Central European University, School of Public Policy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Central European University on jatko-tason "risteys" yliopistossa, jossa tiedekunnan ja opiskelijaa yli 100 maassa tulevat käymään tieteidenvälistä opetusta, jatkamaan pitkälle stipendi, ja puuttua joihinkin yhteiskunnan kiusallisimmista ongelmia.

Se on akkreditoitu sekä Yhdysvalloissa ja Unkarissa, ja tarjoaa Englanti-kielen maisterin ja tohtorin ohjelmia yhteiskuntatieteissä, humanistisissa, laki, hallinta ja yleisen järjestyksen. Sydämessä sijaitseva Keski-Euroopan - Budapest, Unkari - CEU on kehittänyt erillistä akateemista ja henkisen keskittyä yhdistyvät vertaileva tutkimus alueen kulttuurista, ja sosiaalinen monimuotoisuus kanssa globaali näkökulma hyvän hallinnon, kestävän kehityksen ja sosiaalisen muutosta.

Perustettiin vuonna 1991 samaan aikaan, kun vallankumouksellisia muutoksia heittelivät pois jäykkä oppeja asetetut Keski- ja Itä-Euroopassa, CEU perustuu oletukseen, että ihmisen erehtyväisyys voidaan tasapainottaa kriittistä keskustelua ideoita ja että tämä kriittinen henki voidaan ylläpitää parhaiten yhteiskunnissa, joissa kansalaisilla on vapaus tutkia kilpailevia teorioita ja avoimesti arvioida ja muuttaa hallituksen politiikkaa.

Noin 1400 opiskelijaa ja 370 tiedekunnan jäseniä yli 130 maassa, CEU on yksi tiheimmin kansainvälisten yliopistojen maailmassa. Sen harvinainen sekoitus kansallisuuksia, etnisten ryhmien ja kulttuurien luo ihanteellisen ympäristön tutkimiseen kuten "avoin yhteiskunta" aiheita kuin kehittyvissä demokratioissa Siirtymätalouksia, tiedotusvälineiden vapautta, nationalismi, ihmisoikeudet ja oikeusvaltio. Se tuo myös monipuolisia näkökulman kaikkeen yhteisön elämään.

CEU tunnetaan opetuksen ja tutkimuksen-tarkoituksella. Ytimessä tehtävänsä piilee joukko periaatteita: harjoittamisesta totuus, missä se johtaa, kunnioittaminen kulttuurien ja kansojen, ja sitoutuminen ratkaisemaan erimielisyytensä keskustelua ei kieltäminen.

School of Public Policy Central European University on sanoin sen perustaja, George Soros, joka on "uudenlainen maailmanlaajuinen elinten kanssa maailmanlaajuisten ongelmien" monitieteellinen tutkimus yleisen järjestyksen, innovatiivista opetusta ja tutkimusta sekä mielekkään kanssa toimintatapoja. Olemme globaali instituutio sitoutunut luomaan yhteisö tarkoitusta pidemmälle valtaa.

Yleinen järjestys on nykyään maailmanlaajuisesti, monitasoinen kriisi. Tipping asteikot kohti turvallisempaa rauhan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ympäristön kestävyys - mainitakseni vain muutamia - edellyttää innovatiivista ja yrittäjyyttä sitoutuminen yhteisen hyvän.

Rakennus monialainen ja maailmanlaajuinen toimielin sitoutunut arvoihin avoimen yhteiskunnan ja luoda vahva ja joustava yhteyksiä tutkimuksen ja käytännön on yksi tapa vastata mitä on kaiken epäonnistuminen politiikan eliitin kiireellisimpien ongelmiin aikamme .

Onnistunut sitoutuminen yleishyödyllisiin nykymaailmassa edellyttää myös parempaa ja oikeudenmukaisempaa edustusta eriäviä näkökulmia. Tätä varten SPP on voimakkaasti osallistavaa, houkuttelee sekä opiskelijoiden ja opettajakunnan eritaustaisten ja salakuuntelu monenlaisia ​​tietolähteitä. SPP: n opiskelijat ovat tulevaisuuden sosiaalisten ja poliittisten yrittäjien varustettu tehdä innovatiivisia maksuja ratkaisemiseen ensiarvoisen politiikan haasteista 21. vuosisadalla.

SPP tarjoaa kolme maisteria julkisen politiikan ja julkisen politiikan kirjaa filosofian tohtorin in Political Science ohjelmassa. Ohjelmat on räätälöity opiskelijoiden ympäri maailmaa etsivät uran julkisen, yksityisen ja ei-voittoa aloilla paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Koulu sijaitsee joukko erinomaisia ​​asuva tiedekunnan, maailmanluokan vierailevat tiedekunta koostuu huippututkijoita, ja harjoittajat julkisen politiikan alalla, jotka tuovat monenlaisia ​​akateemisia ja käytännön aiheita SPP monipuolinen luokkahuoneessa.

Koulu on käynnistänyt globaalin aloitteita ja isännöi lukuisia julkisia tapahtumia, jotka ovat keskittyneet kehittämään innovatiivisen tutkimusohjelman samalla syventää yhteistyötä Open Society Institute ja sen verkostot. SPP on myös rakennettu strategisen kumppanuuden poliittisten toimijoiden eri puolilla maailmaa ja asuu kaksi politiikan keskuksiin: Center for Media, Data ja yhteiskunta sekä Shattuck Centerin konfliktien, Negotiation and Recovery.

Sijainnit

Budapest

School of Public Policy at CEU

Osoite
Central European University
Nador u. 9
1051

1051 Budapest, Unkari
Verkkosivusto
Puhelin
+36 1 327 3000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin