Moscow Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Moskovan Film School on ainutlaatuinen koulutuskeskus jonka tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita kaikilla aloilla elokuvateollisuus - ennakkoversiota, tuotannon, jälkituotannon ja elokuvien levitykseen. Järjestelmä varmistaa akateemista laatua sekä kokemusta Maailman johtavien elokuva koulut, jatkuva yhteistyö ammatillisen yhteisön ja opetus toteutetaan kokeneiden ammattilaisten ovat keskeisiä tekijöitä oppimisympäristön koulussa. Koulun junat asiantuntijoita, joiden tiedot ja taidot vastaavat vaatimukset nykyaikaisen elokuvateollisuudessa.

Tehtävä

Moskovan Film School Tehtävässä koulutus tavoitteellisessa ammattilaisia ​​kansainvälisten normien mukaisesti elokuvateollisuus.

Strategia

Moskovan Film School strategia on keskittynyt kehittämään koulutusjärjestelmä perustuu kansainvälinen kokemus koulutuksen asiantuntijat elokuvateollisuus, ja integrointi tutkinnon alan maailmanlaajuinen yhteisö.

Philosophy

Koulutus on oltava modernin työelämän normeja elokuvateollisuuden kannalta tietoa ja taitoja luoda menestyksekkään uran mahdollisuuksia valmistuneista.

Sijainnit

Moskova

Osoite
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moskova, Moskva, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: