State University of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1919 perustettu State University of Management on yksi Venäjän suurimmista valtion yliopistoista, joka on erikoistunut koulutuspäälliköihin. Sillä on yli 10 000 venäläistä ja kansainvälistä opiskelijaa kaikilla laitoksilla ja kursseilla. Siinä on yli 2000 hallintohenkilöä, 1500 tiedekunnan jäsentä, mukaan lukien tieteiden tohtorit ja professorit, tiedeehdokkaat ja apulaisprofessorit, akateemikot, Venäjän tiedeakatemian vastaavat ja varsinaiset jäsenet. Yliopisto tarjoaa 45 kandidaattiohjelmaa, 25 maisteriohjelmaa ja yli 30 ammatillisen kehityksen ohjelmaa.

Yliopisto tarjoaa johtamiskoulutusta lähes kaikilla talouden ja julkisten asioiden aloilla. Uudet erikoistumiset ja instituutiot avataan joka lukuvuosi pätevien johtajien kasvavan kysynnän vuoksi kehittyvillä markkinoilla. Perustamisestaan lähtien yliopisto on onnistuneesti valmistellut yli 100 000 pätevää johtajaa kaikille talouden aloille. Sitä pidetään perustellusti Venäjän johtamiskoulutuksen perustajana.

130209_photo-1507679799987-c73779587ccf.jpeg

Hunters Race / Unsplash

Nyt State University of Management on yksi Venäjän strategisista yliopistoista, vakiintuneesta monitasoisesta tutkimuksesta ja koulutuskompleksista: sillä on 5 koulutusrakennusta, 2 urheilukeskusta ja 2 opiskelija-asuntolaa, jotka kaikki sijaitsevat yliopiston alueella `kampuksella. Se on erittäin vartioitu ja siihen on mahdotonta päästä ilman opiskelijakorttia tai ennakkotilattua passikorttia. Yliopiston kampus sijaitsee Moskovassa, lähellä Vykhino-metroasemaa, ja keskustaan pääsee 15 minuutissa.

State University of Management on jäsen kansainvälisissä järjestöissä ja yhdistyksissä, tekee menestyksekkäästi kansainvälistä yhteistyötä alueellisella ja globaalilla tasolla eri maiden yliopistojen ja koulutuskeskusten kanssa. Kansainvälinen toiminta toteutetaan yhteistyöohjelmien kanssa johtavien ulkomaisten yliopistojen kanssa, kansainvälisten koulutusohjelmien ja -hankkeiden toteuttamiseen, yhteisen tutkimustoiminnan toteuttamiseen ja akateemisen liikkuvuuden kehittämiseen.

State University of Management on yksi perustajista BRICS-maiden kauppakorkeakoulujen yhdistykselle, ja yliopiston korkeakouluopisto on akkreditoinut MBA-yhdistyksen (AMBA).

Yliopisto tukee kestäviä suhteita monien ulkomaisten yliopistojen ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Yliopiston kunniatohtoriksi valittiin kuuluisia kansainvälisiä poliittisia ja julkisia henkilöitä, merkittäviä tutkijoita. Yliopistokampus on kätevä paikka kansainvälisille konferensseille, kokouksille ja symposiumille, joihin osallistuvat ulkomaisten kumppaniyliopistojen johtavat luennoitsijat.

Sijainnit

Moskova

Osoite
99 Ryazanskiy Prospekt
109542 Moskova, Moskva, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin