Budapest Metropolitan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SYYT OPISKELU BUDAPEST

  • Kandidaatin ja maisterin tutkintoja myöntämät Unkarin korkeakoulut tunnustetaan kaikissa EU-maissa
  • edullinen elinkustannukset - hyvää vastinetta rahalle
  • monikulttuurinen kaupunki
  • turvallinen ympäristö
  • vapaa liikkuvuus Euroopan unionissa
  • Euroopan kulttuuriperinnön yhdistettynä kosmopoliittinen elämäntapa
  • "Maailman paras kulttuuri- ja viihdetarjontaa nuorten joukko" - Lonely Planet

REHTORIN toivottaa sinut tervetulleeksi

Olemme innoittamana luovuutta. Taiteen luova koulutus on keskeinen arvo meidän yliopistossa. Se on kirjattu meidän opetusmenetelmät, se on keskeinen käsite lähestymistapaamme ja meidän opiskelijoiden asennetta. Luovuus on voima järjestää arkea yliopistossa pohjustaa tulevaa menestystä meidän opiskelijoille. Tarjoamme kannustava ympäristö ja ainutlaatuinen tunnelma, jotka motivoivat oppilaita hyödyntää monenlaisia ​​vertaansa vailla mahdollisuuksia ja soveltaa tietojaan käytännössä etsivät uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Tämä inspiroiva maailma tarjoaa avain luovaa ajattelua, joka on nopein odotuksia nykypäivän työmarkkinoilla ja ratkaiseva kysymys tulevaisuuden.

Toinen perusarvo osoitteessa METU piilee käytännön luonne meidän ohjelmia lähettävät teoreettista tietoa, jotta sen mahdollinen tapoja sovelluksen ja käytännön kokemusta. Tämän tavoitteen mielessä, meidän tärkein tehtävä on parantaa kielitaidon, viestinnän osaamista ja parantaa luovan ajattelun, joka tukee erityinen järjestelmä intensiivisiä koulutusohjelmia tarjotaan joka lukukausi.

Mittaamme onnistumista ja tehokkuutta tiukkoja työmarkkinoilla. Tiivis yhteistyö kaikkien sidosryhmien kanssa ympäristössämme, yrityksille, yhteisön toimielinten ja ammatillisten järjestöjen ohjaa meitä kouluttamaan pysyvä virtaus sosiaalisesti vastuullinen, henkisen opiskelijoille, jotka ovat valmiita vastaamaan haasteisiin työmarkkinoiden näkyvä mahdollisuuksia erinomaisen suorituskyvyn.

Budapest Metropolitan University on tullut osa Unkarin korkeakoulutuksen kohtaus viimeisten 11 vuoden aikana. Kanssa jatkuvasti kasvava määrä opiskelijoita, koulutus tapahtumapaikat ja kampuksilla, ja monipuoliset ohjelmat, tänään METU on suurin yksityinen yliopisto Unkarissa läsnä kahdessa kaupungissa, Budapest ja Hódmezővásárhely massiivisella opiskelijayhteisön 8000 innostuneita nuoria. METU tarjoaa monimutkainen koulutusohjelma kahdella ammatillinen oppikouluja, erilaiset korkeamman tason ammatillista koulutusta, master koulutusohjelmat ja jatko-asiantuntijoiden koulutusohjelmiin rakennettu poikamies ohjelmiin viestinnän alalla, liike, matkailu ja taiteen. MET on ominaista avoin ja miellyttävä ilmapiiri, vahva panostus suorituskykyyn ja kilpailuun tukee huippuluokan infrastruktuuri vakaalle pohjalle.

Jatkuva kehitys ja menestys ovat arvoja, jotka edellyttävät päättäväisyyttä ja kovaa työtä. Olemme valmiita kohtaamaan kilpailua ja odotamme opiskelijoiden seurata perässä. Jos haluat tulla tiimin jäsen, olet tervetullut aluksella. Tarvitset vain resoluutio ja sitoutumista.

Odotamme innolla keskuudessamme.

Dr Habil. László Vass CSc

Rehtori Budapestin Metropolitan University

MIKSI METROPOLITAN?

LUOMME uusia ajattelutapoja ja saavuttaa, mikä tekee meistä erotu tahdistimella JA INSPIRING paikka opiskella.

Ammatillisen tietämyksen realistisilla hinnoilla!

Ainutlaatuinen uravaihtoehtoja: 87% meidän Unkarin työllistyy 3 kuukauden kuluessa valmistumisen, 51% jo yliopiston vuotta. Yli 400 työharjoittelu mahdollisuuksia huomattava yrityksille, ja mahdollisuus liittyä ammatillisen yhteisön jo samalla yliopistossa. Työpajoissa ja tutkimuksen ryhmien METU sinulla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta, parantaa taitojasi ja nauti ryhmätyöskentelyä.

Henkilöstö maineikkain asiantuntijat: Lisäksi tunnettu akateemikkoja, yritysten ylin ammattilaiset ovat myös rekrytoidaan meidän luennoinut joukkue.

Ulkomaiset altistus laajan kansainvälisen vaihto-ohjelmien Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Tšekki, Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Yhdysvallat, ja yhä useammat muut maissa.

Elinvoimainen opiskelijaelämään! Ski leirit, retket, matkat, pubi retkiä, juhlia järjestämä ylioppilaskunnan, valokuva Club ja paljon muita uskomattomia ohjelmia ...

Moderneja rakennuksia, miellyttävä ilmapiiri, ajan minuutin teknologiat yli 400 tietokoneita, kieli laboratorio, ääni studio, radio ja televisio studio, fiksu levyt, multimediakirjasto ja ilmainen langaton internet koko alueen kampuksella.

Vihreä vyö keskellä kaupunkia: Puisto on päärakennuksen kampuksen Nagy Lajos Király Street ja vihreä esikaupunkien ilmapiirissä Egressy Road kampuksella tarjoavat hiljainen ja rauhallinen ympäristö sekä tutkimus ja virkistys tarkoituksiin.

Paikan päällä koulun kirjakauppa ja vapaa käsikirjasto!

Helppo pääsy! Kaikki tilat ovat helpon matkan päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen solmukohtia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Unkarin kieli

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Graafisessa Suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Unkari Budapest

Meistä voi tulla graafisen suunnittelijan tyyppi, joka voi reagoida todellisiin tilanteisiin luovalla ja taiteellisella näkemyksellä, joka kentälläan voi kuvitella ja luoda korkeatasoista työtä. [+]

Meistä voi tulla graafisen suunnittelijan tyyppi, joka voi reagoida todellisiin tilanteisiin luovalla ja taiteellisella näkemyksellä, joka kentälläan voi kuvitella ja luoda korkeatasoista työtä.

Kurssissamme voit tulla graafinen suunnittelija, joka kykenee vastaamaan todellisiin tilanteisiin ja luovia ja taiteellisia ratkaisuja ja joka kykenee luomaan ja toteuttamaan korkealaatuista työtä jokaisella työasemaalustalla

Olemme joustava ohjelma, jolla on uusi näkökulma; voimamme on avoimessa mielessä. Vahvistettujen, ammatillisten akateemisten opettajien avulla voimme tarjota sinulle mahdollisuuden löytää omat yksilölliset tyylisi. Tällä kurssilla kehitämme käytännöllisiä ja toiminnallisia ongelmanratkaisutaitoja, jotka keskittyvät muotoiluun. Pyrimme auttamaan sinua innovatiivisten ratkaisujemme kehittämisessä erikseen ja tiimissä. Odotamme teidät loistavassa ilmapiirissä, jossa luova teos voi selvittää integroidut kurssit, jotka opettavat modernin suunnittelun ajattelua tiimiympäristössä.... [-]


Maisteri Viestinnän Ja Median Opinnoissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Unkari Budapest

Menestyksekkäälle ammattilaiselle on olennaisen tärkeä työkalu viestintätaitoja, jotka ovat menestyksekkäästi media-alan ammattilaisia. Viestinnän mestarit tarjoavat teoreettista osaamista, jossa keskitytään käytännön, ammatillisiin taitoihin ja osaamiseen. [+]

Jotta menestyvä ammattilainen on keskeinen työkalu, jolla on vahvat viestintätaidot, media-alan menestyksekkäälle ammattilaiselle tämä on perustavaa laatua. Viestinnän mestarit tarjoavat teoreettista osaamista, jossa keskitytään käytännön, ammatillisiin taitoihin ja osaamiseen. Kurssin koulutusohjelma on voimakkaasti mediasuuntautunut, joka perustuu sosiaalisiin ja käyttäytymistieteellisiin perusteisiin ja nykyisiin kulttuurien väliseen viestintään. Nykyisten sosiaalisten ja työmarkkinoiden vaatimusten mukaisesti kurssilla integroidaan yhteiskuntatieteiden alan viestintäteorian, mediatutkimuksen, yhteiskuntatieteiden, poliittisen tieteen, sosiologian, psykologian ja kulttuurintutkimuksen aloja tarjoamalla korkeatasoista tietämystä, joka voidaan toteuttaa kannattavaan ja käytännölliseen käyttöön eri aloilla.... [-]


MSc In Management Ja Johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Unkari Budapest

Yrityksen johtaminen on monimutkainen haaste, olkoon se pieni yritys tai suuri julkisen sektorin organisaatio. Jokin niistä hallinta edellyttää asiantuntijaa analysoimalla, suunnittelemalla, johta- malla, ratkaisemalla konflikteja ja ongelmat ja ylläpitämällä työnkulkua. [+]

Yrityksen johtaminen on monimutkainen haaste, olkoon se pieni yritys tai suuri julkisen sektorin organisaatio. Jokin niistä hallinta edellyttää asiantuntijaa analysoimalla, suunnittelemalla, johta- malla, ratkaisemalla konflikteja ja ongelmat ja ylläpitämällä työnkulkua.

Esittelemme tämän lähestymistavan opiskelijoillemme, jotta he voivat selviytyä kaikista liiketoiminnan johtamisen aloista ja muuttua yritysten todellisiksi johtajiksi, kaikki ammattimaisella tasolla.

OHJELMA ON SUUNNITTELUTUT YKSITTÄISILLE

ovat luovia, hyviä ongelmanratkaisuja, jotka pyrkivät innovointiin ja ovat valmiita vastaamaan haasteisiin. Odotamme innokkaasti, sitoutuneita ja yhteistyökykyisiä henkilöitä, kun he työskentelevät ryhmissä.... [-]


MSc Matkailunhallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Unkari Budapest

Uusi MSc Tourism Management -ohjelmassa yhdistyvät yleismaailmalliset tieteenalat kuten matkailun hallinta ja liiketoiminnan kehittäminen joitakin keskeisiä vahvuuksia METU kotikaupungissa. [+]

Budapest on yksi maailman kiehtovimmista matkailukohteista ja kansainvälisten matkailijoiden ja opiskelijoiden määrä kasvaa. Sen lisäksi, että se on kaunista kulttuuriperintöä ja Tonava-näkymiä, kaupunki on maailman ainoa pääkaupunki, jossa on niin paljon kylpylöitä tai kylpylöitä, se on nimetty UNESCOn Creative Cities Networkin Design Cityksi. Kaupunki tarjoaa vilkasta kulttuurimaisemaa ja yöelämää maailmankuulujen "raunioiden" kanssa.

MSc Tourism Management -ohjelma yhdistää useita kursseja, jotka on suunniteltu erityisesti antamaan opiskelijoille vahva perusta globaalissa liiketoiminnassa ja matkailussa, luovassa ajattelussa ja innovaatiossa sekä Budapest-spesifisessä tietämyksessä. Esimerkiksi yksi kurssi keskittyy globaaliin terveysmatkailuun ja Budapestin kylpylöiden ja kylpylöiden tapaustutkimuksiin. Creativity Cityn kehityskurssi tutkii globaaleja kaupunkeja, mutta myös Budapestin kaupungin muotoilua ja luovia vuosineljänneksiä.... [-]


MSc

MSC Liiketoiminnan Kehittämiseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Unkari Budapest

Pääaineen opiskelijana voit oppia paitsi innovaation teoriaa ja metodologista tietämystä, mutta myös pystyt lisäämään yrityksesi tietämystä projektin johtamisesta, analyyttisistä ja arviointimenetelmistä sekä viestintä- ja neuvottelutekniikan taidoista. [+]

Monimutkaisia ​​taitoja tarvitaan yritysten kehittämiseen ja niiden muuttuviin prosesseihin. Pääaineen opiskelijana voit oppia paitsi innovaation teoriaa ja metodologista tietämystä, mutta myös pystyt lisäämään yrityksesi tietämystä projektin johtamisesta, analyyttisistä ja arviointimenetelmistä sekä viestintä- ja neuvottelutekniikan taidoista. Autamme sinua ymmärtämään liiketoiminnan johtamisen yhteyksiä ja vuorovaikutusta voidakseen harjoittaa liiketoimintaa keski-johto- ja johtotehtävissä kotimaisen ja kansainvälisen liiketoiminnan alalla.

OHJELMA ON SUUNNITTELUTA YRITYKSILLE, jotka haluavat olla aktiivisia, innovatiivisia liiketoiminnan johtajia, voivat nopeasti nähdä ja ymmärtää loogisia yhteyksiä ja tehdä luotettavia päätöksiä nopeasti perustuen vähän tietoa.... [-]


Videot

Welcome to Budapest Metropolitan University

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

Budapest, H-1148 HU