Rostov State University of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rostov State University of Economics (RSUE) perustettiin vuonna 1931Se on moderni yliopisto, jossa syvään juurtuneita perinteitä.

RSUE sijaitsee Etelä VenäjäEli vuonna Rostov-on-Don, Epävirallinen Etelä pääkaupunki Venäjä. Se on megalopolis (1,1 milj. Asukasta) on lievä ja lämmin ilmasto (keskimääräinen vuotuinen lämpötila +10 ° C). Kaupungissa on täydellinen liikenteen yhteydet pääkaupunki maassa Moskova ja monissa Euroopan kaupungeissa. Historiallisesti, Rostov-on-Don oli yksi kansainvälisen kaupungit Venäjä sen rakastettava, turvallista elämää ympäristö ja se on edelleen sama.

RSUE oli ollut osa erityistä järjestelmää ammattikorkeakoulujen entisessä Neuvostoliitossa pitkään. Tämä järjestelmä on sisällytetty vain 14 Neuvostoliiton yliopistojen ja kutsuttiin antamaan koko maassa (jossa asuu 300 miljoonaa. ihmiset) kanssa korkeasti koulutettua henkilökuntaa alalla Taloustieteen. Nykyään Rostov State University of Economics on klassinen yliopisto, joka tarjoaa opinto-ohjelmia 24 koehenkilöllä. Se tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin opinnot ja silti säilyttää tilan yksi arvostetuimpia korkeakoulujen maassa erityisesti Taloustieteen.

RSUE on täysin integroitu Eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. Opetuksen yhteydessä toteutetaan kirjeenvaihtoa periaatteiden Bolognan prosessin ja valtion tutkintotodistus Rostov State University of Economics kirjataan ja arvostetaan Venäjällä ja ulkomailla.

RSUE on ollut vastaanottavan yliopiston kansainvälisille opiskelijoille, koska 60ies 20-luvulla. Tällä hetkellä opiskelijoita 30 maasta opiskella yliopistossa. Suhde kansainvälisiä opiskelijoita kansallisen niitä on lähes 5%. Ne ovat opiskelijoiden Aasia, Afrikka, Eurooppa ja Etelä-Amerikka. Paljon kansainvälistä tutkinnon pyrkivät jatkamaan opiskelua RSUE, Joka vahvistaa korkea laatu saadaan koulutuksen ja suotuisat olosuhteet yliopistossa. Valmistuneet yliopistosta ottaa johtotehtävissä valtion elimet ja yksityiset yritykset maidensa.

Kansainväliset opiskelijat ovat mukana International Office koska ne hakenut yliopiston jopa lähtöä koteihinsa valmistumisen jälkeen. International Office auttaa kansainvälisiä opiskelijoita täyttämään kaikki haasteet liittyvät niiden opiskeluun ja elävät Venäjä: Käsittely viisumien ja täyttäminen Migration Law, sisäänpääsy Soluasumisen, sopeutuminen uuteen maahan, jne. Jokainen kansainvälinen opiskelija on konsultti, joka auttaa opiskelija koko ajan.

Opiskellessaan kansainvälisten opiskelijoiden on mahdollisuus valita lisää oppimisen ohjelmia samalla saada tärkein tutkinto; on pääsy Venäjän ja Kansainvälisen kirjallisten lähteiden henkilöillä he opiskelevat ja e-kirjastojärjestelmä samoin; voivat osallistua erilaisiin kansainvälisiin konferensseihin Venäjällä ja ulkomailla; saada lisää stipendejä saavutuksistaan ​​opiskelusta ja tieteellistä toimintaa sekä urheilu ja sosiaaliseen elämään; osallistua vaihto-ohjelmiin ulkomailla; päästä Euroopan Diploma Supplement rinnalla Venäjän valtion tutkintotodistus ja nauttia monia muita mahdollisuuksia.

Rostov State University of Economics kiinnittää paljon huomiota sosiaaliseen elämään opiskelijoille. Asuntolat tarkoita hyvin varustettu, vartioitu komplekseja, jotka ovat pesulat, keittiöt, urheilukentät, kirjastot ja Internet. Opiskelijoiden kulttuurikeskus antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää luovaa potentiaalia, alkaen tunteja draamaa ympyrä ja viimeistely tanssimalla ryhmiä eri tyylejä. University painotetaan erityisesti opiskelijoiden urheilua. RSUE on saanut arvonimen "yliopisto terveellistä elämäntapaa", ja siellä ovat olympiavoittajia ja mestareita maailman keskuudessa opiskelijoille. On 30 erilaista urheilua voi harrastaa ammattimaisesti tai amatöörejä ilmaiseksi. Yliopisto omistaa kaksi ihanaa virkistys (valkoihoisilla vuoristossa "keinona ja Azov Seaside), jossa opiskelijat voivat viettää lomansa.

Sijainnit

Rostov-on-Don

Osoite
Rostov State University of Economics
Head of International Office,
B. Sadovaya str., 69
office 528

344002 Rostov-on-Don, Rostovin alue, Venäjä

Moskova

Osoite
Moskova, Moskva, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin