Lue virallinen kuvaus

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University on korkealuokkainen korkeakoulu, joka sijaitsee Etelä-Venäjällä, Stavropolin alueella. Pohjois-Kaukasia sijaitsee Länsi-Mustanmeren ja itäisen Kaspianmeren välissä, ja Stavropolin alue merkittävä osa Pohjois-Kaukasuksesta on yksi Venäjän viehättävimmistä alueista. Stavropolin kaupunki on alueen kulttuuri-, liike- ja monikansallinen keskus, joka yhdistää menestyksekkäästi ilmakehän kaupungin viehätyksen lukuisilla aukioillaan, puistoineen, valtavilla metsäalueilla, miellyttävällä ilmapiirillä ja modernin kaupunginosan nopealla elinkaarella.

North-Caucasus Federal University (NCFU) on ainutlaatuinen tieteellinen ja akateeminen keskus, joka houkuttelee kilpailukykyisiä asiantuntijoita, joilla on korkeat henkilökohtaiset ja kulttuuriset arvot, luovia ajattelutapoja ja päättäväisyyttä jatkuvaan kehitykseen.

NCFU: n tehtävänä on tarjota ainutlaatuisia mahdollisuuksia akateemisille, tieteellisille ja kulttuurialoille valmistelemalla tulevia johtajia, jotka voivat vaikuttaa myönteisesti maan ja maailman kehitykseen.

North-Caucasus Federal University on 2 konttoria - Pyatigorskissa ja Nevinnomysskissä - ja 9 laitosta: Humanistinen tiedekunta, Matematiikan ja luonnontieteiden laitos, Biotieteiden laitos, Oikeustieteiden laitos, Taloustieteiden laitos, Kasvatustieteiden laitos, Opetus- ja yhteiskuntatieteiden laitos , Öljy- ja kaasuinstituutti, tietotekniikan ja televiestinnän laitos sekä Insinööriinstituutti.

NCFU: n tutkimustoimintaa toteutetaan 29 tieteellis-koulutuskeskuksessa, 33 tieteellisessä laboratoriossa ja 2 opiskelijan suunnittelutoimistoissa, 26 tieteellisessä koulussa ja 47 tieteellisellä alueella. Yliopistossa työskentelee 1626 opettajaa, joista 229 lääkäriä ja 1090 tieteentekijää. Lähes 25 tuhatta ihmistä edustaa 86 kansallisuutta ja etnisiä ryhmiä 81 Venäjän alueelta, joista 1656 kansainvälistä opiskelijaa 56 maasta.

North-Caucasus Federal University tieteellinen kirjasto luokitellaan Venäjän parhaiksi ja suurimmiksi yliopistokirjasteiksi, joissa on yli 2,5 miljoonaa yksikköä. Kirjasto tarjoaa pääsyn lukuisille koulutusresursseille ja omistaa liittymiä sekä venäläisille että ulkomaisille aikakauslehdille. Kirjastoa täydennetään vuosittain ajantasaisella opetus- ja tieteellisellä kirjallisuudella. Yliopistojen luettelo päivitetään säännöllisesti. Jokaisella NCFU-opiskelijalla on täysi pääsy kaikkiin kirjaston resursseihin.

NCFU luo parhaat edellytykset opiskelijoille tuotantoprosessissa, jolla hankitaan tietoa ja varmistetaan viihtyisä majoitus eturintamassa. Stavropolissa on 8 asuntolaa ja yksi ylimääräinen Pyatigorskissa, joka tarjoaa asuntoa yli 2 500 opiskelijalle. Yksi uusimmista asuntoloista on rakennettu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille.

Yliopiston lääketieteellinen keskus on varustettu uusimmilla laitteilla NCFU: n henkilökunnan ja opiskelijoiden terveyden seuraamiseksi. Lääkärin hoitoon ja tukeen on tarjolla joukko asiantuntijoita, jotka käsittävät optometristia, neurologia, yleislääkäri, hammaslääkäri, otolaryngologi ja hätälääkärit.

Korkealaatuisen catering-palvelun tarjoaminen on yksi NCFU: n ensisijaisista tavoitteista, joissa on modernit keittiövälineet ja ammattitaitoisten kokkien ryhmä. Yliopiston ruokalat, välipalabaarit ja kahvilat pitävät nälkäään, kun opiskelijat tietävät. Jokaisessa rakennuksessa on ruokailuhuone ja buffet.

Luovat studiot, joihin NCFU-opiskelija osallistuu, sisältävät 2 laulu-studiota, 6 tanssiryhmää, 2 opiskelija teatteria, 4 vapaaehtoisryhmää, 12 KVN (komedia) klubia. Urheilutapahtumien valikoima on myös laaja: 14 urheiluseuraa, 10 urheiluhallia, kuntosalia, kuntosaleja ja uima-allas.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Venäjän kieli
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

North-Caucasus Federal University

Ohjelma kehitettiin yhdessä ulkomaisten kumppaneiden kanssa hygieenisen ja teollisen turvallisuuden alan eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön pohjalta. Ammattisykliopi ... [+]

Ohjelma kehitettiin yhdessä ulkomaisten kumppaneiden kanssa hygieenisen ja teollisen turvallisuuden alan eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön pohjalta. Ammattisykliopintoja kehitetään Hygienic Engineering and Design Groupin määräysten pohjalta ja luovat tietämystä, käytännön ja tutkimuskokemusta suunnitteluhygieniavaatimusten mukaisten prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien suunnittelusta ja takaavat laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden valmistuksen. .

Ohjelman tarkoitus:

koulutetaan asiantuntijoita prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien, biologisten aineiden ja lääkkeiden suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja auditoinnin alalla niiden maailmanlaajuisten hygienia- ja turvallisuusvaatimusten noudattamiseksi. Lisäksi ohjelma keskittyy tutkijoiden kouluttamiseen tietokonemallinnuksen ja elintarviketuotantoprosessien optimoinnin alalla, uusien ja / tai parannettujen laitteiden ja teknisten linjojen suunnitteluun ja testaamiseen, jotta voidaan poistaa tuotteiden saastuminen (saastuminen) niiden valmistuksen aikana.... [-]

Venäjä Stavropol
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
North-Caucasus Federal University

Ohjelma on kehitetty eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön mukaisesti tuotannon hygienian ja turvallisuuden alalla yhteistyössä ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Tieteen ... [+]

Kuvaus:

Ohjelma on kehitetty eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön mukaisesti tuotannon hygienian ja turvallisuuden alalla yhteistyössä ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Tieteenalat on kehitetty Hygieenisen suunnittelun ja suunnittelun yhdistyksen (Hygiene Engineering and Design Group) määräysten mukaisesti tavoitteena rakentaa tietoa, käytännön ja tutkimuskokemusta teknologisten laitteiden suunnittelusta ja elintarvikkeiden tuotantoprosesseista, jotka täyttävät hygieenisen suunnittelun vaatimukset. tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen.

Ohjelman tavoite:

koulutetaan asiantuntijoita teknologisten laitteiden suunnittelusta, käyttöönotosta, ylläpidosta ja tarkastuksesta sekä elintarvikkeiden, biologisten tuotteiden ja lääkkeiden tuotannosta, jotta varmistetaan niiden noudattaminen maailmanlaajuisissa hygienia- ja turvallisuusvaatimuksissa. Sen tarkoituksena on myös kouluttaa tutkijoita tietokonemallinnuksen ja elintarviketuotantoprosessien optimoinnin, uusien ja / tai parannettujen laitteiden ja tuotantolinjojen suunnittelun ja testauksen alalla, jotta vältetään epäpuhtauksien tai saastumisen mahdollisuus tuotantoprosesseissa.... [-]

Venäjä Stavropol
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
North-Caucasus Federal University

Tämä maisteriohjelma on tarkoitettu sellaisten pätevien asiantuntijoiden kouluttamiseen, jotka pystyvät virallistamaan aihealueita, ja arvioimaan suunniteltujen ja toteut ... [+]

Kuvaus:

Tämä maisteriohjelma on tarkoitettu sellaisten pätevien asiantuntijoiden kouluttamiseen, jotka pystyvät virallistamaan aihealueita, ja arvioimaan suunniteltujen ja toteutettujen tietojenkäsittelyjärjestelmien monimutkaisuutta järjestelmän analyysin perusteella; suunnitella ja kehittää soveltuvia tietojärjestelmiä, joissa on nykyaikaisia tietotekniikan keinoja käyttäen järjestelmämallien muodollisen kuvauksen tekniikoita, simulointi- ja tilastollisen mallintamisen tekniikoita, tietojenkäsittelymenetelmiä jne .; toteuttaa ja tukea soveltuvia tietojärjestelmiä eri profiileja ja toimintoja harjoittavissa yrityksissä ja laitoksissa.

Ohjelman tavoite:

Korkea-asteen koulutusohjelman tavoite koulutuksen suuntaan 09.04.02 «Tietojärjestelmät ja -teknologiat» on tutkinnon suorittaneiden ammatillinen koulutus tietojärjestelmien ja -teknologioiden alan nykyisen tason ja suuntausten mukaisesti, teknisesti pätevän ja yhteistyössä toimivan asiantuntijan muotoilussa .... [-]

Venäjä Stavropol
Syyskuu 2020
Englanti,Venäjän kieli
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
North-Caucasus Federal University

Maisteriohjelman koulutus antaa sinulle mahdollisuuden oppia: suorittaa järjestelmän analyysin perusteella aihealueen virallistaminen ja arvioida suunniteltujen ja toteut ... [+]

Ohjelman kuvaus:

Maisteriohjelman koulutus antaa sinulle mahdollisuuden oppia: suorittaa järjestelmän analyysin perusteella aihealueen virallistaminen ja arvioida suunniteltujen ja toteutettujen tietohallintajärjestelmien monimutkaisuutta; suunnitella, kehittää tietojärjestelmiä soveltavan luonteen avulla nykyaikaisilla tietotekniikan työkaluilla käyttäen järjestelmämallien muodollisen kuvauksen menetelmiä, simulointi- ja tilastollisia mallintamismenetelmiä, tietojenkäsittelymenetelmiä jne. toteuttaa ja ylläpitää soveltuvia tietojärjestelmiä eri profiilien ja toimintojen yrityksissä ja laitoksissa.

Ohjelman tavoitteet:

Koulutuksen koulutusohjelman tarkoitus koulutuksen suuntaan 09.04.02 "Tietojärjestelmät ja -teknologiat" on kouluttaa tutkinto tietojärjestelmien ja -teknologian kehityksen tasolle, teknisesti pätevän, sosiaalisesti vastuullisen henkilön muodostamiseen.... [-]

Venäjä Stavropol
Syyskuu 2020
Venäjän kieli,Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Давай к нам!