The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1930 Bonch-Bruevich St. Petersburg State University Tietoliikenne (SPb-SUT) on 85 vuoden kokemus koulutuksen korkeasti koulutettujen Asiantuntijat teleala.

Yliopisto kuuluu nyt 9 tiedekuntien kanssa 10000 opiskelijaa jatkaa yli 20 opetusohjelmia. BSc ohjelmat Tietoturva, Info-viestintäteknologia ja tietoliikennejärjestelmiä sekä MSc koulutusohjelmien Älykäs info-viestintäjärjestelmät, tietoturva ja sähköisen liiketoiminnan opetetaan Englanti.

Meidän opetus liittyy läheisesti reaalitalouteen yrityksiin. Venäjän johtava televiestinnän yritykset kuten Rostelecom ja RTRS - Venäjän televisio- ja radiotoimintaa Network - on heidän valtuutettujen osastot meidän yliopisto kouluttaa asiantuntijoita hyvin tarkasti oikeiden yritysten tarpeisiin.

SPbSUT tekee tiivistä yhteistyötä maailman johtavien teleyritysten Alcatel-Lucent, AT & T, Hewlett-Packard, Huawei, IBM, Intel, Iskratel, Italtel, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia-Siemens, Oracle, RAD, Samsung Electronics, Sony-Ericsson, Sun mikrojärjestelmät, T-Systems, Tele-2 ja muut.

Tutkimus ja kehitys aloilla ovat myös puitteissa yhteisen toiminnan. Sekä yliopiston opiskelijat ja opetushenkilöstön hyötyä useita huippumoderni akateeminen rakennuksia, state-of-the-art kokeellinen alueilla, konferenssitilat, kuntosali, Tiede ja tekniikka kirjasto, opiskelijoiden salia asuntojen ja vapaa-ajan tilat. Multimedia luokkahuoneissa tarjota tapa toimittaa luentoja sähköisessä muodossa. Näin opiskelija voi saada niitä missä tahansa maailmassa, joka tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia etäopetukseen.

Yli 50 vuotta yliopisto on monikansallinen, yhdistää ja välittävä yhteisö. Koska televiestinnän yliopisto me ilmentää ihmisten kunnianhimoa luoda luotettava siteet maailmaan ja kehittää niitä monipuolisesti erilaisia ​​osallistujia. 50 vuoden jälkeen yliopiston edelleen sitoutunut opetuksen opiskelijaa yli 60 maassa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Akateemisen henkilöstön kumppanin yliopistojen sekä arvostetut liikemiehiä Itävalta, Yhdistynyt kuningaskunta, Unkari, Saksa, Slovenia, Yhdysvallat, Suomi, Ruotsi ja muut maat toimittavat luentoja haastavia kysymyksiä alalla televiestinnän ja kulttuurivaihtoa.

Yliopisto on laajasti mukana maisterin Dual Degree kansainvälinen opiskelijavaihto-ohjelma kanssaan Deutsche Telekomin Hochschule fur Telekommunikation (Leipzig, Saksa) ja Ranskan julkisten Grande École (engineering koulun) Telecom Lille 1 (Lille, Ranska). Tällä hetkellä meillä on yli 70 kumppani sopimuksia ja tuntea positiivinen tehdä vieläkin enemmän. Meidän yliopisto tarjoaa kurssi venäjän kielen ulkomaalaisille opiskelijoille. Valmistuttuaan opiskelijat saavat Venäjänkieliset Test sertifikaatti jotta he voivat jatkaa opintojaan tahansa SPbSUT osaston valitun koulutusohjelman. Tuemme opiskelijaa opinnoissaan ja jokapäiväiseen elämään. SPbSUT kv neuvoo sekä akateemisen asioista ja sosiaalisen elämän kysymyksiä. Kaikki kansainväliset opiskelijat saavat majoituksen.

Opiskelijoiden elämä on täynnä tapahtumia. Jos tulet Pietariin kaukaa, meidän International Students neuvoston avulla saat tottunut monikansallinen kulttuurin kaupunki ja antaa sinulle hyvän ohjauksen pitkin kaikki tutkimuksen yliopistossa. Joka vuosi yliopisto isännöi useita erityisiä tapahtumia, kuten seuraavat -

Kansainvälinen kulttuurit Festival of Arts, urheilu ja hyväntahtoisuus, Kansainvälinen Ystävyys päivä, International Sports kilpailu Televiestintä opiskelijoille «Sport viestintä», «Maailman top-10» International Students 'Akateeminen Progress Contest ja monet muut.

Olemme erittäin ylpeitä lahjakas ja omistettu alumnit. Monet korkeakoulututkinnon suorittaneista on tullut maailmankuulu tutkijat, yritysjohtajat, julkisuuden henkilöt ja poliitikot työskentelee nyt ympäri maailmaa. Nykyinen ITU pääsihteeri tohtori Hamadoun Touré, on meidän jatko samoin; Yliopisto on erityisen ylpeä hänestä. Monet Telecom toimitusjohtajat ovat myös keskuudessa arvostetun tutkinnon.

SPbSUT on paras yhdistetty tulevaisuuteen!

Sijainnit

Pietari

Sankt-Peterburgskiy gosudarstvennyy universitet telekommunikatsiy im. prof. M.A.Bonch-Bruevicha

Osoite
22-1, Bolshevikov Avenue,
Saint Petersburg, 193232, Russia

Pietari, Sankt-Peterburg, Venäjä
Puhelin
+7 (812) 305 12 37

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin