Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ukrainan Catholic University (UCU) on dynaaminen yksityisiä opetus- ja tutkimuslaitos koulutusta uuden sukupolven johtajia vastaamaan käytännön globaalien ja paikallisten haasteiden korkealaatuisen koulutusjärjestelmän, henkilökohtaisen kasvun ja aktiivisen yhteiskuntavastuusta.

Vuonna 2015 Ukrainan katolisen yliopiston yhdessä Lviv liike, Lviv IT Cluster, ja johtavien IT-yritysten, avataan uuden kandidaatin ohjelman Computer Sciences - CS @ UCU (Computer Sciences UCU). CS @ UCU on ainoa ohjelma Ukrainassa mallin parhaita kouluja alalla tietotekniikan maailmassa - Stanford University ja University of Waterloo. Ohjelma käynnistettiin, koska on olemassa suuri tarve erittäin päteviä IT työntekijöitä. Vuonna 2016 siellä syntyi tiedekunta ammattikorkeakoulu.

Tehtävänä tiedekunta ammattikorkeakoulu

Tiedekunta ammattikorkeakoulu on ohjelma, joka muodostaa johtajia alalla, jotka käyttävät tietoa vaikuttaa nyt ja tulevaisuudessa Ukrainassa ja maailmassa.

Visio tiedekunta ammattikorkeakoulu

Tiedekunta ammattikorkeakoulu on älyllisesti stimuloivaa ohjelma joka laajentaa rajoja koulutuksen Computer Sciences ja tietotekniikan Ukrainassa. Tulevaisuutemme valmistuneet eivät ole pelkästään onnistuneita työntekijää maailmankuulu IT-yritykset, ne ovat monipuolisia henkilöitä, jotka ovat valmiita luomaan uusia tuotteita ja palveluja, uusia ideoita ja merkityksiä sekä tietotekniikan alalla sekä muilla elämän alueilla .

ohjelman kuvaus

Faculty of Applied Sciences on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ahkera ja itsensä kehittämisen saadakseen ammattitaitoa modernin tietotekniikan ja tietojenkäsittelytieteiden tarvitaan onnistuneen työharjoittelua nykyisessä markkinatilanteessa.

Ohjelman sisältö on kehitetty yhteistyössä johtavien IT-yritysten Lviv ja ottaen huomioon määräykset uuden lain ”korkeakoululaki Ukrainassa”, paras Ukrainan ja ulkomaiset menettelyt, suositukset Association for Computing Machinery (ACM), Institute of insinöörien Sähkö- ja elektroniikasta (IEEE) (2013), sekä Ukrainan neuvoston teollisuuden kilpailukyky of Information-Communication Technology (2014).

Ohjelma on suunniteltu niin nelivuotinen ohjelma ja sisältää aiheita alan ammatti-ja humanististen lohkoja. Keskeisistä aiheista opiskelijat ovat: Software Engineering; Information Assurance ja turvallisuus; Ohjelmointikielet; Hajautettujen Computing; Diskreetit rakenteet; Grafiikka ja visualisointi; Human - Computer Interaction; Tietojen analysointi; Tiedonhallinta; Intellectual Systems; ja Business Analysis.

Ohjelman luennoitsijat, on erittäin tärkeää, että tieto tietojenkäsittelytieteiden ja tietotekniikan jossa opiskelijat saavat opiskellessaan tiedekunnan ammattikorkeakoulussa olla hyödyllistä. Siksi opetussuunnitelman jokaisen ytimen aihe ennakoi harjoitustyöt ja tapaustutkimuksia, jotka ovat esittäneet ammattilaiset, jotka itsessään ovat IT-alalla.

Paitsi oppimisprosessi opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua eri seurat: Artificial Intelligence, Robotics, Front-end / Taustajärjestelmä, Game Development, 3D-mallinnus ja Algoritmisen ohjelmointi. Erottamaton osa oppimisprosessia myös tapaamisiin mielipidevaikuttajien (viikoittain), kesä praktikumit ja harjoittelupaikkoja IT-yritysten ja tietty piirre ohjelmassa on lisääntynyt kielitaidon.

Kolmannesta vuodesta tietyt aiheet tiedekunnan ammattikorkeakoulu on esitetty Englanti. Koska nyky moninapaista ja että innovaatiot ja löytöjä tapahtuu reunoilla, on törmäys kulttuurien, kielten jne me lay out risteyksessä monilla tieteenaloilla: historia hyviä ideoita; kriittinen ajattelu; tieteelliseen kirjoittamiseen; ja sosiaalinen yrittäjyys.

Ammatillinen koulutus toteutetaan erilaisten praktikumit ja kesän harjoittelupaikkoja kumppaniyritysten ja kautta hankekeskeinen kursseja liittyvät suoraan työn IT-alalla. Läheinen suhde UCU n Lviv Business School antaa kiinnostuneille opiskelijoille saada tietoa perusasiat liiketoiminnan, innovointia ja yrittäjyyttä. Ohjelma kannustaa lahjakkaita opiskelijoita luoda oman joustavan oppimisen polku, ottaen huomioon laaja valikoima laadukkaita oppimisen tuotteita globaaleilla koulutusmarkkinoilla (massiivinen avoin verkkokurssi, osallistuminen harjoittelupaikkoja ulkomaisissa yliopistoissa, erikoistunut todistus kursseja ohjelman kumppanien, UCU koulutus jne). Ohjelma säilyttää hyvät yhteydet yritykset kuten IBM, Google, Twitter, EPAM, SoftServe, Eleks, Sigma Software, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft sekä yksilöiden ja useiden yliopistojen kuten Carnegie Mellon University, New Yorkin State University .

Jotkut tietojenkäsittelytieteen ohjelmia Ukrainan yliopistot muuttuvat opetussuunnitelmaa lähestymistavat seuraavan Computer Science Program UCU. Ensimmäisessä myönsi CS @ UCU opiskelijakunnan aiemmasta oli yksi vahvimmista Ukrainassa. Keskimääräinen Hakijan pistemäärä oli 186,5 ulos 200 ulkoisen riippumattoman arvioinnin. Keskiarvo pisteet matematiikka oli 193/200 60% opiskelijoiden teki enemmän kuin 195/200 pistettä. Keskimääräinen pistemäärä toinen myönsi opiskelijoiden CS @ UCU ohjelma on vahvin kaikkien ukrainalaisten yliopistojen tietojenkäsittelytieteen ohjelmia.

Syyskuussa 2016 avaamme Englanti-kieli käytännönläheistä maisteriohjelman.

Sijainnit

Lviv

Osoite
17 I. Sventsitskoho str.
room 212

79011 Lviv, Lvivin alue, Ukraina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: