Southern Federal University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Southern Federal University (SFedU), joka juontaa juurensa vuoteen 1915, on Southern Federal University Venäjän suurin tiede- ja koulutuskeskus.

SFedU jäljittää juurensa Varsovan kuninkaalliseen yliopistoon, joka on muuttanut Venäjän eteläpuolelle suuren sodan aikana.

Meitä tunnustetaan laajasti yhdeksi Venäjän parhaista yliopistoista akateemisen huippuosaamisen, monitieteisen tutkimuksen ja sosiaalisen sitoutumisen kautta.

Nykyään lähes 24 000 opiskelijaa, mukaan lukien 2 500 kansainvälistä opiskelijaa, opiskelee kahdessa yliopistokampuksella, joka sijaitsee Don Rostovissa ja Taganrogissa.

Suunnittelukursseja järjestetään Taganrogin kampuksella, kun taas Rostovin kampuksella tarjotaan laaja valikoima tieteiden ja humanististen tieteiden kursseja. SFedU tarjoaa 86 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, 126 maisteriohjelmaa ja 26 tohtoriohjelmaa. Saksalaisten akkreditointielinten on vahvistettu akateemisten ohjelmien laatu: ACQUIN ja AQAS.

Yliopiston vahvat kansainväliset näkymät osoittavat kansainvälisten opiskelijoiden osuus, 20 Erasmus-määränpäätä, 50 vaihto-sopimusta ja 10 kaksoistutkinto-kumppanuutta. SFedU osallistuu aktiivisesti Bolognan prosessiin, ja tutkinnon suorittaneet saavat eurooppalaisen tutkintotodistuksen. SFedU tekee maailmanlaajuista tutkimusta informaatioteknologioista, älykkäistä materiaaleista, nanoteknologioista, tulevaisuuden lääketieteestä ja robotiikasta. Opiskelija osaa tehdä tutkimusta ja tehdä prototyyppejä SFedU: n kansainvälisissä laboratorioissa, yhteiskäyttöisissä laitteistokeskuksissa ja tekniikan keskuksissa. Opiskelijoilla on ilmainen pääsy verkkoarvioituihin tieteellisiin aikakauslehtiin.

SFedU: lla on kampuksella runsaasti tiloja vastaamaan opiskelijoiden tutkimustarpeita, innovaatioita ja kehitystä huippuluokan laitteista, yrityshautomoista urheilukeskukseen.

Vieraile verkkosivuillamme

Sijainnit

Rostov-on-Don

Osoite
105/42 Bolshaya Sadovaya Str
344006 Rostov-on-Don, Rostovin alue, Venäjä

Taganrog

Osoite
Ulitsa Chekhova, 22
347922 Taganrog, Rostovin alue, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin