Innopolis University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ylätunniste

yliopistokäytänteiden

Innopolis yliopisto on venäläinen korkeakoulu keskittyy koulutuksen ja tutkimuksen alan tietotekniikan ja Robotics.

KOULUTUS

Koulutusprosessi at Innopolis yliopistossa perustuu parhaiden kansainvälisten ohjelmien ja Venäjän opetusmenetelmät. Opiskelijat hyötyvät integraation kuuluisan venäläisen perinteiden olennainen tieteen ja parhaita kansainvälisiä käytäntöjä. Erityinen painopistealue mahdollistaa Innopolis University ottamaan alan asiantuntijoita opetuksen yhteydessä, mikä pitää ohjelmat ajan tasalla. Joihin asiantuntijat auttaa opiskelijoita hankkimaan ammatillinen ja reaalimaailman tietoja ja taitoja. Yli 40% opetusohjelmia on omistettu käytännön toiminnan muodossa tiimiprojektien. Opiskelijat tekevät harjoittelun ja hankkeiden kumppani-yritysten yliopiston. Tämä auttaa heitä saamaan arvokasta kokemusta ja aloittaa työskentelyn siellä Valmistuttuaan välittömästi.

Innopolis yliopisto työllistää professorit ja tutkijat saivat astetta tai työskennellyt maailman johtavien yliopistojen: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zurich (Sveitsi), National University of Singapore (Singapore), University of Amsterdam (Alankomaat), Korea Advanced Institute of Science and Technology (Korean tasavalta), Polytechnic University of Milan (Italia), EURECOM (Ranska) jne. 80 tiedekunnan jäsentä eri puolilta maailmaa opettamassa Innopolis yliopistossa. Kaikki ja jatko-ohjelmia opetetaan Englanti.

Innopolis University harjoittaa hankkeiden ja kumppanuuksien kaikkialla maailmassa. Innopolis yliopisto edistää kansainvälistä akateemista vaihtoa ja kehittää vankka verkoston kumppanin yliopistoissa. Academic vaihto on ainutlaatuinen mahdollisuus viettää osa opinto-ohjelma on yksi maailman yliopistojen. Tämä on suuri mahdollisuus, ja ei ainoastaan ​​koulutuksen: vaihto edistää maailmanlaajuista yhteistyötä ja kulttuurien välistä ymmärtämystä. Maailmassa, joka kääntyy tulla kosmopoliittinen, on tärkeää saada kansainvälinen tausta. Akateeminen vaihto on paraneva, elämää muuttava kokemus.

ylätunniste

Tutkimus

Innopolis yliopisto kehittää maailmanlaajuinen verkosto akateemisten kumppaneiden kanssa integroida kuuluisan venäläisen perinteiden perustutkimuksen ja parhaiden kansainvälisten käytäntöjen, luoda ja tukea laadukas järjestelmä koulutuksen ja tutkimuksen, ja noudattaa kansainvälisiä standardeja.

Opiskelijat ja valmistuneet Innopolis yliopisto ovat mukana huippuluokan tutkimusta ja kehitystä valvonnassa maineikkain professorien ja kokeneiden tutkijoiden huomioon vaatimukset meidän alan kumppaneita. Ohjelmat Innopolis yliopiston ennakoida intensiivinen yhdistelmä perustutkimusta ja käytäntöä, ja harjoittelupaikkoja yrityksissä alkaen heti opintojen alussa. Yliopisto tarjoaa laadukkaan IT koulutusta nuorille asiantuntijoille ja kehitys insinöörien seuraaviin ohjelmiin: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, ja Robotics. Opetussuunnitelmien suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä johtavien maailman yhteistyöyliopistoa. Johtuen kansainvälistymisstrategian Innopolis yliopisto kouluttaa maailmanluokan asiantuntijoita, luoda ja kaupallistaa uraauurtavien tekniikoiden, ja edistää kasvua tietämyksen maailmassa.

Kaikkein tutkimustoimintaa yliopiston suorittavat aloitteesta teollisuuden edustajia. Onnistuminen Näiden tutkimusten on vahvistaa se, että merkittävä osa talousarviosta peräisin yrityskumppaneita. Lisäksi ammattilaisia ​​eri alojen osallistuu tutkimus- toteuttamiseen, mikä tekee niistä alojen välisen. 13 laboratoriot ovat toiminnassa nyt Innopolis yliopistossa.

ylätunniste

YHTEISTYÖ

Innopolis University integroi tieteen, koulutuksen ja liike. Innopolis yliopisto perustettiin eduksi teollisuudelle. Partner yritykset ovat mukana kehittämistä ja mukauttamista opetusohjelmia, määrittäminen tutkimusalueita, valinta opiskelijoita, harjoittelupaikkoja ja työllisyys valmistuneista.

Avainalueita akateemisen yhteistyön kuuluvat yhteiset kehittämiseen ja toimittamiseen ja jatko tutkinto-ohjelmia, yhteistä tutkimusta, tiedekunnan koulutuksen akateeminen vaihto (henkilökunta ja opiskelijat) ja tapahtumien järjestäminen yhteistä etua. Innopolis yliopisto tekee yhteistyötä useita erittäin tunnettuja laitoksia Venäjä, IVY, Euroopassa, Aasiassa ja muissa maissa.

Innopolis yliopisto toimii tiiviissä yhteistyössä korkean teknologian yritysten alalla toimivien IT ottamalla heidät oppimisaktiviteetit ja aloitteita. Yhteistyön tavoitteena on synergian Venäjän perinteiden ja kansainvälinen kokemus, koulutus maailmanluokan asiantuntijoita, luominen ja kaupallistaminen uraauurtavien tekniikoiden ja edistää kasvua tiedon.

ylätunniste

LIFE RUNSAASTI TAPAHTUMIA

Infrastruktuuri

Kätevä luokkahuoneita luentoja ja tiimityöskentely auttavat opiskelijoita keskittymään opintoihinsa. Vuonna urheilukeskus, jossa on uima-allas, kuntosali ja liikuntatilat he voivat osallistua ryhmän ja yksittäisten koulutuksen valvonnassa valmentajia. Tilavat huoneet neljän kampuksen rakennukset on varustettu kaikki tarvittavat mukava olo.

TAPAHTUMAT

Päivittäinen rutiini Innopolis yliopisto on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Yliopisto isännöi festivaaleja, konferensseja, avoin luentoja edustajien korkean teknologian teollisuus säännöllisesti.

APURAHAHAKEMUS

University Innopolis tarjoaa stipendejä, jotka kattavat 100%: n lukukausimaksun ja kuukausittaista korvausta.

Sijainnit

Kazan

Osoite
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin