Lue virallinen kuvaus

Eötvös Loránd University (ELTE) - opiskelijoiden ja henkilöstön määrä, koulutuksen laatu ja tutkimus sekä sen kansainväliset suhteet - on arvostettu julkisen korkeakoulutuksen instituutti Unkarissa, joka toimii jatkuvasti vuonna 1635 lähtien. Unkarin yliopistossa sijaitseva tutkimusyliopisto on suosituin korkeakoulu hakijoiden keskuudessa sekä viiden Nobelin laurean ja alansa huippututkija Unkarin teknologiassa, julkisessa politiikassa ja kulttuurissa. ELTE: llä on laajoja kansainvälisiä suhteita. Sillä on kahdenvälisiä yhteistyösopimuksia ja vaihtoa noin 600 korkeakouluyhteistyökumppanin kanssa. Se on aktiivinen jäsen arvostetuimmissa kansainvälisissä yliopistoverkostoissa ja osallistuu yhteisiin koulutusohjelmiin. Tällä hetkellä 29 000 opiskelijaa opiskelee kahdeksassa ELTEn tiedekunnassa noin 3 000 kansainvälisellä opiskelijalla yli sadasta maasta. ELTE tarjoaa 45 kandidaatin ohjelmaa, 101 päällikön ohjelmaa, 295 jakamatonta opettajankoulutusta ja yli 60 astetta ohjelmia vierailluilla kielillä (pääasiassa englanniksi) kansainvälisille opiskelijoille. ELTE on Unkarin suurin tieteellinen laitos, jossa on 16 tohtorikoulua ja 126 tohtoriohjelmaa.

Annie Spratt / Unsplash

Tiedot ELTEstä

 • Paras Unkarin yliopisto luennoitsijan ja opiskelijan huippuosaamisen perusteella
 • Se on 15-25-vuotiaiden kokoama Unkarin yliopistoluokan kärjessä
 • Markkinatutkimus osoittaa, että se on yksi suosituimmista unkarilaisista tuotemerkeistä
 • Korkein ranking Unkarin yliopisto ARWU: n globaalissa yliopistojen rankingissa
 • Ainoa unkarilainen yhtiökokous Leidenin yliopiston laatimien sijoitusten joukossa
 • ELTE tarjoaa laajimman korkeakoulutuksen Unkarissa
  • 8 tiedekuntaa
  • 38 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa
  • 96 maisteriohjelmaa
  • 80 yhdistettyä perustutkintokoulutusta
  • 8 opettajankoulutusta ja lastentarhoja, 3 kansallisesti tunnettua opettajankoulutusta
  • 13 162 kurssia
  • 64 kielellä humanistisella tiedekunnassa
  • Yli 50 vieraskielistä ohjelmaa
 • Unkarin suurin tieteellinen laitos
 • 73 opettajaa (20% kaikista unkarilaisista tutkijoista)
 • 16 Ph.D. koulut, 118 Ph.D. ohjelmat
 • 5 korkeakoulua
 • Unkarin suosituin yliopisto
 • 28 400 opiskelijaa
 • 20% kaikista tutkinnon suorittaneista on hakenut ELTEn pääsyä vuonna 2015
 • 86 prosentin opiskelijamme mukaan ELTE tarjoaa parhaille kursseja omilla aloillaan maassa

Kansainväliset suhteet

ELTE-opiskelijat tulevat yli 70 eri maasta.

Yli 450 korkeakoulujärjestelmän luotettava kumppani ja 9 arvostetun kansainvälisen korkeakoulujärjestön aktiivinen jäsen, meillä on vahvat yhteydet kaikkialla maailmassa.

Liikkuvuus

Erasmus-, CEEPUS-, ETA- ja Norja-avustukset, Campus Unkari ja kahdenväliset yhteistyöohjelmat tarjoavat yli 1000 opiskelijaa vuosittain ulkomaille tai ulkomaille.

Oppiminen parhaista

ELTE osallistuu säännöllisesti useisiin kansainvälisiin konferensseihin ja kiinnittää erityistä huomiota erilaisten alojen johtavien tutkijoiden kutsumiseen intensiivisiin työpajoihin ja luentosarjoihin.

Yhteiset ohjelmat

EIT ICT Labs Master's Programme ja Humanistisen tiedekunnan Atelier-laitoksen historian maisteriohjelma (ensimmäinen Unkarin yliopiston koordinoima Erasmus Mundus -ohjelma) ovat kaksi erinomaista esimerkkiä ohjelmistamme, jotka tarjoavat sertifikaatteja yhteistyössä parhaiden eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Ranskan opintojen välinen toimielinten välinen keskus

Ranskan ja Unkarin välisen kahdenvälisen sopimuksen perusteella Centre Interuniversitaire d'Études Francaisen (CIEF) päätavoite on tukea ranskankielisen opetuksen sekä ranskankielisen kirjallisuuden ja kulttuurin koulutusta. Pedagogisen metodologian aineiston kirjasto on ainutlaatuinen Unkarissa.

EIT ICT Labs

Tämä MA ja Ph.D. tieto- ja viestintätekniikan ohjelma perustuu eurooppalaisten yliopistojen ja yritysten väliseen yhteistyöhön, ja Budapest on ainoa perusta Keski- ja Itä-Euroopan alueilla. ELTE on Budapestin yhteistyökumppaniryhmän johtaja.

Kesäyliopistot

Karjalan tasavallan ELTE-unkarilainen kesäyliopisto tarjoaa naapurimaiden nuorille maille mahdollisuuden laajentaa tieteellistä tietämystään tiettyyn aluettaan vastaavasti: suosittuun ohjelmaan osallistuu vuosittain yli 150 osallistujaa. ELTE tarjoaa lukuisia muita kursseja, kuten Unkarin kielen ja kulttuurin ELTE-kesäyliopisto, terveysteknologian arviointi, Heidelbergin yliopisto - ELTE: n yhteinen kesäyliopisto.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Eötvös Loránd University

Tämä kokopäiväinen maisteriohjelma on suunniteltu antamaan osallistujille tietoa, taitoja ja kokemuksia, joiden avulla he voivat tulla täysivaltaisiksi ammattilaisiksi en ... [+]

Tämä kokopäiväinen maisteriohjelma on suunniteltu antamaan osallistujille tietoa, taitoja ja kokemuksia, joiden avulla he voivat tulla täysivaltaisiksi ammattilaisiksi englannin vieraan kielen opetuksessa. Se sisältää kolme pääkomponenttia:

Sarja opetettuja moduuleja (kampus-seminaareja ja luentoja), jotka kattavat molemmat lukukaudet;Valvottu käytännön opetuskäytäntö (50 tuntia toisen lukukauden aikana), jonka aikana osallistujat työskentelevät englannin todellisen vieraan kielen oppijoiden kanssa;Tutkimuspohjainen väitöskirja tai muu projektipohjainen työ, joka toimitetaan milloin tahansa kahden vuoden kuluessa siitä, kun osallistuja on ansainnut kaikki opetetut kurssit.... [-]
Unkari District V.
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Maisteriohjelma, joka yhdistää teoreettisen ja käytännön tiedon, antaa opiskelijoille syventävän peruskoulutuksensa koko elokuvaperinnän, elokuvaanalyysin, elokuvateorian ... [+]

Maisteriohjelma, joka yhdistää teoreettisen ja käytännön tiedon, antaa opiskelijoille syventävän peruskoulutuksensa koko elokuvaperinnän, elokuvaanalyysin, elokuvateorian tai käytännön taitojen alalla.

Ohjelmassa on kaksi erikoistumisaluetta: Film Theory Specialization ja Filmmaking Specialization.

Elokuvateorian erikoistuminen tarjoaa yleiskatsauksen elokuvan historiasta ja teoriasta sekä kriittisen ymmärryksen suosituimman elokuvakulttuurin mekanismeista ja lajityypeistä painottaen akateemista ja kriittistä kirjoittamista. Opiskelija perehtyy unkarin ja maailman elokuvan historiaan, elokuvien ja elokuvien eri teoreettisiin lähestymistapoihin sekä kehittää taitojaan teoreettisten tekstien lukemiseen ja elokuvien tulkintaan. Kuulemisen aikana tiedekunta auttaa heitä kehittämään tutkimusintressejään ja tulla sitoutuneiksi asiantuntijoiksi, jotka pystyvät jatkamaan akateemista uraa.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa täydellisiä ammattilaisia ​​kasvatustieteiden teoreettisissa perustuksissa ja perusmenetelmissä. Opiskelijat saavat integroitua os ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa täydellisiä ammattilaisia ​​kasvatustieteiden teoreettisissa perustuksissa ja perusmenetelmissä.

Opiskelijat saavat integroitua osaamista kasvatustieteiden ja pedagogisen käytännön ja lähialueiden (filosofia, psykologia, sosiologia, talous ja oikeus).

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille syvällistä tietoa hallitusten ja yritysten, tutkimuslaitosten sekä yksityisten yritysten, julkishallinnon, kansainvälisten järjestöjen ja kansalaisjärjestöjen työskentelystä.

erikoisalojen:

LapsuusopinnotTutkimustutkimuksetOpetustekniikkaKoulutuksen hallintaOhjelman vahvuus

Opetus- ja psykologian tiedekunnan kasvatustieteellinen tiedekunta, Eötvös Loránd University on yksi tärkeimmistä Unkarin opetustutkimuksen instituutioista. Instituutin keskeinen vahvuus on kasvatustieteiden ja pedagogisen käytännön integrointi. Meillä on hyvät ammatilliset yhteydet eri instituutioihin ja kouluihin, jotka tarjoavat harjoittelupaikkoja opiskelijoillemme. Näissä kouluissa opiskelijat saavat kokemusta ja ideoita opetuksesta, oppimisesta ja koulutusjärjestelmistä.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelman yleistavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, joka koskee yhteisiä yleismaailmallisia ihmisominaisuuksia ja arvoja monimuotoisissa ja monimutkaisissa ilmenemi ... [+]

Ohjelman yleistavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, joka koskee yhteisiä yleismaailmallisia ihmisominaisuuksia ja arvoja monimuotoisissa ja monimutkaisissa ilmenemismuodoissaan kulttuuriantropologian näkökulmasta.

Kulttuurinen antropologia perustuu kriittiseen ja tulkitsevaan ajatteluun ja käyttää yhteiskuntatieteiden lähestymistapoja ja metodologiaa. Kulttuurien antropologialla on sovellettu näkökulma; menetelmiä ovat tulkkaus ja kenttätutkimus.

Antropologit pyrkivät ymmärtämään yhteiskuntaa ja kulttuuria jokapäiväisessä elämässään, sosiaalisen vuorovaikutuksen mikro- ja henkilökohtaisen tason sekä kulttuurisen viestinnän. Lisäksi antropologit tulkitsevat mikroskooppitutkimuksensa kokonaisvaltaisesti analysoimalla niiden historiallista ja sosiologista kontekstia.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on inhimillisen, taloudellisen ja kehittyneen monitieteisen lähestymistavansa mahdollisuus tehdä yksityiskohtais ... [+]

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on inhimillisen, taloudellisen ja kehittyneen monitieteisen lähestymistavansa mahdollisuus tehdä yksityiskohtaisia ​​analyysejä, löytää globaaleja ja erityisiä korrelaatioita sekä harjoittaa toimintaan liittyvää neuvontaa ja arviointia organisaatioiden maailmassa. , työ, työllisyys ja koulutus. He soveltavat ammattitaitoaan, tukevat henkilöstöhallinnon ja -koulutuksen makrotason prosesseja tietyn työpaikan eri ammattipätevyysvaatimusten mukaisesti. He pystyvät tunnistamaan erityisiä ammattimaisia ​​ongelmia ja määrittelemään heille käytännön ratkaisuja. Ne auttavat yksilöitä tekemään urasuunnittelupäätöksiä. Heidän neuvonantotoiminta määräytyy heidän tietämyksensä HR-markkinoista ja organisaatioprosesseista. He ovat valmiita jatkamaan opintojaan Ph.D. ohjelmoida.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa monikulttuuristen kysymysten monimuotoisuudesta, monikulttuurisuudesta ja sosiaalisesta integraatiosta monitiete ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa monikulttuuristen kysymysten monimuotoisuudesta, monikulttuurisuudesta ja sosiaalisesta integraatiosta monitieteellisellä lähestymistavalla, johon kuuluu psykologia, koulutus, sosiologia ja antropologia. Ohjelma on sekä teoriaperustainen että käytännönläheinen. Kurssit perustuvat alan viimeisimpiin tutkimuksiin ja opiskelijoille annetaan mahdollisuus kokeilla ja soveltaa teoreettista osaamistaan ​​käytännön tilanteissa. Noin puolet ohjelmasta koostuu koulutuksesta, seminaareista ja kenttätyöstä.

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita psykologian ja koulutuksen kulttuurisista, kulttuurisista ja sosiaalisista näkökohdista. Etsimme niitä hakijoita, jotka näkevät suurta haastetta erilaisten sosiokulttuuristen taustojen ihmisten työskentelyn organisoinnissa, kulttuurien välisen vuoropuhelun käynnistämisessä ja ylläpitämisessä, nousevien konfliktien tehokkaassa ratkaisemisessa sekä monimuotoisuuden varallisuuden hyödyntämisessä sekä erilaisten vähemmistö- ja enemmistöryhmien elämisen ja onnistuneen yhteistyön edistämisessä.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelma keskittyy logiikkaan ja sen soveltamiseen tieteen filosofiaan, erityisesti matematiikan, fysiikan, kielitieteen ja yhteiskuntatieteiden perustuksiin. Muutaman kes ... [+]

Ohjelma keskittyy logiikkaan ja sen soveltamiseen tieteen filosofiaan, erityisesti matematiikan, fysiikan, kielitieteen ja yhteiskuntatieteiden perustuksiin. Muutaman keskeisen kurssin lisäksi yhdessä neljän semesteri-seminaarisarjan kanssa, joka tarjoaa kaikille opiskelijoille yhteisen taustan, tarjoamme seuraavia neljää aihepiiriä: logiikka ja matematiikan filosofia, fysiikan perusteet, logiikka kielitieteessä ja Yhteiskuntatieteet - opiskelijan on valittava 7 näistä.

Yleensä ohjelma on tutkimuslähtöistä, ja sen tarkoituksena on valmistella opiskelijoita Ph.D. ohjelmoida. Ohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoiden kykyä tutkia. Sen keskeinen osa on logiikan ja sen sovellusten seminaari logiikan laitoksella, jossa opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet keskustelevat keskenään työstään. Seminaarin useimmiten esiintyvät aiheet ovat filosofisten yhteyksien teoria ja malliteoria, matematiikan filosofia yleensä, fyysisten teorioiden virallistaminen, kuten erityinen ja yleinen suhteellisuusteema erilaisissa loogisissa kehyksissä. Opiskelija perehtyy osaston ja sen kumppanin henkilökunnan tutkimustöihin ja osallistuu tutkimusohjelmaan kirjoittaakseen oman opinnäytetyönsä. Heidän on annettava kaksi esitystä työstään kahden vuoden aikana.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa psykologian ammattilaisia, jotka hallitsevat psykologian tieteiden teorioita ja menetelmiä edistyneellä tasolla, jotka ovat psykologian ... [+]

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa psykologian ammattilaisia, jotka hallitsevat psykologian tieteiden teorioita ja menetelmiä edistyneellä tasolla, jotka ovat psykologian eri osa-alueilla päteviä, joilla on psykologin ammattitaidon taidot ja tekniikat ja jotka pystyvät Sovelletaan niitä auttamaan yksilöitä, ryhmiä tai organisaatioita kehittämään ja parantamaan.

Lisäksi tavoitteena on esitellä viimeaikaista teoreettista ja käytännöllistä materiaalia, luoda ammattitaito ja sitoutuminen psykologian alan ammattiin tasolle, joka antaa vankan tietämyksen, jonka avulla opiskelija voi harjoittaa psykologiaa itsenäisesti päällikön tasolla , osallistumaan jatko-opintoihin ja jatko-opintoihin jatko-opinnoissa.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Semiotiikka on vanha, pitkä historia, jolla on ollut vahva teoreettinen perusta 1800-luvulla ja yhä kasvava merkitys viimeisten 50 vuoden aikana. Tämä kurinalaisuus on ny ... [+]

Semiotiikka on vanha, pitkä historia, jolla on ollut vahva teoreettinen perusta 1800-luvulla ja yhä kasvava merkitys viimeisten 50 vuoden aikana. Tämä kurinalaisuus on nyt hyvin intensiivisessä, keskitetyssä tutkimuksessa ja itsetunnistuksessa nykytieteen kartalta.

ELTE: n tieteidenvälinen Semiotics MA -ohjelma kouluttaa opiskelijoita tulemaan hyvin koulutetuiksi kulttuurin semiotiikiksi erikoistuneille asiantuntijoille globaalilla yleisnäkemyksellä humanististen alojen eri osa-alueista: kirjallisuuden, kielitieteen, filosofian, kuvataiteen ja yleisen taiteen tutkimuksen - mukaan lukien kuvataiteen lähestymistavat, elokuvista, teatterista ja musiikista - sekä nykyaikaisimmista tutkimusmenetelmistä, jotka on syntetisoitu semiotiikan metodologisesta näkökulmasta. Samalla tutkintotutkinnon erityiskentän valitseminen voi saada erikoistuntemusta humanististen tieteiden semiotiikan (esim. Kirjallisuuden, visuaalisen, musiikillisen, teoreettisen semiotiikan ja etnosemiotiikan) ala-alasta. Ohjelma on suunniteltu joustavaksi motivoimaan opiskelijoita etsimään alan parhaita unkarilaisia ​​asiantuntijoita ja auttamaan heitä osallistumaan kansainväliseen tutkimukseen ja vuoropuheluun ulkomaisten tutkijoiden ja luennoitsijoiden kanssa. Opetussuunnitelma koostuu kursseista semiotiikan historiasta ja teoriasta; kieli, viestintä, tekstit ja käännös; merkitys, logiikka, argumentaatio; kulttuuristen, kansallisten ja erityisten semiotiikan järjestelmien kenttätutkimukset; käytettyjen semiotiikan eri muodot ja semiotiikkapra- matics yleensä. Ohjelma korostaa myös opiskelijoiden valmistautumista Ph.D. tutkimuksia tutkijauran suunnittelusta.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

MSc

Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa kartografeja ammattitaidolla kartografisella lähestymistavalla, joka perustuu korkeatasoisiin teoreettisiin ja käytännön tietoihin ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa kartografeja ammattitaidolla kartografisella lähestymistavalla, joka perustuu korkeatasoisiin teoreettisiin ja käytännön tietoihin.

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, jotka haluavat hallita ja koordinoida kartografisia ja geoinformatiikan tutkimushankkeita sekä saada tietoa ja taitoja perinteisten kartografisten tai tietotekniikkaan perustuvien ongelmien ratkaisemiseksi.

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille laajaa tietoa kartografiassa ja geoinformatiikassa yhdistettynä maantieteeseen, muihin maantieteisiin, tietotekniikkaan, tietokantojen hallintaan, verkkopohjaisiin kartoituspalveluihin jne. Opiskelija hankkii teorian sekä metodologian kehityksessä ja viimeisimmän visualisointitekniikan käyttöönotto.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelma tarjoaa geologian jatkokoulutusta, joka soveltuu geologiseen ongelmanratkaisuun. Valmistuneilla on vankka tietämys geologian eri alojen ydinalueista (mineralogia, ... [+]

Ohjelma tarjoaa geologian jatkokoulutusta, joka soveltuu geologiseen ongelmanratkaisuun. Valmistuneilla on vankka tietämys geologian eri alojen ydinalueista (mineralogia, petrokemia, geokemia ja paleontologia), täydennetty kehittyneillä taidoilla erityisopintojen avulla tietyillä alueilla. Kenttäkomponenttiin sisältyy kolmen viikon geologinen kartoituskenttä.

Ohjelmassa painotetaan myös mineraalien etsintään, öljygeologiaan, hydrogeologiaan ja ympäristögeologiaan liittyviä käytännön kursseja. Öljygeologian ja / tai hydrogeologian erikoistuminen tarjoaa syvällistä koulutusta tuleville alan asiantuntijoille. Koulutusohjelma valmistuu jatko-opintoihin jatko-opintoihin pääsemisen jälkeen ja toimii geologina lähinnä öljyteollisuudessa, hydrogeologiassa tai vastaavissa julkisen sektorin työpaikoissa.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelman tavoitteena on laajentaa BSc-tason opiskelijoiden tietämystä ja oppia erilaisista sääilmiöistä, niiden liikkeellepanevista voimista ja saada tietoa käytännön men ... [+]

Ohjelman tavoitteena on laajentaa BSc-tason opiskelijoiden tietämystä ja oppia erilaisista sääilmiöistä, niiden liikkeellepanevista voimista ja saada tietoa käytännön menetelmistä, joita käytetään käytännössä ja myös ilmastonmuutos ja sen ympäristövaikutukset . Opiskelijoiden on opittava meteorologian monialaisuudesta ja mahdollisista yhteyksistä muihin tieteenaloihin ja aloihin.

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, joilla on vahva tausta fysiikassa, matematiikassa ja meteorologiassa tai ympäristötieteessä. Hakijoilla on oltava syvällinen motivaatio ja kyky oppia sääennusteiden ja ilmastomallinnuksen teoriasta, ja heidän pitäisi pystyä soveltamaan tietojaan käytännössä. Hakijoiden tulisi pystyä ymmärtämään erilaisia tilastoja, jotka liittyvät meteorologisten ilmiöiden moninaisuuteen.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Opiskelija osallistuu intensiivisiin pitkälle edenneisiin ja korkeatasoisiin kursseihin biologian eri osa-alueilla, jotka ovat heidän erikoistumisensa kannalta olennaisim ... [+]

Opiskelija osallistuu intensiivisiin pitkälle edenneisiin ja korkeatasoisiin kursseihin biologian eri osa-alueilla, jotka ovat heidän erikoistumisensa kannalta olennaisimpia, jotta heidät saataisiin ajan tasalle viimeaikaisista kehityksestä ja etulinjan ongelmista. Noin 60% ajasta on käytännöllisiä tunteja (käytetään laboratorioon / harjoitteluun ja tutkimukseen), jolla varmistetaan huipputekniikan menetelmät. Opetussuunnitelma kootaan valikoitujen tieteenalojen teoreettisista osa-alueista suoritettavista intensiivisistä pitkälle edenneistä kursseista ja erikoisnäyttelysarjoista kapeammasta tieteenalasta. Ohjelmaan kuuluu myös käytännön kursseja ja valvottu tutkimustoiminta, jota tarvitaan valmistelemaan "M.Sc. Väitöskirja”. Kahdella ensimmäisellä lukukaudella korostetaan teoriaa ja peruslaboratoriota tai harjoittelua. Kolmas ja neljäs lukukausi on omistettu tutkielman valmistelulle ja valmistelulle. Koulutusväline on englanti, joten opiskelijat voivat saada akateemisen englannin paremman käsityksen eri biologia-aloilla.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa edistyksellinen tasoPh.D. tietoa analyyttisen, epäorgaanisen, orgaanisen ja fysikaalisen kemian keskeisillä aloilla. Ohjelma sisältää ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa edistyksellinen tasoPh.D. tietoa analyyttisen, epäorgaanisen, orgaanisen ja fysikaalisen kemian keskeisillä aloilla. Ohjelma sisältää pakollisia luentoja ja laboratoriokäytäntöjä kaikilla neljällä alalla. (Semi) valinnaiset kurssit tarjoavat mahdollisuuden muuttaa ohjelman sisältöä kiinnostuksen mukaan.

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, jotka ovat valmiita järjestämään oman kurssinsa. Hyvän taustan BSc-tason kemian avulla opiskelija voi kiinnittää huomiota kiinnostuksen kohteisiin heti alusta lähtien. Ne, jotka ovat vähemmän tuntemattomia peruskemian alalla, on suoritettava kursseja uudelleen.

Ohjelman puitteissa tutkimuskokemus voidaan saavuttaa ainakin yhdellä kemian pääteemalla. Taitoa voidaan hankkia kehittämällä ja soveltamalla ideoita tutkimushankkeessa.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelma antaa kattavan tietämyksen useista matematiikan aloista ja esittelee opiskelijoille teorian ja / tai sovelletun matematiikan tutkimusta. Puhtaasti teoreettisten k ... [+]

Ohjelma antaa kattavan tietämyksen useista matematiikan aloista ja esittelee opiskelijoille teorian ja / tai sovelletun matematiikan tutkimusta. Puhtaasti teoreettisten kurssien lisäksi monet kurssit ovat sovelluslähtöisiä. Kursseja tarjotaan algebrassa, lukuteoriassa, todellisessa ja monimutkaisessa analyysissä, topologiassa, geometriassa, todennäköisyysteoriassa ja tilastoissa, diskreettisessä matematiikassa ja operatiivisessa tutkimuksessa, mutta myös sellaisissa tieteidenvälisissä aiheissa kuin bioinformatiikka ja teoreettinen tietojenkäsittely. Opiskelijat voivat valita myös korkean tason sovelluslähtöisistä kursseista, jotka esittävät tietyn alueen uusimpia kysymyksiä, kuten monimutkaisia järjestelmiä, taloudellista matematiikkaa jne. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vähintään BS-tutkinto matematiikassa tai liittyvä ala (fysiikka, tietojenkäsittely, insinööri jne.) Jälkimmäisessä tapauksessa vaaditaan tietty määrä (65) matemaattisia opintoja aikaisemmista tutkimuksista.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Materiaalitekniikan ohjelma on monitieteinen MS-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota tiukkaa materiaalitieteiden opetusta ja perustavaa fysiikkaa ja kemiaa. Koulutusta ... [+]

Materiaalitekniikan ohjelma on monitieteinen MS-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota tiukkaa materiaalitieteiden opetusta ja perustavaa fysiikkaa ja kemiaa. Koulutustavoitteet saavutetaan sekä kurssilla että koulutuksella tieteenalojen tutkijatohtorissa. Kurssit tarjoavat yleiskatsauksen materiaalityypeistä; niiden kemialliset ja fysikaaliset rakenteet; ja ominaisuuksia.

Hakijalla on oltava BSc. kemian ja ympäristötekniikan, fysiikan, materiaalintekniikan tai vastaavien tutkintojen tutkinto, mukaan lukien kohtuullinen määrä luonnontieteitä (vähintään 40 op) opetussuunnitelmassa.

Kiinnostus uuteen materiaaliin (esim. Suprajohde) ja uusiin tekniikoihin (esim. Avaruustekniikka) sekä paremman käsityksen materiaalien käyttäytymisestä rakenteiden suunnittelussa (kuten autojen ja ilma-alusten, laitoskäsittelylaitteiden, elektronisten laitteiden, biolääketieteellisten laitteiden, jne.) ovat lisänneet tarvetta ihmisille, jotka ovat koulutettuja materiaalitieteessä.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on laaja katsaus nykyaikaiseen fysiikkaan ja jotka voivat liittyä tutkimukseen erikoistuneilla kentillä. ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on laaja katsaus nykyaikaiseen fysiikkaan ja jotka voivat liittyä tutkimukseen erikoistuneilla kentillä.

Tämä ohjelma suositellaan hakijoille, joilla on jo fysiikan BSc ja haluavat tutkia fyysikkoa syventämällä tietämystään.

Tämä ohjelma mahdollistaa opiskelijoiden laajan tausta fysiikan (atomi- ja molekyylifysiikka, kondensoidun aineen fysiikka, ydinfysiikka, hiukkasfysiikka, tilastollinen fysiikka) ja erikoistuminen valituille alueille (astrofysiikka, atomi- ja molekyylifysiikka, ydinvoima ja raskasionifysiikka, biofysiikka, kondensoituneen aineen fysiikka, laskennallinen fysiikka, ympäristöfysiikka, hiukkasfysiikka, tilastollinen fysiikka ja monimutkainen järjestelmä).... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteen tutkijaa ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Tietokonetieteilijä toimii usein ... [+]

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteen tutkijoita ammattitaidolla, joka perustuu vahvaan teoreettiseen taustatietoon. Tietokonetieteilijä toimii usein välittäjänä tietojärjestelmien asiakkaiden ja tuottajien välillä. Tällä tavoin Computer Scientistin työ syntetisoi insinöörien rakentavan toiminnan matemaattoreiden yleisen ongelmanratkaisumallin kanssa ja osallistuu suurten projektien ryhmiin.

Ohjelmamme tarjoavat opiskelijoille laajan koulutuksen tietojenkäsittelytieteessä yhdistettynä erikoistuneeseen työhön tekoälyyn, ohjelmointikieliin, tietoturvaan, tietotekniikkaan, web-tekniikkaan, autonomisiin järjestelmiin, multimediasuunnitteluun jne.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ohjelma antaa kattavan tietämyksen useista sovelletuista matematiikan osa-alueista. Kehittyneet kurssit tarjoavat tietylle alueelle viimeisintä tekniikkaa, esimerkiksi ti ... [+]

Ohjelma antaa kattavan tietämyksen useista sovelletuista matematiikan osa-alueista. Kehittyneet kurssit tarjoavat tietylle alueelle viimeisintä tekniikkaa, esimerkiksi tilastollisia menetelmiä, talousmatematiikkaa, koodien teoriaa, numeerisia menetelmiä jne.

Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijan matemaattisia taitoja ratkaista teollisia ja muita todellisia ongelmia ja kehitystehtäviä innovatiivisilla tavoilla.

Tämän ohjelman avulla opiskelijat voivat hankkia perusominaisuuksia kuten:

mallinnus ja analyyttiset taidot,numeeristen menetelmien tuntemus,taitoja ohjelmoinnissa ja simuloinnissa,kokemus todellisista matemaattisista malleista, kuten teollisuudessa tai taloudessa,kyky käsitellä valtavia määriä tietoja integroimalla matemaattisia, numeerisia ja tilastollisia menetelmiä.Ohjelman vahvuus... [-]
Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on valmistaa oppilaita ohjelmistojen suunnitteluun ja kehittämiseen älykkäiden järjestelmien, kuten itsenäisten autojen, osalta. Opiskelijat sa ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on valmistaa oppilaita ohjelmistojen suunnitteluun ja kehittämiseen älykkäiden järjestelmien, kuten itsenäisten autojen, osalta. Opiskelijat saavat ajantasaista tietoa yhdestä tulevaisuuden nopeimmin kasvavasta ja hallitsevasta teknologisesta kehityksestä. Koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia arvokasta tietoa ja osaamista ohjelmistoteknologiasta, reaaliaikaisista järjestelmistä, tekoäly, robotiikan ja syvän oppimisen, tiedonhankinnan, tietokonegrafiikan ja signaalinkäsittelyn, prosessinohjauksen, tietokonegrafiikan ja vision. Valittaviin kuuluvat GIS-järjestelmät, itsenäiset järjestelmät turvallisuusasiat ja teollinen matematiikka. Opiskelijat osallistuvat tutkimuslaboratorioiden työhön ja voivat työskennellä todellisen teollisen tutkimuksen avulla yhdessä itsenäisten järjestelmien ja autonomisen ajamisen kiinnostuneiden johtavien yritysten ammattilaisten kanssa.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteilijää ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Heillä on taito osallistua ohjel ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteilijää ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Heillä on taito osallistua ohjelmien kehittämiseen, tietojärjestelmien ja järjestelmien hallinnan kehittämiseen eri aloilla. Tietojenkäsittelytieteilijä toimii usein välittäjänä tietojärjestelmien asiakkaiden ja tuottajien välillä. Tällä tavalla tietojenkäsittelytieteen tutkija syntetisoi insinöörien rakentavaa toimintaa matemaatikkojen yleisen ongelmanratkaisuasennon kanssa osallistumalla laajamittaisiin projekteihin.

Ohjelmistomme tarjoavat opiskelijoille laajan tietojenkäsittelytieteen opintoja yhdistettynä ohjelmointikielten, verkkoturvallisuuden, tietotieteen, web-tekniikan, itsenäisten järjestelmien, multimedia-suunnittelun jne. Erikoistyöhön.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteilijää ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Heillä on taito osallistua ohjel ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteilijää ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Heillä on taito osallistua ohjelmien kehittämiseen, tietojärjestelmien ja järjestelmien hallinnan kehittämiseen eri aloilla. Tietojenkäsittelytieteilijä toimii usein välittäjänä tietojärjestelmien asiakkaiden ja tuottajien välillä. Tällä tavalla tietojenkäsittelytieteen tutkija syntetisoi insinöörien rakentavaa toimintaa matemaatikkojen yleisen ongelmanratkaisuasennon kanssa osallistumalla laajamittaisiin projekteihin.

Ohjelmistomme tarjoavat opiskelijoille laajan tietojenkäsittelytieteen opintoja yhdistettynä ohjelmointikielten, verkkoturvallisuuden, tietotieteen, web-tekniikan, itsenäisten järjestelmien, multimedia-suunnittelun jne. Erikoistyöhön.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteilijää ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Heillä on taito osallistua ohjel ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelytieteilijää ammattitaidolla, joka perustuu vankkaan teoreettiseen taustatietoon. Heillä on taito osallistua ohjelmien kehittämiseen, tietojärjestelmien ja järjestelmien hallinnan kehittämiseen eri aloilla. Tietojenkäsittelytieteilijä toimii usein välittäjänä tietojärjestelmien asiakkaiden ja tuottajien välillä. Tällä tavalla tietojenkäsittelytieteen tutkija syntetisoi insinöörien rakentavaa toimintaa matemaatikkojen yleisen ongelmanratkaisuasennon kanssa osallistumalla laajamittaisiin projekteihin.

Ohjelmistomme tarjoavat opiskelijoille laajan tietojenkäsittelytieteen opintoja yhdistettynä ohjelmointikielten, verkkoturvallisuuden, tietotieteen, web-tekniikan, itsenäisten järjestelmien, multimedia-suunnittelun jne. Erikoistyöhön.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Ympäristötekniikan maisteriohjelma on monimutkainen monitieteinen tutkimusmoduuli, jolla on ympäristötietoisuutta. Kurssimme tavoitteena on parantaa ymmärtämistä ympärist ... [+]

Ympäristötekniikan maisteriohjelma on monimutkainen monitieteinen tutkimusmoduuli, jolla on ympäristötietoisuutta.

Kurssimme tavoitteena on parantaa ymmärtämistä ympäristöstä ja prosessista, jotka tukevat elämää maapallolla. Olemme erityisen kiinnostuneita inhimillisen toiminnan vaikutuksista ympäröivään maailmaan ja kehitettäessä käyttövalmiita lähestymistapoja ympäristön kestävyyden saavuttamiseksi.

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, jotka haluavat soveltaa "vihreän kemian" lähestymistapaa ja oppia ympäristöteknologioita. Päätavoitteena on, että ympäristötutkijat voivat tunnistaa ja käsitellä ympäristövaikutusten arviointia ja ympäristösertifikaattia.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Eötvös Loránd University

TEMA European Territories: Heritage and Development on kahden vuoden (120 op), kaksikielinen (englanti ja ranskalainen) Erasmus Mundus Joint Master Degree -ohjelma (EMJMD ... [+]

TEMA European Territories: Heritage and Development on kahden vuoden (120 op), kaksikielinen (englanti ja ranskalainen) Erasmus Mundus Joint Master Degree -ohjelma (EMJMD), johon kuuluu viisi yliopistoa EU: sta ja Kanadasta. TEMA-konsortio koordinoi ELTE: n, jonka ovat muodostaneet Pariisin (École des Hautes en Sciences Sociales) (EHESS), Catanian yliopisto (UNICT), Charles University, Praha (CUNI) ja Kanadan Lavalin yliopisto yhteistyö Euroopan kulttuuriperintötunnuksen (EHL) ja UNESCO: n eri toimistojen kanssa.

Tämän ohjelman tavoitteena on saada parempi käsitys kulttuuriperinnön kasvavasta läsnäolosta ja merkityksestä eurooppalaisessa tilanteessa soveltamalla monikansallista, monitieteistä lähestymistapaa. Viimeisen vuosikymmenen aikana tutkijat ovat alkaneet tunnustaa Euroopan kulttuuriperinnön merkityksen ja vaikutuksen identiteettiin ja nykykulttuuriin. Tästä syystä konsortio on päättänyt hyödyntää asiantuntemustaan ​​uuden monialaisen ohjelman ja opetussuunnitelman laatimiseksi ja luoda Euroopan yhteistä eurooppalaista perintöopetusta käsittelevä yhteinen mestariohjelma, joka yhdistää yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden akateemiset alat.... [-]

Unkari District V.
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Meet ELTE - English version