M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ammosov Koillinen federaatioyliopisto on yksi kymmenestä liittovaltion yliopistojen on suunnattu ratkaiseminen geopoliittisen tehtäviä, kokous- henkilöstö tarvitsee suurten alueiden välistä investoimalla hankkeisiin.
NEFU perustettiin virallisesti huhtikuussa 2010 perusteella Ammosov jakuutti State University, joka on 75-vuotias historia.
Yliopisto on nimetty MK Ammosov, tunnettu poliittinen johtaja, joka oli yksi perustajista valtion järjestelmän yakutia ja Kirgisiassa.
Tänään NEFU on monipuolinen yliopisto jolla suuri kapasiteetti koulutukseen, koulutuksen ja tutkimuksen kanssa oksat Mirny, Neryungri ja Anadyr (Chukotkan).
Joka kuukausi 100 opiskelijaa on mahdollisuus saada sairaanhoitoa "Smena" opiskelija lepoa ja virkistyskeskus.
NEFU tieteellinen kirjasto on asema tasavaltalainen ja yliopistojen välisen kirjasto, se on tutkimus ja järjestelmällinen keskus muille kirjastoille ja korkeakoulut. Sen kirjasto kalusto on yli 1300000 kirjoja.

f0a1aa2db72c507d1821789340430a4e

Koillinen federaatioyliopisto lyhyesti

NEFU koko ylioppilas väkiluku on noin 17.358.

1601 akateemisen henkilöstön tällä hetkellä töissä yliopistossa. Näistä 209 hold lääkärin tutkinto, 845 ehdokas tutkinto.

Yli 500 opiskelijaa harjoittavat jatko työtä.

13 Institutes, 5 tiedekuntaa, 3 University oksat Mirny, Nerungry ja Chukotka, 6 suuret tutkimuslaitokset.

119 tutkintoihin ovat käytettävissä opiskelijoille.

Yliopisto sijaitsee 40 rakennuksissa ja 12 asuinpaikka hallit sijaitsevat lähinnä yliopiston kampuksella. Luoksepäästävillä ja hyväntuulinen ulottuvuus kampuksen tekee opiskelijat kotonaan; kansainväliset opiskelijat ovat sopeutuneet hyvin, koska se on helppo ottaa yhteyttä tiedekunnan, hallinto ja muiden opiskelijoiden kanssa. On opiskelija ruokaloissa lähes kaikkialla koko kampuksen jotka ehdottavat erilaisia ​​aterioita edulliseen hintaan.

On 1 500000 kirjoja, aikakauslehtiä ja muita kohteita yliopiston kirjasto. Tietokoneen asemat muodostavat yliopiston kirjaston resursseja käyttäjille kaikkialla kampuksella. Lisäksi sillä on pääsy ulottuma tietokanta elektronisten aineistojen lukien sekä venäläisten ja ulkomaisten aikakauslehtien (EBSCO, Science, JSTOR, Oxford University Press jne) Yliopistolla on Geologian Field Station, Arkeologinen ja kansatieteen, kasvitieteellinen puutarha ja Orangery avoimia henkilöstölle ja opiskelijoiden tutkimus ja tutkimus.

Yliopistolla on stadion, uima-allas, sosiaalinen keskus.

Opiskelijamme ja henkilökunta on vapaa pääsy Ethernet ja Wi-Fi kaikissa yliopiston rakennuksissa ja Residence Hall

NEFU perustettiin virallisesti huhtikuussa 2010th perusteella MK Ammosov Jakutsk State University, yliopisto 75 vuotta historiaa.

Yliopisto nimettiin Maksim Kirovich Ammosov, erinomainen valtiomies, poika Jakuuttien kansakunnan ja yksi perustajista Jakutian ja Kyrgizstan valtiona.

On 6 tutkimuslaitokset kuten Institute of Mathematics, Institute of Health, Institute of Applied Ecology Pohjois, Institute of aluetalouden Pohjois, Institute of AE Kulakovsky, varmasti, Institute of Olonkho.

University painopisteet:

  • Uusi laatu yliopiston
  • Turvaaminen ekologisen turvallisuuden ja tehokkaan lisääntymisen mineraali- ja raaka emäs; järkevä luonnonhoito
  • Teknologia käyttö ja tuotanto Pohjois
  • Rise elintasostandardien pohjoisessa
  • Säilyttäminen ja kehittäminen Arktisen kansakunnan kulttuuri

Sijainnit

Jakutsk

Osoite
58 Belinsky str,
Republic of Sakha (Yakutia), Russia,

677027 Jakutsk, Sakhan tasavalta, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin