Szent István University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Szent István University (SZIU), Yksi Unkarin kuuluisimmista korkeakoulujen, koostuu seitsemästä eri tiedekuntien tutkimusvälineiden hosting noin 14000 opiskelijaa. Yliopistojen kampuksilla, sijaitsevat eri puolilla maata, asuu joitakin kauniita rakennuksia Unkarissa, joka tarjoaa opiskelijoille ja henkilökunnalle mukava, rentouttava ympäristö saavuttamista tietoa. Osien kanssa sen historia ulottuu yli kaksi vuosisataa, SZIU sulautuu Unkarin rikas perinteet huipputeknologian tarpeisiin sen opiskelijat nykyisillä kilpailluilla työmarkkinoilla.

Sisällä seitsemän tiedekuntaa koulutusohjelmat on tarjolla monenlaisia ​​aiheet vaihtelevat luonnontieteiden, tekniikan ja eläinlääketieteen liiketoiminnan, taloustiede, yhteiskuntatieteet, terveystieteiden ja pedagogiikkaa. Ohjelmat ovat saatavilla kaikilla tasoilla ammatillisesta koulutuksesta PhD ja sen jälkeen.

SZIU ymmärtää merkityksen kansainvälistymistä ja edistää erilaisia ​​kansainvälisiä toimintoja. Kumppaneiden kanssa kaikilla mantereilla, SZIU opiskelijat ja henkilökunta voivat toimia maailmanlaajuisesti saada ja jakaa olennaista tietoa menestyksen globalisoituneessa maailmassa. Näemme tämän kulmakivi turvallisempaa tulevaisuutta ja ylpeitä tärkeä osa sitä.

Virstanpylväitä historian SZIU:

1787 Eläinlääketieteellinen tiedekunta perustettiin 1880 Ybl Miklós Technical College perustettiin 1917 opettajakoulutus, Jászberény perustettu 1920 University of Agriculture perustettiin Budapestissa 1950 University of Agriculture muutti Gödöllö 2000 Szent István yliopisto perustettiin

Szent István University, Yksi Unkarin suurimmista korkeakoulujen, perustettiin vuonna 2000 sulauttamalla yliopiston Veterinary Science Budapestissa, Ybl Miklós Technical College, Opettajien koulutus College of Jászberény ja yliopiston maatalous Gödöllőssä. Myöhemmin, vuonna 2009, Tessedik Sámuel College sulautui SZIE samoin.

Yliopiston pääkonttori sijaitsee Gödöllő, mutta yhteensä 7 eri tiedekuntien tutkimusvälineiden Budapestissa, Jászberényssä Békéscsaba, Szarvas ja Gyula isäntä yli 14000 opiskelijaa. Jotkut koulut Szent István yliopistossa on yli vuosisadan historian.

Hakumenettely

Kiitos mielenkiinnostasi Szent István University. Ennen kuin alkaa täyttää hakulomakkeen, ota hetki tarkistamaan perusteellisesti tämän asiakirjan. Onnistuneesti hakea opintoja Szent István yliopisto hakijoiden on täytettävä kaikki seuraavat vaiheet:

suorittaa kaikki kohdat hakulomake liittää vapaamuotoinen hahmotellaan syytä valita kurssin liittää lomakkeet, suositus kirjeitä erotuomarit (yksi on hyvä, kaksi on parempi!)

liittää sovelletaan akateemisia asiakirjat:

BSc hakijoiden on liitettävä virallisen jäljennöksen lukion loppukokeen. MSc hakijoiden on liitettävä virallisen jäljennöksen LuK-tutkinnon todistuksen ja selostukset. liittää näyttöä niiden Englanti kyky, esimerkiksi TOEFL, IELTS jne (jos Englanti ei ole äidinkieli) liittää lyhyt ansioluettelo.

Tärkeä huomautus: Kaikki asiakirjat tulee olla Englanti. Käännökset muista kielistä on sertifioitu.

Sijainnit

Gödöllő

Osoite
Gödöllő, Páter Károly utca 1.
H-2100 Gödöllő, Unkari

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin