EIT Digital Master School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tämä on ero!

EIT Digital Master School on Euroopan johtavien teknisten korkeakoulujen ja liike-elämän koulujen yksinomainen yhteinen aloite, jossa on lisäkoulutusta ja kumppanuutta erinomaisista eurooppalaisista tutkimuslaitoksista ja johtavista liikekumppaneista.

Opiskelijana tämän maisterin koulutuksessa olet valmis kohtaamaan tulevaisuuden urasi haasteet sekä yhteiskunnan maailmanlaajuiset haasteet.

Voit saada uusinta teknistä tietämystä ja saavuttaa kyvyt, joita tarvitaan innovaatioiden ajamiseksi markkinoille. Koulutuksessa keskitytään voimakkaasti siirtokelpoisten taitojen hankkimiseen, erityisesti innovaatiotoimintaan ja yrittäjyyteen

17099_banner600x200.jpg

Pedagoginen uudistuminen

EIT Digital maisterikoulutus yhdistää vahvan teoreettisen perustan luoviin ja analyyttisiin teknisiin ongelmiin, joissa opiskelijat soveltavat teoreettisia tietojaan. Opiskelijat ja opettajat toimivat tiedeyhteisön jäseninä.

EIT Digital opiskelija tarkoittaa, että sinut upotetaan yliopiston tutkimusympäristöön opiskelujakson aikana. Tämä antaa sinulle erinomaisen lähtökohdan, jos pyrit väitöskirjaan. Innovaatiokyvyn integroiminen koulutukseen ja teollisuuskumppaneiden osallistuminen koulutukseen valmistautuu myös keskeisiin teollisuuden rooleihin ja vastuualueisiin.

Mestarin koulutus parantaa opiskelijoiden ammatillisia vaihtoehtoja. Opetussuunnitelmien raitoja on luotu monipuolisten urapolkujen varmistamiseksi ja tietoisuuden lisäämiseksi työtyypeistä ja toiminnoista asianomaisella alalla, tutkimusalueella tai koulutuksessa.

Organisaatio

EIT Digital Master School on osa EIT Digital .

EIT Digital on johtava eurooppalainen digitaalisen innovaation ja yrittäjyyskasvatuksen organisaatio, joka ajaa Euroopan digitaalista muutosta.

EIT Digital tarjoaa läpimurtoisia digitaalisia innovaatioita markkinoille ja kasvattaa yrittäjätaitoja talouskasvuun ja parempaan elämänlaatuun Euroopassa. Tämä tapahtuu mobilisoimalla yli 156 eurooppalaista eurooppalaista yritystä, pk-yritystä, aloittavaa yritystä, yliopistoa ja tutkimuslaitosta.

Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin osaamis- ja innovaatioyhteisönä EIT Digital keskittyy yrittäjyyteen ja on eturintamassa koulutuksen, tutkimuksen ja liiketoiminnan integroimisessa kokoamalla yhteen opiskelijoita, tutkijoita, insinöörejä, liike-elämän kehittäjiä ja yrittäjiä. Tämä tapahtuu yleiseurooppalaisessa yhteistyöpaikkakeskuksessamme Berliinissä, Eindhovenissa, Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Tukholmassa, Trentossa sekä Budapestissä ja Madridissa. Meillä on myös keskus Piilaaksossa.

EIT Digital sijoittaa strategisiin alueisiin, jotta nopeutettaisiin eurooppalaisten strategisten, yhteiskunnallisten haasteiden, digitaaliteollisuuden, digitaalisten kaupunkien, digitaalisen hyvinvoinnin ja digitaalisen infrastruktuurin, tutkimuspohjaisten digitaaliteknologioiden käyttöönottoa.

EIT Digital rotu T-muotoinen yrittäjyyden digitaalinen lahjakkuus, joka keskittyy innovaatioon yhdistetyn koulutusstrategian avulla, johon kuuluu maisterikoulu, tohtorikoulu ja ammatillinen koulu.

16975_ms-graduation.jpg

Miksi EIT Digital Master School ?

  • Nopea urasi: ota yhteyttä teollisuuteen
  • Kaksoiskorkeakoulututkinto, jossa on suuri osa ICT: stä ja vähäistä E: ssä
  • Kansainvälinen kokemus tutkii kaksi vuotta kahdessa eri Euroopan kaupungissa

Vahva kumppaniverkosto

Mestarikoulutus tarjoaa perustan tulevaisuuden vauraiselle uralle tutkijoiden ja teollisuuden asiantuntijoiden verkoston kautta. Tapaat alan huippuasiantuntijoita ja voit verkostoida ja vaihtaa ideoita.

harjoittelupaikkoja

Ohjelmassa on pakollinen harjoittelujakso. Opiskelijoiden odotetaan etsimään mielenkiintoisia ja kehittyviä kantoja, EIT Digital tukee alan liikekumppaneita. EIT Digital myöntää opiskelijoille akateemisen ohjaajan opiskelijoille, jotka haluavat yhdistää harjoittelunsa opinnäytetyönsä kanssa. Harjoittelupaikat mahdollistavat aktiivisen osallistumisen projekteihin ja projektien kokouksiin ja varmistavat, että saat mahdollisuuden rakentaa yritysverkkoa ja tietämystä.

Mentorointiohjelma

Sinulle annetaan henkilökohtainen mentori EIT Digital liikekumppanin johtotehtävissä ja sille annetaan säännöllisiä haastatteluja mentorin kanssa ja mahdollisuuksia seurata mentorin päivittäistä työtä. Saat nähdä yrittäjän elämän ja oppia käyttämään tietosi.

Vahva tekninen yrittäjyyskoulutus

Ylimmän teknisen koulutuksen ja innovaation sekä yrittäjyyden yhdistelmä antaa sinulle taidot, joita tarvitset erinomaisen uran rakentamiseen. Tulet menestymään heti alusta alkaen. 17108_184.jpg

Arvo yhteisö

Ole osa yhteisömme, kehotamme sinua tavata sarjamuotoisia yrittäjiä, liikekumppaneitamme, huippututkijoita ja muita opiskelijoita ja opettajia ympäri Eurooppaa ja maailmaa koulutuksissamme ja tapahtumissamme. Matkalla muihin mielenkiintoisiin paikkoihin oppiaksesi lisää kentästäsi ja rakentamalla verkko, joka aloittaa urasi.

Sijainnit

Budapest

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Osoite
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Budapest, Unkari

Espoo

Osoite
Espoo, Suomi

Pariisi

Osoite
Pariisi, Île-de-France, Ranska

Berliini

Osoite
Berliini, Berliini, Saksa

Lontoo

Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Trento

Osoite
Trento, Trentino-Etelä-Tiroli, Italia

Eindhoven

Osoite
Eindhoven, Pohjois-Brabant, Alankomaat

Madrid

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Tukholma

Osoite
Tukholma, Tukholman lääni, Ruotsi

Turku

Osoite
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Suomi

Tallinna

Osoite
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallinna, Harjumaa, Viro

Kiva

Osoite
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Milano

Osoite
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin