Irkutsk State Linguistic University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Irkutsk State Kielellinen University vuodelta 1948. Aiemmin kuluneet nimet: Irkutsk pedagogisen vieraiden kielten instituutti, Irkutskin pedagoginen vieraiden kielten instituutti. Ho Shi Mina.

Tilan yliopiston NEULALLA vuodesta 1996. Vuonna 2009 yliopisto on läpäissyt sertifioinnin ja akkreditoinnin prosessi, joka vahvistaa tilan yliopistossa.

Yli 60 vuotta neulaa - ainoa kieli lukion koko alueella Siperiassa ja Kaukoidässä, yksi neljästä kielellisen yliopistojen Venäjällä.

NEULAN tänään - on:

  • Yli 3000 maksamatta opiskelijoiden
  • 2 laitokset ja 6 tiedekuntaa
  • 10 liittyvän koulutuksen ja jatko
  • 9 jatko suurten
  • Väitös neuvoston 3. kielellinen erikoisuuksia
  • 12 tieteellistä kouluissa
  • Yli 10 vieraita kieliä, jotka opiskelevat opiskelijamme!
  • Yhteistyö yliopistojen Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa

tehtävä


Tavoitteenamme on tuottaa korkeamman ammatillisen henkilöstön koulutusta varten Siperian ja Kaukoidän alueilla Venäjällä alalla koulutuksen, kulttuurien väliseen viestintään ja johtaa perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen hankkeisiin, joiden tarkoituksena on tarjota kulttuurien ja rajat kieli vuoropuhelua Venäjän ja Itä- ja Länsi-kansalaisten globalisoituneessa maailmassa.

saavutukset

Vuodesta 2009, yliopisto kehittyy kansainvälisten standardien mukaisesti laatujärjestelmä, joka mahdollisti yliopistossa vuonna 2011 läpäisseet sertifiointiprosessi ja vahvistaa vaatimusten noudattaminen on laadunhallintajärjestelmän ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 Venäjän rekisterissä järjestelmä, IQNet ja GOST R.

Yliopisto on osa konsortion humanitaarisen yliopistojen Shanghain yhteistyöjärjestön sekä aluekeskukseen (haara Base Organization) kielistä ja kulttuurin IVY-maissa.

Vuonna 2011 yliopisto perustettiin Department of ammattitaito, jotka kuuluvat julkisuuden henkilöt, menestyneitä liikemiehiä, ammattijohtajia, joiden tietoa ja kokemusta edistää koulutusta yliopistosta valmistuneiden.

Sijainnit

Urik

Osoite
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Irkutskin alue, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin