South Ural State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

South Ural State University on keskus koulutus-, tiede-, kulttuuri- ja urheilulajien kaupungin Tšeljabinskin ja alue.

Vuonna 1943 perustettu, koska Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, yliopiston toiminta jaettiin Chelyabinsk Polytechnic Institute vuonna 1951, ja vuonna 1990 siitä tuli Chelyabinsk State Technical University. Vuodesta 1997, yliopisto tunnetaan Etelä-Uralin State University. Vuonna 2010 se oli annettu aseman National Research University.

Yliopisto on rankattu yhdeksi top 10 joukossa 96 venäläisten yliopistojen mukaan luokituslaitos kokoama opetus- ja tiedeministeri Venäjän federaation. Se on myös jäsenenä Venäjän yliopistojen Alpha League, joka on yläosassa rating kaikkien yliopistojen maassa.

Tänään, Etelä-Uralin State University koostuu 32 tiedekuntaa ja 142 sijaitsevien yksiköiden Chelyabinsk, lisäksi 2 sivukonttoreita muissa kaupungeissa. Rakenne Yliopiston myös neljä keskiasteen ammatillisissa oppilaitoksissa, sotilaallinen koulutus ja college valmistelevat tiedekuntien kaksi erityistä tiedekunnissa ammatillista kehitystä ja taitoa parantaminen varten korkeakoulututkintoa asiantuntijoille, Institute of International Education, joka on Täydennyskoulutus instituutin ja avoin ja etäopetusviranomainen Institute. University yhdessä sen oksat numeroita noin 50 000 opiskelijaa (kokopäiväistä, osa-aika ja illalla koulutukseen yhteensä).

Koulutuksen prosessi yliopiston kanssa sen oksat tukee yli 5000 opettajien ja upseerit, mukaan lukien yli 360 professoria, tohtoria, 1200 apulaisprofessorin, ehdokkaita tieteen, 5 täysjäseniksi Venäjän tiedeakatemian, 9 vastaavat jäsenet RAS , 2 akateemikot ja 4 vastaavia jäseniä muiden valtion akatemioiden, ja yli 170 jäsentä ulkomaisten ja venäläisten akatemioiden.

lippu

Nykyinen yliopisto lisenssi sallii Etelä-Uralin State University tarjota:

  • 245 korkea koulutus-ohjelmien (Asiantuntijan, kandidaatin ja maisterin ohjelmat);
  • 37 asteen ammatillista koulutusta ohjelmia;
  • 22 elementary ammatillisen koulutuksen ohjelmia.

Yliopisto tarjoaa myös jatko koulutusohjelmia 86 akateemisen suurten, tohtorin ohjelmia 12 suurten, ja helpottaa 18 väitöskirja komiteoita tutkimaan tohtorin ja väittelijän väitöskirjoja.

College valmistelevat tiedekunta koostuu School Matematiikan ja fysiikan ja keskus lahjakkaiden lasten koulutuksesta. Susu yhteistyötä yli 20 koulua ja 10 teknistä kouluissa. Yliopisto osallistuu aktiivisesti tieteen ja sosiaalinen ohjelma nuorten ja koululaisten, "Astu the Future". Kun aloitteesta Etelä-Uralin valtionyliopisto, Venäjän yhdistys kansainvälistä ohjelmaa "Odyssey of the Mind" luotiin, ja Chelyabinsk monta vuotta on edustanut maatamme tässä yhdistys.

rt

University kiinnittää paljon huomiota kaikenlaisiin harjoittelupaikkoja ja työllisyyden valmistuneiden. Perustettu 2005, osasto ja Asennus työllistäminen Tutkinnon tukee koordinointia kaikkien yliopistojen laitokset ja yritysten vuorovaikutusta ja liittovaltion virasto koulutus- ja työvoimapalvelujen, tarjoaa menetelmiin liittyvää tukea harjoittelupaikkoja, tekee työtä markkinatutkimusten, ja järjestää toimintaa tiedekunnan komiteat, jotka helpottavat työllistymistä graduates.The yliopisto on tehnyt yli 400 yhteistyösopimuksia suurten yritysten Tšeljabinskin ja Tšeljabinskin alueella.

South Ural State University toimii aktiivisesti tieteen, tutkimuksen ja hanketoiminnan. Seuraavat organisaatiot toiminta perustuu yliopiston: Radioelectronic ja digitaalisten järjestelmien tutkimuslaitos, Institute of kemiallisten ongelmia teollisen ekologian Russian Academy of Natural Sciences, "Festo" Urlas Automation Center, T & K valmistus instituutti "Tekniikka koulutukseen" , Chelyabinsk tutkimuskeskuksessa Ural Branch Russian Academy of Sciences, 10 Institutional Academic laboratorioissa. Yli 50 koulukunnat ovat muodostaneet ja toimivat nyt yliopistossa.

Vuonna 2010 Susu siirrettiin National Research University tila. Kehittämisen painopisteet Etelä Ural State University (National Research University) ovat: energiaa säästävät sosiaali-; tehokas energian ja resurssien käytön metallurgian; energiatehokas ja luonnonvaroja tehokkaasti dieselmoottori valmistustekniikat suunnittelu- ja sotilaallisiin engineering ajoneuvot; resursseja tehokkaasti kehittämistä ja toimintaa teknologian laivaston ballistisia ohjuksia; ja supertietokoneiden ja grid-teknologioita, joilla pyritään ratkaisemaan energiansäästön ja säästöt ongelmia.

se

Kansainvälinen Hakijoiden

Meidän yliopisto on johtava alan korkeakoulutuksen ja tasapaino monia näkökohtia, kuten rikkaat perinteet, suuren suosion, ja henkinen kapasiteetti. Kaikki nämä asiat yhdistetään antamaan Susu dynaamisella kehitystä tieteen, akateemisen yhteisön ja innovatiivisia kenttiä ja auttaa olemaan johtava koulutus korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja toteuttaa intensiivisen tieteellistä tutkimusta.

Ovat ylpeitä alumnien kiinnitämme suurta huomiota työtä meidän opiskelijoiden, pyrkimys korkea koulutettuja henkilöitä meillä auttaa heitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Opetamme asettaa ja saavuttaa korkea tavoitteet yhdistyvät alan tuntemus, etiikka ja rehellisyys.

Olemme varmoja että yksi parhaista alumnien ja hankkia kaikki tarpeelliset kyvyt rakentaa uran!

Sijainnit

Chelyabinsk

Osoite
prospekt Lenina, 76
454080 Chelyabinsk, Tšeljabinskin alue, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin