Ukrainian-American Concordia University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia ja tunnustaminen

Ukrainan opetus- ja tiedeministeriö on hyväksynyt ConcordiaUA: n, joka perustettiin vuonna 1997 perustetulla ensimmäisellä Ukrainan-amerikkalaisella instituutilla tarjoamaan kandidaatin ja maisteriohjelmia.

ConcordiaUA on Ukrainan ainoa yliopisto, jolla on Kansainvälisen akkreditointijärjestön (FIBAA) hyväksymät ohjelmat.

Tammikuun 25. päivänä 2018 Concordia Ukrainian-American University tuli jäseneksi maailmankuulusta korkeakoulutuksen laadunvarmistusta, läpinäkyvyyttä ja eheyttä - CHEA International Quality Group (CIQG) -organisaatiosta.

Uuden-yhdysvaltalaisen Yliopisto-yliopiston nimi on muuttunut, joten Wisconsinin kansainvälinen yliopisto Ukraina (WIUU) kutsutaan - ukrainalais-amerikkalainen ConcordiaUniversity ( ConcordiaUA).

Vuonna 2018 astuimme Top 10: n yksityiseen korkeakouluun Ukrainan href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

Vuonna 2017 ConcordiaUA nousi viidenneksi Ukrainan korkeakouluopintojen (valtion ja yksityisen) luokituksen mukaan hakijoiden pätevyystodistusten pätevyyskirjojen perusteella, jotka tulivat yliopistoihin vuonna 2017 sopimusten mukaan href = "http://osvita.ua / vnz / rating / vstup-osvita / 59045 / .

ConcordiaUA-jäsenyys Saksan ja Ukrainan kauppa- ja kaupparyhmässä (Bonn, Berliini, Mainz), Kiovan kauppa- ja kaupparyhmä, yhteistyö kansainvälisten yritysten ja kumppanien kanssa Yliopistot ulkomailla mahdollistavat ConcordiaUA-opiskelijoiden harjoittelemisen, opiskelun ja harjoittelun ulkomailla (USA ja Eurooppa) , kehittämällä merkittävää osaamista kulttuuriin, politiikkaan, talouteen ja kieliin. ConcordiaUA tarjoaa laajan valikoiman kesän ja talven ohjelmia Floridassa, Trierissä, Wormsissa, Münchenissä, Lontoossa, Plymouthissa, Madridissa, Pariisissa ja Strasbourgissa. ConcordiaUA-opiskelijat yhdistävät yliopiston osaamisen kansainvälisten yritysten ja yritysten toimintaan. ConcordiaUA tunnustaa kumppanuusyliopistoissa toteutetut kurssit ja harjoittelut.

ConcordiaUA-tutkinto-ohjelmat - kampuksella, verkossa tai molempien yhdistelmällä, englanniksi

BACHELORIN KOULUTUSOHJELMAT

HALLINTO: Hotel Management; IT- ja E-liiketoiminnan hallinta

KANSAINVÄLISET TALOUDEN SUHTEET: Kansainväliset taloussuhteet; Kansainvälistä bisnestä; Kansainvälinen taloustiede

LIIKEHALLINTO

MASTERIN KOULUTUSOHJELMAT

JOHTO: Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen MBA; Master of Business Administration (MBA)

ConcordiaUA tarjoaa valikoiman kaksoiskurssiohjelmia:

1.Dual Bachelor Degree University of Minnesota Crookston (USA) - Kansainvälinen liiketoiminta, kansainväliset taloussuhteet, johtaminen jne.

2.Dual Master Degree Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor (USA) - MBA, Kansainvälinen liiketoiminta, tietoliikenne

3.Dual Master-tutkinto valtion Koblenz- Landauin yliopistossa (Saksa) - MVA, kansainvälinen johtaminen, tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto (päällikkö yrittäjyydestä, teknologia ja innovaatiotoiminta).

4.Dual Master-tutkinto Työntekijöiden Turvallisuusjohtamisen yliopistossa (Puolassa) - МВА, kansainvälinen johtaminen, projektinhallinta ja psykologia kansainvälisessä liiketoiminnassa.

TOIMINTAYMPÄRISTÖOHJELMAT

Kahden asteen koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme akateemisia vaihto-ohjelmia Yliopistolle Wisconsin / Ann Arbor (Yhdysvallat), Trierin yliopisto (Saksa), ammattikorkeakoulu Worms (Saksa), Richmond International American University (Lontoo, Iso-Britannia) Varna University of Management (Bulgaria) ja muut.

Life at ConcordiaUA

Tiedekuntaamme ovat erittäin päteviä ammattilaisia ​​eri toimialoilla ja johtamisessa. Joka vuosi ConcordiaUA kutsuu merkittäviä professoreita kumppanuusyliopistoista, Fulbright Scholar -ohjelmasta sekä Peace Corpsin ja kansainvälisten yritysyritysten kouluttajista.

ConcordiaUA on yksi ensimmäisistä, joka on ottanut käyttöön etäopiskelu- ja online-ohjelmat ja joka on parantanut koulutusprosessin innovatiivisia menetelmiä ja tekniikoita.

ConcordiaUA-koulutus on oppimis- ja elämänkokemus, jonka avulla nuoret voivat tutkia potentiaaliaan ja valmistautua nykyaikaisiin haasteisiin.

Opiskelijoiden elämä ConcordiaUA: ssa on mielenkiintoista ja monipuolista. Ei ole vain luokkia, vaan myös tutkimustoimintaa, osallistuminen vuosittain yliopiston järjestämiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin sekä festivaaleihin. Opiskelijat ja tiedekunnan jäsenet valmistavat ja viettävät yhdessä Ukrainan ja kansainvälisiä juhlapäiviä. Opiskelijat järjestävät erilaisia ​​viihdeohjelmia englanniksi - konsertteja, pelejä, kilpailuja ja diskot. Lisäksi ConcordiaUA-opiskelijoita kannustetaan osallistumaan erilaisiin matkoihin ja retkiin Ukrainassa ja muissa maissa.

ConcordiaUA: n edustavat maat

Yli neljänkymmenen valtion opiskelijat ovat osallistuneet ConcordiaUA-ohjelmaan: Azerbaidžan, Belgia, Egypti, Suomi, Georgia, Ghana, Intia, Iran, Kazakstan, Latvia, Libya, Nigeria, Pakistan, Kiinan kansantasavalta, Kamerunin tasavalta, Gambia tasavalta Serbia, Venäjä, Saudi-Arabia, Etelä-Afrikka, Turkki, Turkmenistan, Ukraina, Yhdysvallat jne.

Yhteisön ja ei-tutkinto-ohjelmat

Yliopisto on kehittänyt menestyksekkäästi American Studies -ohjelmaa.

ConcordiaUA tuli HMC-projektien maakohtainen koordinaattori ja onnistuneesti valikoitu kampanja lahjakkaille ukrainalaisille toisen asteen oppilaiden apurahahakemukselle tarjoamalla heille mahdollisuuden opiskella koko kahden vuoden kuudennen muodon ohjelmaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevissa kouluissa ja toteuttaa kansainvälisesti tunnustettuja tutkintoja .

ConcordiaUA menestyy menestyksekkäästi Vuosittainen Englanti-kilpailu ja sen palkkio-apurahat opiskella ConcordiaUA: ssa.

Kielikoulu, kursseja ja testausvalmisteluja englanniksi, saksaksi ja espanjaksi

  • Säännölliset lukukaudet (syys-joulukuu, helmi-toukokuu)
  • Intensiiviset kesäkurssit (heinä-elokuu)
  • Koulutukset äidinkielenään puhujilla.

ConcordiaUA tarjoaa testin valmistelua, mukaan lukien TOEFL, GMAT ja JELTS sekä paikallisten yritysten johtajien ohjelmat.

ConcordiaUA järjestää Mini-MBA-ohjelmia, koulutuksia ja seminaareja paikallisille yritysjohtajille, jotka tarvitsevat koulutusta tietyillä Human Capital, Economics, International Accounting Standards, Sales Technologies, Marketing, Hotel Management, saksaksi, englanniksi jne. tietoa ja taitoja harjoittelijoiden odotusten ja toivottujen tulosten mukaan. Huolellinen tarveanalyysi suoritetaan ennen ohjelman alkamista. Ohjelma on suunniteltu ottaen huomioon harjoittelijoiden tarpeet ja taustat.

  • ConcordiaUA-työpajoja

ConcordiaUA ja kouluopiskelijat järjestävät kestävän kehityksen, liiketoiminnan ja johtamisen ongelmatapahtumia. Kansainvälisten järjestöjen, tiedekunnan, diplomaattisten edustustojen, parlamentaaristen edustajien, valtiosta riippumattomien järjestöjen ja yrityspiirien vastuullisia jäseniä pyydetään työskentelemään oppilaiden kanssa seminaarimuodossa.

Uraohjaus ja harjoittelupalvelu

Yrityskoulutusohjelma perustettiin ConcordiaUA: ssa edistysaskeleena tavoitteiden saavuttamiseksi, jotka johtavat opiskelijoiden työllistyvyyden johtavaan oppilaitokseen. Harjoittelun päätavoite tarjoaa opiskelijoille käytännön kokemusta liiketoiminnasta kansainvälisten ja ukrainalaisten standardien mukaisesti.

Kirjasto ja Internet-keskus

ConcordiaUA: lla on laadukas kirjasto, joka toimii yhtenä opiskelijoiden opiskelun tärkeimmistä työkaluista. Kirjastossa on oppikirjoja, kirjoja, tiedelehtiä ja muuta akateemista kirjallisuutta ukrainalaisilla, englanniksi, saksaksi ja muillakin kielillä. ConcordiaUA-palvelimella on luettelo ja sanakirjat, joihin pääsee helposti. Opiskelija voi käyttää lukutilaa omiin tarpeisiinsa. ConcordiaUA-kirjaston henkilökunta on aina valmis auttamaan sinua tiedonhaussa.

ConcordiaUA Internet Center avaa pääsyn virtuaalisiin Internet-tietokantoihin: kirjastoihin, tietopalveluihin, ulkomaisiin kustantamoihin, arkistoihin ja tiedelehtiin. Internet tarjoaa etäopiskelutekniikkaa ja yhdistää ConcordiaUA: n kollegoille ja kumppaneille kaikkialla maailmassa.

Apurahat ja palkinnot

Stipendi myönnetään hallituksen valitseman ConcordiaUA Business English -kilpailun voittajille.

Parasopiskelijoille tarjotaan stipendiaatiota ConcordiaUA: n, Richmond Universityn ja muiden kumppaniyliopistojen opiskeluun ConcordiaUA: n suosituksen perusteella.

Tutkimustoimet

ConcordiaUA-tiedekunta ja opiskelijat osallistuvat yliopiston tutkimustoimintaan. Ukrainalaiset ja kansainväliset tiedekunnat auttavat opiskelijoita rakentamaan tutkimustaan ​​ja tarjoamaan akateemista neuvontaa eri aihealueilla.

ConcordiaUA järjestää ja osallistuu aktiivisesti kansainvälisiin konferensseihin ja seminaareihin Ukrainassa ja ulkomailla.

ConcordiaUA julkaisee tutkimusjulkaisut "Koulutus, johtaminen ja liiketoiminta: kansainvälinen ulottuvuus".

Sijainnit

Kyiv

Osoite
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Kyiv, Kiovan kaupunki, Ukraina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin