Massey Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Massey Business School on yksi Uuden-Seelannin johtavista ja suurimmista liike-elämän kouluista, ja se sijoittuu maailman 300 parhaan joukkoon. Yrityksenä voit käyttää asiaan liittyviä ja ajankohtaisia tutkimuksia ja palveluita, jotka auttavat organisaatiota kasvamaan.

Meillä on ylpeä akateemisen ja hallinnollisen huippuosaamisen perusta, joka opettaa yritystutkimuksia vuodesta 1972 lähtien.

Tänään olemme johtava korkea-asteen koulutuksen, tutkimuksen ja koulutuksen tarjoaja liike-elämän ja liikkeenjohdon alalla maailman 300 huippuopistossa. Kestävä suosio on osoitus laadukkaista ohjelmistostamme, tutkimuksellisesta opetuksesta, joustavista toimitusmuodoista ja maailmanluokan tiedekunnasta.

Massey Business School Māori nimi

Te Kura Whai Pakihi

Sanalla kura on monia merkityksiä: alunperin se tarkoitti "vanhaa tietoa", "aarre", "arvokas" tai se voi tarkoittaa myös nykyaikaisempia termejä, kuten "koulu", perintö. Tässä uudessa nimessä kuvastamme ajatusta siitä, että meillä on koulu (kura), jossa voi harjoittaa (whai) liiketoiminnan osa-alueita (pakihi).

Tehtävä

Olemme sitoutuneet erinomaiseen ja helppokäyttöiseen tutkimukseen, opetukseen ja sitoutumiseen, jotka liittyvät käytäntöön ja johtajuuteen, edistäen menestyksekästä, vaurasta ja kestävää tulevaisuutta Uudessa-Seelannissa ja muualla.

arvot

  • Kunnioitus kaikille
  • Todellisen maailman merkitys
  • Oppiminen ilman rajoja
  • Tutkimusjohtava ajattelu

Palkittu ja kansainvälisesti tunnustettu

Opettajamme ovat kansallisesti tunnustettuja korkeista saavutuksistaan ​​opetuksessa ja opiskelijoiden hoidossa. Massey Business School on myös kansainvälisesti akkreditoitu - AACSB International (Association to Advance Collegiate School of Business) viitoittaa meitä viiden suurimman osan maailmanlaajuisista kauppakorkeakouluista. Olemme sijoittuneet maailman 150 parhaimpaan ohjelmaan rahoitus- ja kirjanpitosovelluksillemme ja 250 parhaan joukkoon talous-, liike- ja hallinto-ohjelmille (QS ranking 2017).


Massey Business School kansainväliset opintopalkinnot

Opiskelijat, jotka ilmoittautuvat Business-ohjelmiin Palmerston Northin tai Wellingtonin kampuksilla. Palkinnot ovat enintään 15 000 dollaria perustutkinto-ohjelmille ja jopa 10 000 dollaria jatko-ohjelmiin.

Lue lisää ja käytä

Sijainnit

Palmerston North

Osoite
Massey University, Private Bag 11 222
Palmerston North, 4442, New Zealand

4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Uusi-Seelanti

Auckland

Osoite
Massey University Auckland
Private Bag 102904
North Shore
Auckland 0745

Auckland, Auckland, Uusi-Seelanti

kumisaapas

Osoite
Massey University Wellington
PO Box 756
Wellington 6140
New Zealand

kumisaapas, kumisaapas, Uusi-Seelanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit