Media Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Palkittu koulutuksen suunnitellut teollisuuden ja toimitetaan ammattilaiset

Media Suunnittelu Koulu on Uuden-Seelannin suurin-palkittu kolmannen asteen instituutin digitaalisen ja luovan teknologian pätevyys.

Erikoisalana opetuksen alan standardin taitoja ja tietoja, median suunnittelu Koulu tarjoaa vilkasta ja energinen luova kulttuuri opiskelijoille ympäri maailmaa.

Meidän media suunnitteluohjelmat ovat kehittäneet alan ammattilaiset ja kouluttajat, palvelemaan erilaisia ​​kokemusten tasoja, ja ovat molemmat erittäin tärkeitä ja tuotanto-suuntautuneita.

Median Suunnittelu School valmistuneet mennä töihin maailman johtava suunnittelu, pelin kehittäminen, elokuva ja animaatio studiot ovat edistäneet menestyselokuvien kuten Hobbit, Avatar, King Kong ja elokuvaa Taru sormusten herrasta trilogia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Tutkintotodistukset » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Diplomit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Päällikön Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 30 viikkoa February 2018 Uusi-Seelanti Auckland Yhdysvallat San Diego Italia Milano Thaimaa Bangkok Australia Adelaide + 8 lisää

Master Design sopii vastavalmistuneita in suunnitteluun liittyviä kuria tai alan ammattilaiset, jotka ovat kuuden vuoden luovan alan. [+]

Master of Design sopii vastavalmistuneita in suunnitteluun liittyviä kuria tai alan ammattilaiset, jotka ovat kuuden vuoden luovan alan.

Työskentely simuloidussa liiketoimintaympäristö, meidän jatko-opiskelijoille haastetaan tutkimukseen liittyvät ideat, ongelma-ratkaista, ja luoda suunnitteluratkaisuja vastauksena erilaisiin reaalimaailman alushousut. Nämä alushousut vaativat oppilaita tekemään yhteistyötä muiden kanssa luodakseen laaja valikoima digitaalisia ja luovien tuotteiden, palveluiden ja lähestymistapoja poikki lukuisia mediaan.

Tämä hankekohtainen monitieteistä lähestymistapaa tarkoittaa, että valmistuneet ohjelman loppuun vaikuttava portfolion täynnä käytännön ja alan työkokemusta osoittaa heidän nykyinen tai mahdollisille työnantajille.... [-]


Videot

Video Walkthrough - Media Design School, Auckland

Welcome to Media Design School