Nosov Magnitogorsk State Technical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleistä tietoa

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) on yksi uskottavimmista ja arvostetuimmista monitieteisistä teknillisistä yliopistoista ja tiedekeskuksista Venäjällä. Laajan infrastruktuurin, hienostuneiden materiaaliresurssien ja korkean henkisen potentiaalin edustajana yliopistostamme tuli kansainvälisesti tunnustettu tutkimuskoulu; sillä on monenlaisia kulttuurisia ja tieteellisiä siteitä sekä venäläisten että ulkomaisten yliopistojen kanssa.

113390_Zastavka2.jpg

NMSTU on yksi venäläisistä yliopistoista, joilla on lippulaivayliopiston asema. Opiskelijoiden kokonaismäärä nousee 12 000: een vuonna 2018. Tiedekuntaan kuuluu noin 800 opettajaa, joista yli 530 on tohtoreita ja 98 - tohtorin tutkinto. Tarjoamme laajan valikoiman kandidaatin, maisterin ja jatko-ohjelmia venäläisille opiskelijoille ja kehitämme kehittyneitä maisteriohjelmia, joita opetetaan englanniksi kansainvälisille opiskelijoille. NMSTU: n opiskelijat ja opetushenkilöstö ovat mukana erilaisissa tutkimustoimissa ja apurahan ohjelmissa. Yliopiston R

NMSTU toimii myös osana EU: n Euroopan komission rahoittamia TEMPUS-hankkeita. NMSTU osallistuu opetussuunnitelmien nykyaikaistamista koskeviin EU-hankkeisiin.

Yliopistomme tutkijat tulevat merentakaisten yliopistojen metallurgian ja kaivostoiminnan jatko-opiskelijoiden tieteellisiksi neuvonantajiksi, ne toimivat säännöllisesti virallisina kilpailijoina ulkomaisissa kumppanikorkeakouluissa ja myös kansainvälisten konferenssikomiteoiden jäseniksi.

Kampuksella on hyvin varustettuja asuntoloita, terveyskeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman terveydenhuoltopalveluja kaikille työntekijöille ja opiskelijoille, virkistyskeskukseen ja urheilutiloihin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia urheiluun ja osallistumiseen alueellisiin ja kansallisiin mestaruuskilpailuihin kaikilla tasoilla, henkilökohtaisilla ja ryhmäkoulutus, monenlaiset vesiympäristöt ja monet muut, sekä kahvilat, ruokalat ja lomakohteet. NMSTU-tutkinnon suorittaneista on yli 80 vuoden ajan tullut insinööri-, tiede-, teknologia-, liike- ja humanistitieteen ammattilaisia. Opiskelijamme palkkaavat eri yritykset eri puolilta maata ja ulkomailla.

85-vuotisen historiansa kautta yliopistoa kutsutaan monitieteiseksi tieteelliseksi ja opetuskeskukseksi, joka tunnetaan maan ja ulkomailla sijaitsevista tieteellisistä kouluistaan. Sillä on laaja kulttuurimaailma ja tieteelliset suhteet johtavien venäläisten ja ulkomaisten yliopistojen kanssa. NMSTU on mukana 300 huippuluokassa QS "Euroopan ja Keski-Aasian kehittäminen" sekä 100 parhaan venäläisen yliopiston kansainvälisessä sijoituspaikassa.

NMSTU on sitoutunut:

  • opettaa opiskelijoille tiedettä ja teknologiaa, jakaa osaamistaan kaikkien hyväksi;
  • tarjota opiskelijoille älyllistä tukea tutkimustoimintaan ja löytöihin, yhteistyösuhteisiin tiede- ja teknologiayritysten kanssa ihmiskunnan parannukseen ja maailman suurimpiin haasteisiin vastaamiseksi;
  • kehittää kussakin oppilasessa kykyä, intohimoa ja tahtoa työskennellä viisaasti, luovasti ja tehokkaasti työelämään ja osallistua kansakuntaan ja maailmaan parhaan kykynsä mukaan.

Perustamisvuosi:

1934

Oppilaiden määrä:

yli 12 000

Suuret kandidaatin ja maisteriohjelmat :

Metallurgia, materiaalitiede ja -tekniikka, tekniikka, tekniset koneet ja laitteet, koneenrakennusteollisuuden suunnittelu, mekatroniikka ja robotiikka, elektroniikka ja nanoelektroniikka, liikenneprosessitekniikka, kaivostoiminta, teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu, maaliikenne ja tekniset palvelut, rautatieliikenne , Rakennustekniikka, Tietoturva ja automatisoidut järjestelmät, Lämpötekniikka ja lämpötekniikka, Energiateollisuus ja sähkötekniikka, Tietotekniikka ja ohjelmointi, Kemiatekniikka, Arkkitehtuuri, Taloustiede, Hallinto, Liiketieteet, Sovellettu matematiikka ja informatiikka, Fysiikka, Psykologia, Historia, Journalismi, filologia, kielitiede, kulttuuritutkimus, liikuntakasvatus, sosiaalinen työ, kuvataide, pedagogiikka, vieraat kielet

Tärkeimmät jatko-ohjelmat:

Rauta-, ei-rautametalli- ja harvinaisten metallien metallurgia, metallitiede ja metallien ja seosten lämpökäsittely; Koneet, yksiköt ja prosessit; Metallin työprosessi; Lämpö- ja tehokokonaisuudet ja -järjestelmät; Teollisuuslämpöteollisuus, Valimo, Rakentaminen, Mineraalien käsittely, Geotekniikka (rakentaminen, avoin ja maanalainen)

Tieteellisen tutkimuksen pääalat:

Metallurgia, nanosysteemit ja nanomateriaalit, kristallimateriaalien käsittely, teho ja energiansäästö, tieto- ja tietoliikennejärjestelmät, luonnonvarojen järkevä käyttö, liikennejärjestelmien suunnittelu ja hallinta, ympäristöystävällinen kaivostoiminta, tuotteiden laadunvalvonta

Sijainnit

Magnitogorsk

Osoite
Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation
455000 Magnitogorsk, Tšeljabinskin alue, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin