suurten yhtiöiden ammatilliset ohjelmat, ja humanistiset tieteet; maisterin ohjelmia yritysten, koulutuksen ja hoitotyön sekä tohtorin hoitotyössä; Luominen oppimisympäristö keskittyy yksilöllistä huomiota ja käytännön oppimista; Tarjoamalla koulutusohjelmia ylivoimainen hyötysuhde, säilyttämiseksi alin mahdollinen kustannuksia opiskelijoille; Hyödyntämällä eri kampuksella ohjelmointi helpottaa teollis, ammatillista ja sosiaalista kasvua.

Visiomme York College on omistettu valmentaa opiskelijoita olemaan ammattilaisia ​​missä tahansa uransa niillä by:

Suorittaminen kansallinen kysely, jossa määritellään ominaisuudet ammattitaitoa; Yhteistyön kehittäminen opetussuunnitelman ohjelmia, esimerkkinä ammattilainen ominaisuudet.

Luominen ammattilaiset Rakentaa kun perinne kohtuuhintaisia ​​akateemista huippuosaamista ja vahvistaa lupaus ammatillisen valmistelun meidän opiskelijoita, York College loi Center for Professional Excellence (CPE), joka tekee kansallinen kysely, jossa määritellään ominaisuudet ammattitaitoa ja auttaa kehittämään ammatillisen kehityksen ohjelmia opiskelijoille. Tulokset vuosittaisen kyselyn opas tulevaisuuden seminaariaiheita, takaa, että opiskelijat ovat kehityksen kärjessä, kun ruvetaan tekemään itseään myyntikelpoisia kuin tutkinnon. Kautta kysely ammattimaisuutta, me varmistamme opiskelijat tietävät tarkalleen mitä henkilöresurssien ja yritysjohtajat etsivät nykypäivän ammattilainen.

Sijainnit

york

Osoite
York College of Pennsylvania,
441 Country Club Road

17403-3651 york, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin